22 Aralık 2008 Pazartesi

Oh those Chloé heels


Çiçek desenli çorap,+hayallerimi süsleyen Chloé botlar=Muhteşem
Love it !!!
Cobrasnake

8 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Sen tahta topuk cok seviyorsun dimi :)
Ayakkabi guzelde, topugunun dumduz kalin inmesi beni rahatsiz ediyor. Ben asagi dogru incelenleri daha estetik buluyorum.

Unknown dedi ki...

Ben bu 2006 kış ayakkabı serisine bayılıyorum Chloé'nin,hayalimdeki ayakkabı serilerinden biri. Artık bulma sansı pek az, ara ara ebayde çıkıyorda hala 400-500 usd falan, hayallerimde yasıyorlar :(

ZET Fashion dedi ki...

Simdi hayal kurma zamani yazina yazicak o kadar seyim vardi ki hem birazcik usendim hemde eskidi hepsi diye yazmadim. Benimde hala cok almak istedigim 2-3 senin koleksiyonuna ait seyler var.
Sen sanslisin, umarim bulursun.

Unknown dedi ki...

Ben ne dedim, usenmeyin demedim mi :) Yaz aklına gelen bir kaç bir şeyi, merak ettim, hayal kuruyoruz sonuçta para olduktan sonra onlarda bulunur eminim :)

berraque dedi ki...

kalın topuk asla sevemiyorum ben sanırım ama topuk uzunlugu ve burnu şahane

Adsız dedi ki...

cok hoş bir ayakkabı bayıldım..!! zaten chloé oldum olası cok başarılı ayakkabı da..tahta topuk degil de deri olanını geçtiğimiz sezon ninewest den almştm bu sezon gene var galiba..ama cok rahatsız öldüm bittim :( yarım saatten sonra cıkarıp atası gelıyor insanın..:)

aliceandtherabbit dedi ki...

bu corapların daha ucuz alınabilir markalardaki uretimi var mıdır..hakkaten superler

Unknown dedi ki...

Ben de arıyorum ama bunun gibi seyrek desenli olanına rastlayamadım :( Bir tane River Island'dan almıştım ama giyince hiç beğenmedim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...