3 Aralık 2008 Çarşamba

Yumurta mı, koza mı?



















Karar veremedim bu paltonun hangisine benzediğine, modelinde retro bir hava var hatta 60'lara aitmiş gibi orası kesin. Havalar biraz soğuyunca o da ilk kez giyilmenin mutluluğunu yaşadı, ben de iyi ki de görmüşüm Instyle Uk'de, sevgiliden istemişim, o da almış : ) :



  • Palto ve hırka: H&M


  • Tshirt:Marc by Marc Jacobs


  • Jean: Zara


  • Çizme: Vintage


  • Bere: Aldo


  • Eldiven: Evans


  • Çanta: Anya Hindmarch for Target


  • Puantiyeli atkı:Topshop

28 yorum:

Flame dedi ki...

Paltonun rengine, modeline hasta oldum. dahada bayayım mı yatıyorum :))))

Adsız dedi ki...

üzerinizdeki fularlı kaban nenem zamanından kalma gibi hiç beğenmedim. ya bu kadar markalı giyiniyorsunuz ama çok rüküş ve sıradan...

Adsız dedi ki...

yorumumu yayınlarmısını bilemem ama çok kötü giyiniyorsunuzzzzzzzzz

serrose dedi ki...

bu sevgili her eve lazim yaa :)

Unknown dedi ki...

Hakaret içermeyen ve belirli bir seviyede olan her türlü yorumu yayınlarım, öyle bir takıntım yok, ama bu tür yorumların da hep adsız gelmesi ilginç değil mi? :) Tekrar belirtmek istiyorum ki giydiklerimi herkes beğenecek diye bir şey yok, size güzel gözükmeyen, başkasına hoş gelir, bu tarz yorumlar da beni zerre kadar etkilemez.Burda ben kendi kendime eğleniyorum, sağolsun beni yalnız bırakmayıp, eğlenceye katılanlar da var, hepinize yorumlarınız için teşekkürler :))

kılavuzum karga dedi ki...

kabanın zamanını sorgulayan "adsız" arkadaş vitrinlere göz atmışmı son zamanlarda merak içindeyim:)
madem o kadar güveniyorsun zevkine paylaş bizimlede bizde giyinmeyi öğrenelim ;))
malum:
daha iyisi yapılana kadar en iyisi moda cadısı!!!

Unknown dedi ki...

Cadı sonuçta kimse kimseyi beğenmek zorunda değil ama bu ADSIZ tarafından yazılan yorumların tamamen seni tahrik etmek için olduğuna inanıyorum. Seni biraz anladıysam hiç gaza gelecek birine benzemiyorsun. Dolayısıyla belki ADSIZ arkadaş kapışabileceği bir blog bulsa kendine hem onun hem bizlerin hem de senin için daha güzel olacak.

Unknown dedi ki...

Tahriklere kanmam ben :)))

Adsız dedi ki...

mont ve çizme çok hoş cadı,çizmeler şu ebaydan aldıkların sanırım geçen fotoda tam görünmeyen..ama keşke puantiyeli atkımsı şey olmasaymış,uzun bi kolye olsaymış onun yerine.. buarada mango tshrte kombin yapan çılgın okur bendim bi önceki postta, adsız olmuş :)
çizmeler pek güzel !!
SPRNOVA

Adsız dedi ki...

Aci ama gercek sen benim gordugum en iyi turkce moda blogusun... abartmiyorum cunku yurtdisi ornekleriyle yarisirsin ozellikle icerik olarak :), bildiklerini bizimle paylastigin icin tesekkur ederim. iste yaptigin is iyi olunca goz onunde olur ve begenen oldugu kadar begenmiyende cikar, kiskanan benim ki niye boyle degil diyen cikar, bence bunlari yayinlamam da cok iyi oluyor ben kendi adima senin ne kadar duzgun bir blog yaptigini goruyorum...

Unknown dedi ki...

Supernova evet onlar, teşekkür ederim.Inky, ben bile kendimi böyle görmüyordum ama böyle düşünenlerin de olduğunu bilmek güzel, teşekkür ederim ;)

Adsız dedi ki...

ne kadar ayıptırki bu tür şeyler yazılıyor. insan beğenmesede emeğe saygı duyar. sizde zevkinize göre blog yapın yada başka blogu takip edin.

Adsız dedi ki...

olumsuz yorumuma neden bu kadar tepki oldu anlamadım. nenemde 60 larda 20 yaşındaydı. moda cadısı kendi demiş 60 lar havası diye. havası değil ta kendi işte. herkes beğenmelimi yai herşeyi. bu arada ben moda tasarımcısı olarak bi firmada çalışıyorum..

derya dedi ki...

son fotografi cok sevdim. gül kurusu bank güzel bir fon olmuş. saçının (göründüğü kadarıyla)rengi ve modeliyle bere de çok yakışmış.
çok seviyorum tarzını. marka kurbanı değil. çok kişilikli buluyorum.
sevgiler

ZET Fashion dedi ki...

Cadı ben en çok ''adsız''ın dediği nenesi zamanından kalan kabanı beğendim. Özellikle berenle çok tatlı gözüküyor. Demek nenelerimiz çok zevkliymiş.. ;)

ugenist dedi ki...

Paltonun modeli nedir? Bi model ismi olursa hemen almak istiorm çünkü.

Adsız dedi ki...

paltonun modeli nenem zamanından kalma....adsız ithafendir. şaka bi yana bu modelden zarada görmüştüm ben. 42 beden olduğum için şişman göstermişti.

Adsız dedi ki...

herseyi elestirmenin bir yolu var, herkes herseyi begenemez tabi boyle bir dunya var benim haberim yoksa o ayri, "nenem zamanindan kalma manton" benim zevkime gore harika, kombinini de begendim. Bu arada ben cok buyuk bir derginin editoru olmakla beraber, yonetmenim, yazarim, kitapciyim, manavim, tamirciyim....(boyle olunca noluyosa, bu hayatta hicbisey olamiyip ama cok sey olmus cok insan var)

Unknown dedi ki...

Ugenist, cocoon coat veya egg shape coat diye geçiyor diğer bloglarla falan, online satıs sayfasını da açamadım, başka bir bilgi de bulamadım :(

ugenist dedi ki...

Imm teşekkür ederim. Kardeşime aldırcam zaten İtalya da o. Gerisiyle o ilgilensin:D
Ayrıca ilk kez yorum yazıyorum ancak harika giyiniyorsun.
Hatta artık bloguna bakarak ben de cadı böyle denemişti deneyim falan diyorum:)

Unknown dedi ki...

Çok teşekkürler, çok tatlısın :) Bunun bir de siyahı vardı,bilgin olsun. Aklıma gelmişken etiketinde referans numaraları vardır ya,tabi hangisi referans hangisi üretici numarasıdır bilemem ama, akşam ona bakıp burdan yazayım, belki bir faydası olur.

Unknown dedi ki...

Ugenist, dersime çalıştım işte etiketteki numaralar:
201630
RN0101255
CA42271

Umarım bulur kardeşin, bulursan haber ver.

Unknown dedi ki...

mantonun kalıbını cıkarmak isterim söle bir ellerini acıpta arkalı önlü görseydim cok iyi olurdu ..cok begendim ...rengide süper..siyahta modeli göstermezdi diye düsünüyorum ...

Unknown dedi ki...

:)) Bir dahaki giydiğimde isteğini yerine getirmeye çalışacağım, teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

slm moda cadisi!
palto bumuydu acaba http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=DAM_YTT&modelnum=685391&type=matching#
?
sorumu yanitlarsan sevinirim

Unknown dedi ki...

Evet 3. resimde Daria ve diğer modelin olduğu şu anki fiyatı 69,90 olan.

Adsız dedi ki...

ugenistle moda cadısı aynı kişi değilmi niye kendi kendine gaz veriyosun anlamadım :) ve de tarzın çok basit üzgünüm vücut güzel değil yakışmamış.

Unknown dedi ki...

3 yıl önceki yazıya yorum gelince bir şaşırdım, ya işim gücüm yokta kendi kendime böyle bir hikaye uydurayım, ilahi siz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...