13 Aralık 2008 Cumartesi

Bayramlıklar









Az alışveriş yaptım diye yazmıştım ya, sıra sizinle paylaşmaya geldi:

1. La Senza'nın Lola & Coco koleksiyonundan sıcacık tutan penguen desenli, erkek pijaması görünümünde pijama takımı aldım. La Senza'da aynı tür ürünlerin 2.si % 50 indirimli, eğer sevimli ve hoş bir yılbaşı hediyesi arıyorsanız, oraya bir bakın derim, pijamalar, bornozlar, iç çamaşırları renkli ve uygun fiyatlı.


2. Parçalanan Zara siyah babetlerimin yerine, siyah, yine Zara önü fiyonklu babetler aldım.

3. Son ama en önemlisi YSL Croc Charlotte Pumps aldım, bulması nerdeyse imkansız olan ve ebay'de 799 usd buy it now etiketiyle satılan bu ayakkabıyı saflarıma kattığım için çok memnunum :). Tahta topugu, hiç eskimeyecek modeli ve yine geri döneceğinin sinyallerini gördüğümüz sivri burnu onu klasikler arasına sokmuştu. Aldıktan sonra New York street style fotolarından birinde 2008 eylül'de çekilmiş bir fotografta bunları Amerikan Elle dergisinin stil direktörü Kate Lanphear'ın ayağında da görünce kendilerine daha bir sevgiyle bağlandım. Hiç aklınıza gelmeyecek bir yerde Viaport'ta Beymen seri sonunda buldum, tek kalmıştı, woo hoo :))

27 yorum:

be dedi ki...

YSL tek kelime ile tapilasi bayildim=))) iyi gunlerde kullan tahta topuklari ayri bir guzel=))

Adsız dedi ki...

ayakkabılara bı harıka..gercekten modası gecmez..tahta topuklara bayıldım bende..ama fotograflarını begenmıyorum cadıya.. ne oldugu bellı olmuyo..:( pıjama takımı oldugunu solemesen anlmazdım..daha iyi fotograflar çekmen dilegiyle..en azından anlaşılabılir..:)

Adsız dedi ki...

babetlerin grisini sezon sonunda almak istemiştim ama fiyonklar düzgün olmadığı için bırakmıştım güle güle kullan la senza süper bi mağaza:)

Unknown dedi ki...

Teşekkürler:) Fotograflarımı ben de pek beğenmiyorum ama pijamayı sadece deseni için çektim,hiç özenmedim :)

Adsız dedi ki...

Şşşt cadı,

YSL'i kaça aldığını öğrenebilir miyiz? (ayyhh çok lerzan mutlu gördüm kendimi:))

Flaşı güzel fotoğraf makinesi olsa fotolar süper olur, bi de yüzünü göster arada da fotoların şaftı kaymasın. maske falan kullanabilirsin yüzünün görünmemesi için ( bu da çok eyes wide shut mı oldu ne :)

Viaport'u anlat bize, hala gidemedim oraya. Güzel şeyer var mı? Giydiklerin senin olsun bize gördüklerini anlat :) böyle bir laf vardı sanırım.

Unknown dedi ki...

Merhaba Lerzan,

Maske kullandım daha önce, hatta yeni bir tane var, arkadasım hediye etti yakında onu da kullanarak fotograf çekicem, yüz göstermemeye çalışırken ben de zorlanıyorum doğrusu ama yapacak fazla bir şey yok. Aslında fotograf makinem kötü değil ama daha iyisini almak istiyorum evet, listede. Viaportu daha önce anlatmıştım yazımı burdan okuyabilirsin, su anda da farklı değil: http://modacadisi.blogspot.com/search/label/Viaport

Ayakkabılar markaya göre oldukça uygun 236 tl :)

ZET Fashion dedi ki...

Bayramlıkların hayırlı olsun cadı, güle güle giy. YSL süper

ZET Fashion dedi ki...

Darısı benim başıma.
Bende

http://www.ysl.com/us/en/onlineBoutique/Women/Shoes/Boots/P-Ankle%20Bootie%20in%20Black%20Patent.aspx

bunları çok istiyorum!!

Unknown dedi ki...

Bunları da istiyorum, belki seneye alabilirim :( Umarım sen de alırsın :)

dodi dedi ki...

Babetler çok sevimli ama YSL'leri beğendiğimi pek söyleyemeyeceğim cadıcım; sanırım ben genel olarak sivri burun pek sevmiyorum :))

kılavuzum karga dedi ki...

babetlerine 1 yil omur biciyorum cadi hele bir yaz gelsin yine ayagindan cikarmazsin kisa kadar parcalanir onlarda:))
ysl icin kuracak cumlem yok onunde saygiyla egiliyorum:))

Unknown dedi ki...

Babetlerin parcalanacagini bildigim icin yine gidip ucuz bir sey aldim ki uzulmeyeyim :) Zara bu baglamda bicilmis kaftan.

Adsız dedi ki...

YSL siwri topuklusunu daha dün Beymen'de gördüm we öok begendim,ama bu topukta harika duruyor.we cok ucuza almissin...
Babetleri de begendim benimde böyle bir sey edinmem lasim acilen...
soylemesen bende pijama takımı oldugunu anlamazdım,
gule gule kullanman dilegiyle...

Nily dedi ki...

Bayramlıkların hayırlı olsun Cadı, güzel günlerde giymen dileğiyle ;)
ahaa ben de dün parçalanan siyahPeacocks babetimin yerine Twiggyden bir babet aldım ve çoook sevdim. Önü fiyonklu, çok rahat ve çok tatlı. Bundan sonra Twiggy'e sık sık bakıcam tavsiye ederim.
YSL ayakkabıların için de senin adına nasıl sevindim anlatamam. İnsanın çok istediği ve ulaşılmaz gibi gördüğü bir şeye hiç ummadığı bir anda kavuşması muhteşem bir duygu :)

Unknown dedi ki...

Aynen tamamen hoş bir tesadüf, çok sağol :)

Stilcatcher dedi ki...

Valla Cadı, YSl lere bayıldım, ha!:)güle güle eskit...Sivri burun da kalın topuğa bayılırım.Sevgiler, iyi günlerde giyin.

DuruButik dedi ki...

ayakkabılar çok güzel! ama en güzeli tabi ki YSL:) topukları çok hoş.farklı kombinlerle değişik tarzlar yakalanabilir.
sevgiler..

Unknown dedi ki...

Hepinizin elleri dert görmesin :)

Haydins dedi ki...

La senza'ya girince ozellikle de indirim varsa deliriyorum..Ne bulursam almak istiyorum..

Unknown dedi ki...

Evet çok renkli ve eğlenceli bir mağaza.

kılavuzum karga dedi ki...

cadı pijamanın üstten ilk düğmesini satrançtaki at olarak düşünürsek ve penguenleride damalar gibi görürsek atın sola doğru yapacagı ilk hamlede ulaşacağı penguen üzerinde bir saç teli var :)))
(sabah sabah uğraştığım işlere bak cık cık cık :P)

Unknown dedi ki...

Hhaha, valla öyle, dedektif gibisin korkuyorum senden :p

Yüksek topuklar dedi ki...

YSL tahta topuk ayakkabı geçen sezon Beymende vardı hemde indirimde çok ucuzdu alacaktım ama topuklu çok giymediğim için vazgeçtim

Yüksek topuklar dedi ki...

Bu arada bende BEYMEN VIAPORTa gittim ama BEYMEN in kendi sezon indirimleri daha çok oluyor,%50 artı %40 indirim oluyor ben onlardan yararlanıyorum kısacası VIAPORT pahalı kalıyor:)Aldığınız ayakkabı geçen sezon son indirimde 250 civarı idi bilmiyorum siz kaça aldınız..

Unknown dedi ki...

945 tl lık ayakkabıyı 236 tl ye aldım, indirim senin de dediğin gibi %50 üzerinden, tekrar %50 idi dolayısı ile bana dörtte biri fiyatına mal oldu.

Yüksek topuklar dedi ki...

Süper sende iyi almışın:))Şimdi yine aynı indirimler oluyor..Hatta bir iki tane ayırttım yılbaşından sonra tekrar indirime girecekler,bence bu indirimlerden yararlanmak en iyisi zaten artık firmalarda indirimde satıyor ürünlerini kimse sezondan almıyor:))

Unknown dedi ki...

İmkan varsa alınacak en iyi zaman, cumartesi bir sürüüü güzel sey gordum, aynen sezondan almak delilik biraz beklemek gerekiyor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...