19 Aralık 2008 Cuma

All I want..


Bu ay ki wishlistimiz geçen aylardan biraz farklı . Yılbasına yaklaşmamız sebebiyle,benim gibi bloggerların aralık ayı olmazsa olmazlarından wish list, bu ay hediye olarak ne istiyorumun kısmi! bir listesi. Tabi ki istediklerim bunlarla bitmez, imkanı yok ama bana hediye edilse sevineceğim, her türlü fiyat skalasından, sıra gözetmeksizin işte benim seçimlerim:
1. Sex and The City "The Movie" extended cut DVDsi: Geçen pazar DVD'de 4. kez izledim, her arşive lazım :D .
2.Kate Moss: Style ( Hardcover) : Kitap hediye etmekten ve edilmesinden pek hoşlanmam, Angela Buttolp tarafından yazılan ve Kate Moss'un dolabı ve stiline ilişkin olan hariç.
3.Minnetonka Hi Top Back Zipper kahverengi bot: Uzunu var, kısası da olsun efendim.
4.Biker bot: Bu resimdeki Frye marka, geçen seneden beri istemekteyim. Marka çok ayırt etmemekle beraber Miu Miu'dan, Topshop'a kadar herkes üretti bu sene, boyu çok uzun olmazsa sevinirim.
5.Chanel 2,55: Her daim wish listte, siyah tercih sebebi ama her hangi bir rengine de razıyım :p
6.Marc Jacobs Memoirs (Hardcover): Listenin 2. kitabı, içinde süper resimler var, buradaki Marc Jacobs mağasında bulunmakta.
7.Canon Eos 450 D: Hem sizi hem beni ihya edecek, daha iyi fotograflar cekmeme vesile olacak bir alet.
8. Mac G-mall gym uyeliği: Devam ettiğim spor salonu Motus'un kapanması ile, kendime uygun bir yer bulamayıp, tembelliğe devam etmekte olan beni, normale ve eski kiloma dondurecek muhteşem bir hediye :).
9. Topshop uzun deri eldiven: Uzun deri eldiven istediğimi biliyorsunuz, hala ne bekliyorsunuz :p :D
Bonus: Daha hızlı ve yeni bir laptop ( Macbook veya Sony Vaio olabilir)

Amazon, Shopbop,Topshop

15 yorum:

Unknown dedi ki...

canon 450d yerine nikon öneririm cadı velhasıl kelam böyle profesyonel fotoğraf makineleri auto modda kullanım için pek verimli değil, dolayısıyla eğer manuel kullanımı biliyorsan yani diyafram ayarı alan derinliği vs. o zmn çok daha net kareler yakalayabilirsin.

Unknown dedi ki...

Bilmiyorum :) Tavsiye için teşekkürler.

berraque dedi ki...

bence de . ben d80 kullanıyorum ama profesyonel amaclı tabi , senin genel alanın moda oldugu icin daha ziyade dslr makinalar yerine sony t-300 falan alsan daha iyi bence kullanım kolaylıgı acısından , fotorafcı tavsiyesi sana (=

bi de topshop degilde river island da buldum ben deri eldiven uzun daha guzeller topshoptakilerden aklında bulunsun

Unknown dedi ki...

Ben biraz teknoloji özürlü olduğumdan, doğru seçim yapamamış olabilirim, önerileriniz değerlendirilecektir, teşekkürler :)

Topshop'takilerin giymesi biraz zor ama dökümlü, River Island'da oyle drapeli mi Berraque?

Unknown dedi ki...

Ben biraz teknoloji özürlü olduğumdan, doğru seçim yapamamış olabilirim, önerileriniz değerlendirilecektir, teşekkürler :)

Topshop'takilerin giymesi biraz zor ama dökümlü, River Island'da oyle drapeli mi Berraque?

Unknown dedi ki...

ben de Chanel çanta istiyorum ve bu istek nedense hiç geçmiyor.

kılavuzum karga dedi ki...

ben siyah bir kazak ve siyah bir manto istiyorum (sadece tavsiyeside olabilir tabii:) )başka bişey istemem dolabımda siyah renkli sadece iki pantolon bulabildim o kadar :S siyah gibi ana bir rengi nasıl olduda dolabıma hiç sokmamışım yada sokmuşumda hemen çıkarmışmım hiç anlayamadım:S

berraque dedi ki...

river islanddakiler de drapeli ve tam iç bilek kısmında kucuk bi aralık ve dugmesi var , ustelik gercek deri topshoptaki suni olabilir . bilemedim .

Flame dedi ki...

Cadıcım tüm dileklerin gerçek olsun...

Bende sex and the city'nin DVD'sini bugün aldım. Elimin altında olmalı, mutlaka :)

ZET Fashion dedi ki...

Bende dun wishlistim icin deri uzun eldiven ararken annem cat diye onume koydu :) Hediye olarak almis, cok sevindim. Eklememe gerek kalmadi :P Umarim sende kavusursun.

Unknown dedi ki...

Berraque ben de sony dsc t9 kullaniyorum sonuc ortada, senin onerdigin de benimkinden hallice.
Z : Ne guzel, gule gule kullan :)

Adsız dedi ki...

bende biker bot istiyorum. topshoptaki çok hoşuma gitmedi açıkçası.. pahalı da olmayan bi markanın varmı bildiğin?? bende çok uzun istemiyorum aslında resimdeki zaten mükemmel duruyor=))) cansu.

Unknown dedi ki...

Cansu ben de aradığım gibi bir şey bulamadım, en güzeli de bu Frye olan, Türkiye'de var mı bilmiyorum, aramaya devam.

Adsız dedi ki...

sevgili cadı Minnetonka Hi Top Back Zipper kahverengi botları nereden bulabilirim??

Unknown dedi ki...

Sevgili Adsız, ben Tr'de görmedim Beymen'in Blender mağazasında Minnetonka var ancak siyah kısa bağcıklı ve garip bir renk uzun gördüm. Türkiye'ye yeşil kundura ithal ediyormuş, onların mağazasına denk gelmediğim için bakamadım. Yani bu seçeneklerde bulamazsan, ebay kullanıyorsan ordan alabilirsin ayrıca bana daha önce Minnetonka şapka için mail atmış birisi vardı ona su adresleri vermiştim:
http://www.moccasinsales.com/

http://www.arrowgiftshop.com/

http://www.minnetonka-by-mail.com/index.asp?PageAction=VIEWCATS&Category=1

Internet alışverişine alışkınsan bunlardan alabilirsin ben de öyle almıştım. Zaten ayakkabı 48 dolar mı ne, 25-30 usd de shipping tutar sanırım,ben de alırsam buralardan almayı dusunuyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...