5 Aralık 2008 Cuma

Kötü fotograf serisine devam






2 gundur fotograflar genelden kötü ama en azından çantam farklı :p Beni geçin ama sarmanımın arka fonda kalpli terliklerin yanında nasıl durduğuna bakın, onun için bile koymaya değer :) :

  • Üst, çanta ve jean: H&M

  • Botlar: Kurt Geiger

  • Bileklik: 3C

33 yorum:

Adsız dedi ki...

Cadı, bu kadar H&m giyme ya hepsini bulamıyoruz buralarda yazıktır, günahtır valla.. Kedin çok şirin yaa, yan taraftada bi ikea reklamı olmuş :)

Unknown dedi ki...

:) Ne diyebilirim ki "we love Sweden" . Harbiden yaa çok oldu bu H&M, ama jeani burdan almıştım.

zui dedi ki...

evet H&M görmek üzücü oluor:[

kılavuzum karga dedi ki...

cadı aferin odanı da toplamışsın:)))
sana yılbaşı hediyesi olarak fotoğraf makinen için tripod almaya karar verdim haberin olsun:)))

Unknown dedi ki...

Tabi topladım, siz beni ne sanıyorsunuz :p Çok teşekkür ederim, bekliyorum hediyemi sabırsızlıkla :))

kılavuzum karga dedi ki...

kılavuzumkarga denen kişi bildigin çenesi düşük larien yanlış olmasın ;) x

Unknown dedi ki...

:)))Demesen nerden bilcektim, blog mu yazıcan sen de? Çenenin düşüklüğünü değerlendirecek bir yer bulman ne kadar güzel :))) x

kılavuzum karga dedi ki...

evet ama benimki moda blogu olmayacak o konuda senin eline so dökemem ;) hem niye sevindin o kadar benden kurtulacağını falan mı sanıyosun yoksa hıh ;))

Unknown dedi ki...

Estağfurullah, deme öyle :) Senden kurtulmak istemiyorum ki, sen benim ilham perimsin ;)

ZET Fashion dedi ki...

Uzgunum cadi ikinci resimde ilgi odagi kedin olmus :) cok tatli ya bayildim..

Unknown dedi ki...

Üzgün olma, ben de aynı fikirdeyim, çok tatlıdır o, ama pek bir utangaçtır :)

Adsız dedi ki...

cadıı senin ihtiyacın olan bence makinan için uzaktan kumanda çok işine yarıcağını düşünüyorum.bide saç stiline bi değinsen ihtiyacı olanlar vardır belkii:))ben gibi

Unknown dedi ki...

Benim saçlar ince telli ve kısa olduğu için gıcığımdır kendime,oyle çok bir şey yapılmaz o yuzden uzun saçlı insanların yapabileceği şeyleri de koymak istemem hahaha, bencil insan :) Dur bakayım hoşuma giden bir şeyler olursa koyarım bir ara ;)

Adsız dedi ki...

makinanın markası nedir bilmiyorum ama bahsettiğim şey bu
http://www.fotomarketi.com/detay.asp?id=536

Unknown dedi ki...

Benimki Sony.

kılavuzum karga dedi ki...

cadıcım iyi bayramlarrrrrr :)

What is Reality Anyway? dedi ki...

LOVE that top xx

Unknown dedi ki...

Erkencisin Larien, internet olmayan bir yere mi gidiyorsun? Sana da mutlu bayramlar:) Thanx Krystal x

Adsız dedi ki...

cadicim kombinasyon çok hos olmus bir zamanlar bu bluz elime geçmisti hatta denemistim ama nedense almadim o gun ah kafa ah simdi cok pisman oldum :D arkadaki misafir de pek tatli ama evet kesin cok utangaçtir uzaktan bakar bakar insan yaklasir bi pati sallar kameraya ya:D terliklerinin yaninda nobetcilik mi yapior yoksa kimse almasin diye? :D

dodi dedi ki...

Cadıcım selamm..Ben senden bir başka konuda daha fikrini rica edicektim: hani hatırlarsın whishlistindeki benim de bayılmış olduğum bi Alice McCall elbise vardı grafik desenli, onu ısmarladımm ve yurtdışında oturan arkadaşıma geldi, yakın bi zamanda bana getirecekk!! Ama şöyle bi durum oldu, bugün gidip tekrar türkiyedeki topshoplarda olan bir başka Alice McCall elbisesinin 8 bedenini denedim, ve aklımda yanlış kalmışş, elbisenin alt kısmı bana dar geldi:((
Daha elbise elime geçmedi ama ne yapmamı önerirsin??İç kısmında pay da yokmuş çok, terziye götürmeyi denemeli miyim yoksa gittigidiyordan falan satmaya mı çalışmalıyım:(( (off çok üzüldüm resmen ama:( )

Unknown dedi ki...

larien benim ki pati atmaz,kacar. Dodi hii elbiseyi aldigina inanamiyorum, super :) elbisenin alti esneyen falan bir kumastir belki, kalibi farklidir, simdiden uzulme, gelsin bir bak, ondan sonra dusunursun olmazsa ben alirim senden ;)

Unknown dedi ki...

Dodi bir de eklemeyi unuttum, evdeki der ki Anna Sui elbise gercek olabilir cunku runway elbisesi tamamen farkli ayni elbise degiller, o da tekstil, taklit anlar bunlardan, bu gorusu de aktarayim dedim ama benim fikrim hala ayni.

dodi dedi ki...

Cadıcım Anna Sui hakkında ben de seninle hemfikirim; zaten orjinal olsa da runway fotosunda görüneninden istediimden direk es geçtim gittigidiyordakini...Bir sefer ugg konusunda baya bi problem yaşamıştım zaten,sahte çıktı falan, tekrar uğraşasım yok açıkçası,az para da değil almışken içimin sindiği yerden alırım...Alice Mccall hakkında ise; 15 gün içinde elimde olacak deniyciim olmadı elbiseyi bozmadan aldığım fiyata satıp bir büyüğünü ısmarlıyaciim kendime yine arkadaşımın adresine.. Haber veririm gelişmeleri :))

dodi dedi ki...

Bu arada ben de kendime yeni bir blog açtım; http://theridiculuskitten.blogspot.com/

haber vereyim dedim:))

Unknown dedi ki...

cadı beni bu h&m lerle cok kiskandiriyorsun, ne yapip edip bir seyahat yapilmali...:( bu arada iyi bayramlar

Unknown dedi ki...

Aa ne güzel bir yeteneğin varmış Dodi :)) Oceania, olayım kıskandırmak değil doğrusu ama H&M'in dolabımda büyük yeri olduğu kesin.

dodi dedi ki...

Cadıcım bugün gittim ve tekrar denedim, bana bu Alice McCall'ın elbiselerinde 10 beden tam oluyo 8 ise dar(maalesef:( )... İnceledim, iade edilebiliniyomuş. Ben terziyle falan uğraşmadan 10 bedenini almaya karar verdim yine arkadaşım vasıtasıyla:))
Ama sen ben alabilirim demiştin, iade etmeden bi sormak istedim sana; sitesinden aldığım fiyattan direk verebilirim sana eğer istiyorsan sen de elbiseden:)

dodi dedi ki...

Unutmadan iltifatların için de çok teşekkür ederim :)) aslında çizimlerimi tişörtlerin üzerine falan bastırmayı düşündüm ama şimdilik uğraşamıyorum yoğunluktan.. Sen ne dersin böyle t-shirtler olsa giyer miydin??:))

dodi dedi ki...

Cadıcım internete girmişken bayramını kutlayayım dedim; iyi bayramlar:))

Unknown dedi ki...

Dodiciğim, çok teşekkürler sana da iyi bayramlar. Böyle tshirtler olsa giyerdim tabi :) Elbiseyi alabilirim senden, senin için de uygunsa, haha sansa bak :)

Adsız dedi ki...

h&m derken bir önceki hayatimda isveçliydim galiba hem kiyafetlerimin buyuk bir kismini ordan alirim yetmedi mi bi de mobilyamin buyuk bir kismi da ikeadan olmaz mi :D

Nur dedi ki...

cute cat there...

Unknown dedi ki...

He really is, thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...