15 Aralık 2008 Pazartesi

Ah o saçlar












Yazı şimdiden özledim, üşümek hiç bana göre değil. Geçen hafta orda burda dolaşırken gördüğüm saç modelleri bana yazı hatırlattı, zaten Diane Von Furstenberg olanlar SS 09'dan, rahat hippi/etnik havası hoşuma gitti. Milla'nın saçları uzamış, daha iyi olmuş, dalgasını çok sevmedim ama uygulama ve kolaylığı paylaşmaya değer. Son olarak Chloe Sevigny, Missbehave dergisinin Holiday sayısında Marc Jacobs tarafından yapılan roportajın çekiminde karısık, örgülü ama bir o kadar da sevimli görünen saçı ile bu postta yerini aldı. Bu saç nasıl yapılır, DVF sovundaki saç aksesuarlarına nasıl sahip olunur bir bilgim yok, sadece güzel göründüklerini biliyorum , ee biraz da siz çalışın :)
TFS, Missbehave

8 yorum:

Adsız dedi ki...

cadıcım lütfen kısa saçlara yönel!:) saçlarım 6 yıldır uzundur fön fön dayanamadı bende geçen hafta senin boyunda kestirdim aslında daha kısa istiyodum ama kuaför alışmam için böyle yaptı. kendi saç boyutun için bi post hazırlarsan memnun oluciym:) bu arada kısa saç çok rahat

Unknown dedi ki...

Chloe Sevigny'nin saçları gibiydi saçlarım eskiden. Şimdi Agness Deyninkiler gibi ve uzun saç, örgüler, tokalar bana hayal:(((

Unknown dedi ki...

Kısa saç ve hoş görünen bir şeyler bulmak daha zor ama denerim. Sahsen 2. kestirdiğime çok pişman oldum, yeni yeni saçım kendine geliyor, hala zamanı var. Tugba sen memnunsan ne güzel,Missred Aggy gibi saçlarda da fazla seçenek olmuyor,ben o seçeneksizliği sevmiyorum.

Unknown dedi ki...

Ben de sevmiyorum ama bu noktada işlevselliği yani rahat kullanımı benim için daha önemli bir hal alıyor. Yüze yakışan iyi kesimli bir kısa saç,sürekli bakım isteyen upuzun saçlardan çok daha pratik.

Adsız dedi ki...

Benim saclarim kendimi bildim bileli uzundu, yaklasik 2 ay once kestirdim tabi cok kisa degil ona cesaret edemem omuzlarimin biraz altina geliyor ama bu hali bile kisa geldi bana. Uzun sacin bakimi gercekten zor, ayda en az 1 kere uclarindan kestirmek gerekiyor kirilmasin diye. Simdi daha da kestirmek istiyorum ama cesaret lazim biraz :)

Unknown dedi ki...

Z senin boy ideal gibi ama kestirme konusunda benim yasadıklarımdan sonra, aradığın cesareti ben veremem sana :))

Unknown dedi ki...

aradığınız cesareti ben verebilir miyim acaba? bknz: http://missredsdiary.blogspot.com/

aycabazaar dedi ki...

diane von furstenberg 2010 yılındada yine mükemmel saç aksesuarları tasarlamış gerçekten görülmeye değer. Bu yaza özel bende ilk fotograftaki aksesuardan yaptım ve sürekli takıyordum ama insanların tepkileri gerçekten bunaltıcı derecede oluyor. hele benim gibi küçük ve modadan uzak bir şehirde yaşıyorsanız takmadan önce bir kez daha düşünmekte fayda var :)))(sakarya)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...