17 Mayıs 2010 Pazartesi

Coach loves bloggers

Amerika'nın çanta ve aksesuarlarıyla ünlü markası Coach  New York ve L.A'den önde gelen  4 stil blogu yazarı ile yaptığı sınırlı sayıda çanta koleksiyonu ile, blog yazarlarıyla yapılan iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.  What's your reality anyway'den Krystal Simpson, Karla's closet tan Karla Deras, The Glamourai'den Kelly Framel ve Cupcakes and Cashmere'den Emily Schuman'ın kendi tarzlarını yansıtan bu çantalar 19 Mayıs günü Coach'un sitesinden ön satışta olacak. Karla'nın Mulberry etkileşimli, el çantası da olarak kullanılabilen çantası ve Kelly'nin gri büzgülü çantası 398 dolar iken, diğerleri 498 dolar. Forumlardaki geri
dönüşlere bakılınca, uçuk pembe çantanın diğerlerine göre daha fazla beğenildiği göze çarparken, hippi tarzına daha yakın olanlar Krystal'ın püsküllü çantasına göz kırpıyorlar. Ben blog yazarlarının kitlesini göze önüne alarak, koleksiyonun fiyatlarının Coach seviyesinden biraz daha düşük tutulmasının ürünlere ulaşım  açısından daha faydalı olabileceği görüşünü benimsiyor ve sizlere soruyorum, siz tarzını beğendiğiniz blog yazarlarının tasarımı her hangi bir şeyi alır mıydınız?

Another blogger-brand collaboration comes from Coach, they choose 4 bloggers to design limited edition bags which will debut on 19th May at the Coach's website. The bloggers are What's your reality anyway's Krystal Simpson, Karla's closet's Karla Deras, The Glamourai's Kelly Framel ve Cupcakes and Cashmere's  Emily Schuman. From forum feedbacks, I observe that pink bag is quiet loved but hippi-esque bag of Krystal is also another favorite. ( Both 498 usd , the other two is 398 usd) . I thought the prices could be a tad lower than Coach's regular price range but I wonder if you'd buy any item that degined by your favorite blogger?
 






refinery29

6 yorum:

Today I am the stylist dedi ki...

Yurtdışında bloggerları bu denli önemsemeleri çok güzel,keşke ülkemizde de olsa ama buna daha çok var gibi gözüküyor..Ayrıca fiyat konusunda çok haklısın. Bloggerların tasarımlarının sunulması konusunda çok pozitif düşünüyorum..

Aslı Cin dedi ki...

Darısı bizim başımıza :)

Melike Güner dedi ki...

Kelly'nin yaptığı büzgülü griyi koşa koşa gider alırımm sanırım hatta internette satılır türkiye ye de gelirse neden olmasın :) ama diğerleri coach standartlarına göre çok ucuz olsada çok geldi sevmedim. süper proje ama bence coach dan sonra başka markalarda aynı şeyi yapar kesin

Melike Güner dedi ki...

yorumumu erken yapmışım sanırım Kelly'nin gri büzgülü çantasının minikliğini görünce hayal kırıklığına uğradım!

Styleseeking Zurich dedi ki...

Karla'nin cantasin cok yönlü olmasini sevdim ve yeni header de güzel olmus bu arada!

valerie dedi ki...

Karla'nın çantasını beğendim.Bloggerların işe dahil edilmesi de cidden cok hoş.Fakat farklı ve orjinal tasarımlar olmadıkları da bir gerçek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...