2 Aralık 2008 Salı

Dantelli çoraba niyet, opak çoraba kısmet













Bugun aslında dantel desenli bir çorap giymeyi planlıyordum, kıyafetimi ona göre planlayacaktım. Zevki benimle çok örtüşen bir arkadasımın gözüne güvenip River Island'dan paketi açmadan desenli bir çorap almıştım . Giymek için açtım, o da ne, üzerinde koca koca çiçekler vardı ve hiç güzel değildi, arkadasıma konuyu söyledim o da benimle aynı fikirdeydi, anlaşılan alırken basireti bağlanmıştı, giymeyeceğimiz bir çorap almıştık :( En kısa zamanda Topshop'ta gorduğum güzel desenlilerden edineceğim. Aklımdakini uygulayamayınca, ben de bunu uydurdum:


  • Üst ve etek: H&M

  • Yaka iğnesi: Topshop

  • Trençkot: Mango

  • Şal:Hediye

  • Bilezik: 3C

  • Ayakkabı: Aldo

  • Çanta: Anya Hindmarch for Target

19 yorum:

kılavuzum karga dedi ki...

bugün çok beğendim seni cadı :))
çantayı tek çektiğin postta çok beğenmemekle birlikte kullanım sahasında hayran kaldım kendisine:))
desenli çorapta tercihim bilek dışında tek çiçek deseni yada yine dış kısımdan tek desenle yukarı uzanan modeller karışık desenler zaten kaslı olan bacaklarımı dahada kalın gösteriyor malesef:(

Unknown dedi ki...

Teşekkürler Larien. Çanta süper değil haklısın ama dediğin gibi kombinlerde piton baskısı, şeritleri, metal plakası fena durmuyor, en azından farklı :) Desenli çorabın bacağı kalın gosterme tehlikesi mevcut evet, bakalım ben bana uygun olanı bulabilecek miyim? Senin küçüklüğünden beri yaptığın bir spor mu var,kaslar nerden ? :))

kılavuzum karga dedi ki...

evet 12 yaşımdan beri dans ediyorum onun etkisi cadıcım kim demiş spor insanı güzelleştirir diye bilakis kalınlaştırıyor:)))

Unknown dedi ki...

Cadı çok şıksın, ben de o trençkotu sezon başında beğenmiş ama nedense almamış sonra bir daha gittiğimde göremeyince pişman olmuştum. Belki indirimde bulabilirim. (tabi seninki benim gördüğüm olmayadabilir)
Buarada çantan gerçekten çok güzel. Piton baskılı çok model var ama çoğu çok abartılı. Seninkisi gibi full piton baskıdan oluşmayanlar gözüme daha bir hoş gözüküyor.

Unknown dedi ki...

Güzel yorumların için teşekkürler Missred :) Trençkot 2 senelik, yeni sezon değil, ihtiyacın varsa almak için şimdi tam zamanı.

Adsız dedi ki...

bende sizden bir fikir istiyorum gri diz hizası etek üzeri kırmızı triko blüz ve siyah çizme giyeceğim bacaklarım biraz kalın nasıl ve ne renk bir çorap önerirsiniz.

kılavuzum karga dedi ki...

söz hakkı istiyorum :)
siyah düz yada çok az ve minik desenli ince çorap giy derim ben adsız arkadaşım ama cadı ne der bilmem:) kalın bacaklılar familyasının bir üyesi olarak şunu söyleyebilirim ki opak çoraplarda olduğundan kalın gösteriyor bacakları ince çoraplar geri gelsin artık :(

Unknown dedi ki...

Merhaba,bence siyah veya koyu gri opak çorap uygun olur, ancak çizme yerine çorabınla aynı ton ayakkabı giyersen bacaklarını kesmemiş ve bacak boyunu biraz daha uzatmış olursun, yine de aynaya bakıp son kararı sen verecek sensin tabi :)

Unknown dedi ki...

Ben senin yorumunu görmeden önce yazdım Larien, ince siyah çoraplar da giyiliyor aslında ama benim pek favorim olduğu söylenemez. Konuya biraz uzak olabilirim,o yüzden adsız arkadas, bir önceki yorumda da dediğim gibi aynaya bakıp, kendini hangisiyle beğenirsen onu uygulamak en doğrusu sanırım.

dodi dedi ki...

Cadı Topshop broşuna bayıldım:)

Topshop demişken; Alice McCall'ın yeni tasarımlarından eser hala yok Topshopta:( Bilseler ne çok bekleyen olduğunu acaba yenilerini de getirirlermiydi?...

Unknown dedi ki...

Teşekkürler Dodi, ben de sadece 2 model elbisesini gordum, bence o elbise buraya gelmeyecek :(

lisa @ luxe dedi ki...

love this bag and trench!
kisses from las vegas

Unknown dedi ki...

Thanks Lisa x

serap dedi ki...

bu trençkottan alıcam fakat mangolarda göremedim 2 sezon önce görmüştüm ama renkli tercihimi kullanıp kırmızı ve yeşil almıştım şimdi alıcam bulamıyorum yardımın gerkeli cadı :( ama mutlaka mangonun nu modeli :(((

Unknown dedi ki...

Hmm :( Mango her sezon bu tipte bir kaç trençkot yapıyor ama bire bir aynısı olmayabiliyor, ben de yazdığım gibi 2 sene once almıştım, tutulan bir model olduğu için outletlerde de olmayabilir. En iyisi yeni sezonu gelince bakmak,baharda mağazalarda trenckot patlaması yasanıyor. Zara'da bu tarz çalışmalar yapıyor her sezon, oraya da bakmanı tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

adsıza cvp. bence siyah çizme artık giyilmemli soba borusu gibi duruyor. hatta çizmeler kökünden kalkmalı. ankle bot ve kalın koyu gri opka çorap gri eteğin altına çok şık duracaktır.trençkot içinse nexte bakın derim. çok şık modeller var.

Syed dedi ki...

LOVE the bag and those heels! And the flower pin looks amazing dear :)

Unknown dedi ki...

Thanks dear, I like your blog x :)

assassins dedi ki...

ama ne dantel nede opak görünüyo üzüldüm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...