4 Aralık 2008 Perşembe

Sana kırmızı çok yakışıyor :p


Bugun ne giydim de renkli çorapla fazla kombinim yok, aslında bazen giyiyorum ama fotografını çekmek denk gelmemiş. Mor, fuşya,gri gibi renkler arasından ben bugun kırmızıyı seçtim. Neydi bir laf vardı, sanırım çingenenin gözü aldadır diye, bende de var galiba biraz :))
  • Elbise,şal,hırka: H&M

  • Çorap: Accessorize ( Aslında bu kadar parlak kırmızı değil, flaştan renk patlamış biraz)

  • Ayakkabı: Topshop

25 yorum:

serap dedi ki...

opak çorap çok kullanıyorum bu renkte favorilerim arasında.Boynerden almıştım seneler önce :) herkez soruyor nerden aldın diye.Sanada çok yakışmış cadı.Şortla konbinde fena olmuyor hani

kılavuzum karga dedi ki...

corap resmı olmus bu bugun ne gıydım resmı dııl cadı kıyafet hıc bellı değıl bizi gönderecegin geçmiş blog linki varmı kıyafetle ilgili:))

Adsız dedi ki...

hoş olmuş. bende severim renkli opak çorabı. en son verev rengarenk çizgili bi çorap aldım.kot şortla giyiyorum.

Unknown dedi ki...

Tutturamıyoruz su fotograf olayını yaa :) Elbise bu http://modacadisi.blogspot.com/2008/02/bugn-ne-giydim.html, hırka siyah cepli H&M hırka,çok giydiğim bir şey zaten.

zui dedi ki...

peki devamlı H&M'den nasıl alıyorsun onu merak ettim :]
burda yok hani yurtdışına çıktığında aldıkların mı hep?

Unknown dedi ki...

Salp,nefes: Teşekkürler
Zui, bu fotograftakiler de elbiseyi Beyoğlu'nda buldum, salı Barcelona'dan almıştım, hırkayı da erkek arkadasım Viyana'dan almıştı. Aslında bir nevi nasıl elde ettiğimi bir önceki cümle açıklıyor, kimini Beyoğlu ve Beşiktas'taki dükkanlardan, kimini kendim çktığımda yurtdısından, kimini de arkadaşlarım yurtdışına çıktığında onların vasıtasıyla elde ediyorum.

zui dedi ki...

evet ordaq haklısın pasajlardan ben de bi kaç H&M şey bulmuştum ama her zaman denk gelmiyor.
erkek arkadaşımın süper bi fikri var piyangodan para çıkıp buraya H&M açmak! neyse blogunu okumaya yeni başladım ama gördüğüm kadarıyla gayet beğendim

Adsız dedi ki...

kırmızı süperr yaa,ne enerjidir ne büyük mutluluk o rengle bir olmak çok seviyorum hergün bir kırmızı kullanırım zaten gözlüğüm kırmızı evimin bir duvarı çoğu mobilya kırmızı,birde tavsiyem göz rengin ne bilmiyorum ama benim yeşil kırmızı kalem acayıp yakışıyo tavsiye ediyorum şiddetle,ojeleri unutmuşmusun:)ne güsel dimi istanbulda yaşamak,:(özledim valla oralarda alışverişi al al al azıcık para ver:)

ZET Fashion dedi ki...

Ben şal dışında beğendim.. Şal daha farklı renklerde olabilirmiş

Adsız dedi ki...

Evet cok yakisiyor :)

Unknown dedi ki...

Hepinize teşekkürler. Gözlerim kahverengi,ojelerimi unutmadım, cumartesiye kadar dinleniyor eller :)İstanbul'da yasamak fena değil, bence herşey o kadar da ucuz değil.Sen nerde yaşıyorsun stilmel, yani cevaplamak istersen tabi ;)

Nur dedi ki...

nice shoes!!
;)

Unknown dedi ki...

Thank you :)

dodi dedi ki...

Cadıcım selamlar,
sana bi konuda fikir danışmak istiyorum. Anna Sui nin 2008 koleksiyonunda ayılıp bayıldığım, fakat net-a -porter da da tükenmiş olan bi patchwork trapeze dress mevcuttu. Bugün tesadüfen gittigidiyorda arattığımda kendisiyle 2 ayrı satıcıda karşılatım,1 tanesinin linki şu: http://urun.gittigidiyor.com/ANNA-SUI-SILK-PATCH-UP-VELOUR-DRESS_W0QQidZZ13960640

Ancak emin olamadım orjinalliğinden çünkü runway fotosunda da görüldüğü üzere tam bel kısmında, satıcının ürün fotolarında kırmızı kadife büzgülü detay olan yerde aslında bi işleme detayı olmalı omuzlara kadar devam eden...Sen ne düşünüyorsun sence orjinal olmama gibi bi durum var mıdır?? Gittigidiyor'dan deneyimli msin??

Sevgilerimle

dodi dedi ki...

Bi de, ben de renkli çorap seviyorum hatta daha sezon başı parlament mavisi ve de koyu pembe-fuşya rengi çoraplar aldım ama kırmızı bana fazla iddalı geldi..Aynı elbiseden bende de var belki cesaret edebilirsem bi renkli çoraplarımdan biriyle giyerim:))-en son mavi çorabı giydiğimde kendimi biraz garip hissetmiştim de..:))-

What is Reality Anyway? dedi ki...

love this xx

Unknown dedi ki...

Thanks :)Dodi, ben de mavi istiyorum ama henüz istediğim gibi bir ton bulamadım, tam da aradım sayılmaz. Renkli çorap farklı bir seçim kendini farklı hissetmen normal ama inan ki o kadar garip hissedilecek bir durum değil. Ben ebay'de deneyimliyim, gittigidiyordan hiç bir şey almadım şimdiye kadar, ısınamadım da, bir inceleyeyim ebaye falan bakayım aynı elbise var mı nedir, sana yazarım fikrimi.

Unknown dedi ki...

Zuiciğim denilene göre H&M üretim yaptığı ulkelerde mağaza açmıyormuş, ayrıca hayallerinze limon sıkmak istemem ama bunun için sanırım yılbasında milli piyango ikramiyesini tam olarak, ya da Amerika'da böyle 250 milyon dolar falan veren piyangoları kazanmak lazım,siz en iyisi boş verin, müsteri olmak sahip olmaktan daha iyi gibi görünüyor bu koşullar altında. Begendiğin için de ayrıca teşekkür ederim :)

Unknown dedi ki...

Dodi, ebay de aynı elbiseden buldum, su iki linke bir göz atarsan, gittigidiyordakiyle farklı olduğunu göreceksin.

http://cgi.ebay.com/Anna-Sui-Fall-08-Patchwork-Dress-Size-S-0-2_W0QQitemZ250335912426QQcmdZViewItemQQptZUS_CSA_WC_Dresses?hash=item250335912426&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50

http://cgi.ebay.com/Anna-Sui-Boho-Patchwork-Trapeze-Silk-Dress-S_W0QQitemZ170283451684QQcmdZViewItemQQptZAU_Womens_Clothing_2?hash=item170283451684&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50
Power seller değiller ama Avustralya'da olan %100 pozitif feedback olanın sahte olduğunu sanmıyorum. Bir başka nokta da gittigidiyordaki satıcı da etiket beyaz, oysaki benim elbisem ve linklerde de göreceğin üzere, Anna Sui siyah etiket kullanıyor, dolayısıyla ben güvenip almazdım ama karar senin tabi. Harvey Nichols'a veya V2K'e bak imkanın varsa, belki indirimli olarak aradığın elbiseyi bulabilirsin.

Adsız dedi ki...

bursa:)cadııı şu kaçık çoraplar yer almalımı almamalımı,yani artık gör gör bumudur dedirtiyo

Unknown dedi ki...

Ben ufak tefek kaçık duranları sevmiyorum ama bazen abartı kaçıklar punk chick havasında hoşuma gidiyor diyebilirim,sanırım kendimde uygulamam ama bana karar olmaz :)

kılavuzum karga dedi ki...

kaçık çorap ne yaa anlamadım ben :((

Unknown dedi ki...

Sana sonra açıklarım örneklerle :)

dodi dedi ki...

Teşekkürler cadıı:))

kılavuzum karga dedi ki...

tamam o zaman :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...