3 Mayıs 2010 Pazartesi

Jeremy Scott x Adidas Originals for Originals and for me

Marka tasarımcı birliktelikleri genellikle ilgimi çekerken, Jeremy Scott tasarımlarına çok bayılmayan birisi olarak Adidas original ile yaptığı iş birliğine çok ilgi göstermedim ancak son zamanlardaki bol starlı reklamlarındaki Pilooski editli "Can't there be love" şarkısının  (Beggin' kadar sevmesem de) olur olmaz zamanlarda yüksek sesle söylediğimi biliyorum. Bu koleksiyona ilgimi ve buradaki postu hakeden ise bahsettiğim işbirliğinin ürünü yaz 2010 koleksiyonuna ait 2 parça ki :

I generally interested in brand-designer collaborations but I didn't pay much attention to Jeremy Scott x Adidas originals because I'm not a big fan of his work. However, I mostly found myself singing Pilooski edit of  "Can't there be love "loudly which is from their latest tv commercials with a lot of stars. Today I saw 2 pieces that were drawn my attention from the S/S 2010 apparel collection  and got themself this post:

Jeremy Scott for adidas Originals Ruff Jacket : Militer tarz  bando işlemeleri, orijinal eşofman üstü ve smokin ceketinin güzel bir harmanı, ister bandaj eteklerle giy, ister dar jeanlerle, ister taytların en yakın arkadaşı yap sonuç kayda değer olacağa benziyor.

This jacket is a great mixture of military band jacket, original track jacket and tuxedo jacket.One can wear it with bandage skirts, skinny jeans or pairing it with leggings, it seems the result will always  be recognisable.


Originals by Originals Torero SS TT Jacket by Jeremy Scott : Koleksiyondan diğer bir parça olan bu siyah ceket, matadorların ceketlerinden esinlenilmiş, büyük omuz vatkaları, işlemeleri, püskülleri ile gece bile giyilebilecek farklı ve şık bir yorum  olmuş.

Another jacket from the collection is a marrige between matador's jacket and original tracksuit, it's even wearable at night with the big shoulder pads, embroidery and tassels.

Bu iki parçayı beğenmeme karşılık dudak uçuklatan fiyatları ( Özellikle 2. yi burada 599 Euro olarak gördüm) ve muhtemelen bizim şehrimize uğramayacak parçalar olacakları için şimdilik belli ki sadece düşüncelerimde kalacaklar.

These two nice pieces mostly will stay as another wishlist items since they're rather expensive and those kind of star pieces will never make a journey to our country.

Nitrolicious

4 yorum:

Suar Gazaroglu dedi ki...

military kapşonlu ceket türkiyede var mı?

Unknown dedi ki...

Benim fikrim olmadığı yönünde :(

valerie dedi ki...

bence de gelmez.güzel parçalar ve güzel fiyattalar.bakınmakla yetinebilirm herhalde :/

Firuze Paris dedi ki...

benim kardesim fransada tam sweat-shirt tiplisini satiyor dukaninda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...