18 Aralık 2008 Perşembe

Kandıramazsın beni













Tatilde giydiğim bir kıyafeti, izninizle bugunmus gibi size yutturmaya çalısıcam :)) Uzerinde çalışılması gerektiği için bir süre makinede kaldı, ancak sıra geldi, heba edecek değildim. Tokidoki'nin yaratıcısı Simone Legno'ya teşekkürlerimle, işte muhteviyat :

  • Üst ve trenckot: Zara

  • Pantolon: Topshop

  • Kolye: Mango
  • Botlar: Minnetonka
  • Bilezik: Tiffany& Co.

16 yorum:

Haydins dedi ki...

Zara ustu begendim yeni mi aldin??bakacagim haftasonu hemen!!

Senin blog ayni zamanda bu markalarin reklamini yapiyor..

Adsız dedi ki...

Şttt Cadı,

Fotoğraflar çok güzel, ışık da güzel kullanılmış. Maskeler ayrı güzel zaten. Tebrikler :)

Unknown dedi ki...

Bunun elbisesi de vardı ama eski bir şey , deseni benim de hoşuma gider, sevdiğim parçalardandır. Sonuçta sizin gözünüzden kaçan parçaları gormek veya hoşunuza gidenlere mağazalardan bakmak, bu tarz blogların kaçınılmaz etkisi :)

Unknown dedi ki...

Stt Lerzan :)) Fotograftaki bugulu hava ve yandaki ışıklar hoş durdu, yılın bu zamanına uygun böyle yılbasını falan hatırlatıyor. Ben de sevdim, sen de sevmişsin, ne güzel :)

Adsız dedi ki...

moda cadısı selam:)
sen bilirsin kesin diye düşünüp sana sormaya karar verdim, Victoria Beckham'ın durmadan durrrmmmaaadaaannn taktığı kocaman siyah gözlüklerin markası nedir biliyormusun? Çok beğendimde:)

berraque dedi ki...

mocassinlerin cok tatlıı ben de getirticem amerikadan en yakın zamanda , siyah uzun bagcıklı ve tarcın olanlardan istiyorum .
ugglardan soguttular artık .
seneye de moccasinler ugg olucak .

Flame dedi ki...

Cadıcım oturma odan yatak odana göre çok derli toplu diyecektim ama tatil deyince çuvalladım sanırım :))) Bluz çoook güzelllmiş gerçekten.

Unknown dedi ki...

:)) Tatil derken yani o zaman anlamında dedim ama zaten orası benim evim değil, haklısın :) Sevgili adsız, hangi gozlukleri kastettin bilemiyorum ama kendi markası olan DVB'dir diye dusunuyorum. Bu linkten bakabilirsin . http://www.sunglasses-shop.co.uk/dvb-sunglasses.asp

kılavuzum karga dedi ki...

ev kimin eviyse frp düşkünü bir erkeğe ait olduğu kanısındayım nedense:)) raftaki lord of the rings serisi ve darth vader maskotunda etkisi olabilir bu fikrin oluşmasında:P
senide beğendim cadı güzel olmuş herşey aferin tokidokiye:)

Unknown dedi ki...

K.K.: Görüntü bazen aldatıcıdır savıyla, evin sahibinin en az benim kadar süslü bir kız olduğunu belirtmek isterim :) Star Wars ve fantastik film seven kızlarda olduğunu unutmayalım lütfen. Bir aferin de bana o zaman :)

Unknown dedi ki...

cadı yurtdışındaki moda bloglarında çekime ve sunuma daha fazla önem veriyorlar, bir çoğu moda çekimi gibi hatta. Bence sen de bu konuda kendini biraz daha geliştirebilirsin. O zmn görsel açıdan da çok başarılı bir blog olacağına eminim. Tabi böyle çalışmalara da epey bir zaman harcamak lazım o ayrı.

Adsız dedi ki...

zara üstün çok hoş..daha dün etiketlerdeki mınnetonka botlarına bakmıştım..çatlamadan bı tane alsam iyi olur dıyodum içimden..:) fotograflarda çok guzel olmuş..arkadaşının evindeki ayaklı ışıkta cok güzel..aaaa bugun herşeyi çok güzel buldum.ay nazar degmesin tu tu tu...:)

Unknown dedi ki...

Missredim sekerim, oyle fotograflar cekmek icin bazi olanaklarin bir arada olmasi lazim, iyi makine, bol zaman, her zaman fotografini cekmeye istekli ve bu islerden anlayan biri.. vs vs ben de o bloglari cok begensem de su an elimden gelenin en iyisi bu maalesef :( Edda ne kadar pozitifsin, o lambanin olusumunda evin tatli ve yelloz kedisinin payi cok buyuk :) Begenenlere sevgileer :)

kılavuzum karga dedi ki...

konu dışı:fantastik film seven kızlar artsın istiyorum kaynaşalım görüşelim frp günleri düzenleyelim istiyorum antri parantez belirtmek istedimde :P

Unknown dedi ki...

Berraque, atlamışım ama yurt dışıyla uğrasmadan önce Yeşil Kunduranın bu botları ithal ettiğinden yola çıkarak bir onun mağazalarına bakmanı öneririm, ben bakmadım sadece okuduklarımdan biliyorum.

berraque dedi ki...

waouww o zaman super oldu bu , bi bakıyıp gidip istedigim modeller var mı ,cok saol .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...