22 Aralık 2008 Pazartesi

Yeni akımlar









Rayban'ın eskiye olan acaip talep patlamasının bir uzantısı olarak piyasaya surduğu Wayfarer furyasından sonra şimdi de Clubmaster modeli bir süredir ortalarda. Mary Kate Olsen, Rachel Bilson, Mischa Barton "Young Hot Hollywood" neferlerinin öncülüğünü yaptığı bu trend Wayfarer lardan sıkılanlara bir alternatif olabilir. Ben sorumluluk sahibi bir blogger olarak, hala haberdar olmayan varsa haber vereyim dedim ama ben almayacağım.


İkinci üründe benim gibi oje meraklılarını daha çok ilgilendiriyor. Unutun siyahları, lacivertleri ve bu kış gri ojeye merhaba deyin. Mat olması ve koyu ton olması tercih sebebi, ben de aramalarıma başladım, güzel bir ton bulan bana da haber versin lütfen :).


Eyesaver, glamour,teamsugar, for me for you

25 yorum:

Unknown dedi ki...

bende pazar günü yazdığım blogda bu ojeden bahsetmiştim. Ben sephoranın rengine rastlamadım çünkü mat gri daha önce bakmıştım bende de metalik var o da güzel duruyor.

ZET Fashion dedi ki...

Rayban'in o modelinin orjinali bende var :) Orjinal dediysem de seneler once anneminmis hala da saklamis. Ben cok begeniyorum, ah bir de yakissa..

Nihan dedi ki...

Yasasin yasasin benim Clubmasterim zaten var (genclik hatasi diyelim ama bak bu hata beni trendsetterlarin arasina soktu). Gri ojelere ise bayiliyoruuuum.

Unknown dedi ki...

Z ve Nihan; ilk jenerasyondan olması çok daha iyi,hemen kullanın :)
Bakalım daha başka hangi hatalarımız trend olmaya devam edecek :)

kılavuzum karga dedi ki...

gywneth'in elindeki tonu beğenmedim daha koyu olabilir yada daha açık ama bu ton tırnaklarını çimentoya sokmuşsunda sonra kazı kazı çıkartamamışsın kuruyanları gibi duruyor:))

Unknown dedi ki...

Ben de çok açıkları beğenmiyorum. Sephora-Opi ortaklığı olan da hoş görünüyor,denemek lazım.

Adsız dedi ki...

cadım bende tam bugün senden gri oje tonu için tavsiye isteyecektim:) kararsız kaldım simli mi düz mü ve hangi marka güzel bulan bi el atıversin şu olaya:) nur

Unknown dedi ki...

Herkes dağılsın arasın, bir birine haber versin :))

Unknown dedi ki...

Ben bi Gwyneth'e sorayım akşam, boşuna oraya buraya bakmayın arkadaşlar:)

Unknown dedi ki...

Hadi, bizi de zahmetten kurtarırsın:) Su oje ile bozan arkadasın blogunda bişiler buldum ama bu markaların çogu burda yok siz de bir goz atın, YSL güzelmiymiş ne!
http://www.alllacqueredup.com/2008/10/fall-nail-trend-alert-smoky-tips.html

serap dedi ki...

Bende bu renk oje arıyorum bulanlar alternatif olarak bilgi versin :) bende bulduklarımından haberdar ederim.

Unknown dedi ki...

buarada ben de mat mor arıyorum, bu mor diye aldığım 5.oje ama hala istediğim mat mor rengi bulabilmiş değilim hepsi bordo gibi duruyor:(

Unknown dedi ki...

Mavala 30 numara var bende,o da biraz koyu gerçi, bakmadıysan bir ona bak istersen.

Adsız dedi ki...

ulaşılabilir olan sally hansen sanırım post için tsk cadı:) nur

Adsız dedi ki...

Opıler Sevil de satılıyor ben gıri almıştım kış başında ama burdakinden biraz daha koyu sevemedim kullanamıyorum ama belki bu renk daha guzeldir..Sevil'e bir bakınız derim :)

kılavuzum karga dedi ki...

mavala demişken o markanın tırnak sertleştiricisini kullanıyorum arkadaşlar çok başarılı tırnakları kırılan pul pul kalkan varsa aramızda kullanın derim:))

Unknown dedi ki...

Nur: rica ederim
Merve: tesekkurler, henuz oraya bakmamistim.
K.k: ben beyazlatici ve renksiz bazlarini kullaniyorum mavalanin, onlarda iyi, bazen benim oyle sorunum oluyor, tavsiyeni denerim, sagol.

Unknown dedi ki...

benim de tırnaklarım çok çabuk kırılıyor, soyuluyor vs. dolayısıyla hiç uzatamıyorum. Şimdiye kadar bir sürü ürün kullandım Sally Hansen da dahil hiç bir netice alamadım, Kalyon hariç. Kalyon nispeten tırnaklarımın kırılmasını engelliyor. Mavalayı denememiştim bir de ona bakiyim bari.

Pixie dedi ki...

Oje için Inglot'a bakmakta fayda var.. Mat makyaj ve oje serisi vardı, ve de bilimum farklı renk seçeneği.. Opi'da istenilen renk olsa bile Tr'ye getirdiklerini sanmıyorum.

Adsız dedi ki...

çok fena bi oje rengi. griyide heryere sokmasalar olmıyacak yani....kırmızı dururken ne öle....

Unknown dedi ki...

Cadı, Gucci'nin zımba detaylı çizmelerine bayılıyorum, bunu görmemiştim bu da takdir edilesi, hayran kalınası :)
not: mecburen arzu nesnesi bölümüne yorumumu son yazına verdim.

Unknown dedi ki...

Inglot'da bir sürü renk var ben de olabileceğini dusunuyorum da ton tutarmı bilemiyorum tabi, Nişantası'ndaki California Nail Bar'a sordum gri Opi için, yok, öyle bilinen renkler var.
Nesli: Kırmızıdan sıkılmadık mı? :)
Missred: Çizmeler uğrunda ölünesi ;)

Adsız dedi ki...

gri oje çok güzelmiş!! lacivert ve siyaha çok güzel bir alternatif olacak...
flormarın 94 no.su grimsi bir renkti diye hatırlıyorum. Umarım no yanlış değildir. Colorama'da ise touche of taupe ve twinkling toffee olabilir...

Bu arada mor oje arayan biri vardı. Ona da eğer cart mor istiyorsa alix avien 168 olabilirrr:)

Adsız dedi ki...

opinin paris koleksiyonunda var cok guzel ojeler. ben gri olarak you dont jacques almıstım koyu ve cok guzel. bi de parle vous opi var mor gibi biraz o da çok guzel. aslında koleksiyonun hepsi çok guzel. burdaki resimdeki metro chic galiba. ojelerle bozmuşum ben de kafayı galiba evet. :)

Unknown dedi ki...

Sağol adsız, ilk yazdığını ben de biliyorum ama Tr'de Opi'nin tum koleksiyonunu getiren bir yer yok, hep bilindik renkler getiriyorlar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...