16 Mayıs 2010 Pazar

Celebrate Originality

Günaydın! Pazar sabahı sanki yapacak işim varmış gibi 08:00'de uyanan ben, en doğru işin, dun Karaköy Antrepo'da gerçekleşen Adidas Originals Street Party'i yazmak olduğunu düşünerek ekran karşısına oturdum. Gün ışığını da değerlendirmek için saat 18:00'e doğru giriş yaptığımız parti, o saatlerde henüz hareketlenmeye başlıyor gibiydi. Alan düşündüğümüzden küçüktü ancak sokak tiyatrocuları, kaykaycılar, graffiticiler, sokak danscıları, uzun bacaklı adamlar, Galata'daki Building'te ürünlerini görebileceğiniz Ceylan Zigoşlu, Zeynep Tosun.. gibi tasarımcıların Adidas yorumları ve koleksiyonları ile, her yönüyle sokaktan ilham alınmış ve keyifli bir ortam oluşturulmuştu. Bu ortamın tadına varırken, sizlere de ortam hakkında biraz fikir verebilmek için bol bol fotoğraf çektim, ayrıca twitter aracılığı ile de sık sık olanı biteni anlattım. Canlı performansların pek tat vermediği etkinlik açık alan "street stage" ve kapalı alan "originals stage" olarak ikiye ayrılmıştı. Saat 22:00'den sonra street stage'de müzik bitti, New Young Pony Club ve Mylo kapalı alanda sahne aldılar. New Young Pony Club'ın performansının çoğunu dinlemiş biri olarak, eğlenceli bulduğumu söyleyebilirim. Günün merakla bekleneni Mylo'yu ise alandaki kalabalık, havasızlık, üzerine eklenen sigara dumanı yüzünden sadece bir kaç dakika dinleyebildik. Açık alanda erken saatlerde müzik bitmesine rağmen insanların orada takılmaya devam etmeleri, bu şehrin insanlarının yılın ilk açık hava partisinde bulunmaktan her şeye rağmen keyif aldıklarının göstergesi gibiydi, gönül isterdi ki, partinin erken bitmesini bile göze alarak New Young Pony Club ve Mylo'yu da açık havada dinleyip keyfine varalım. Bir sürü arkadaşımızı görme fırsatı bulduğumuz, olumsuzluklara rağmen fazlasıyla eğlendiğimiz bu etkinliğin, farklı  konseptler adı altında da olsa iyileşerek devam etmesi hepimizin aklındaki tek düşünce oldu.

I woke up at 08:00 today and sat down in front of screen to do this post about Adidas Originals Street Party that held at Karaköy Antrepo yesterday. We went there about 18:00 to enjoy sun and the enviroment. There were street dancers, graffitti art, skaters, fashion.. etc in one place which is smaller than we thought. The live performances weren't that good but I enjoyed New Young Pony Club. They and Mylo were at the closed stage which we wish they were at open air for us to enjoy.


Yılan etkisi / Snake effect

Stormtrooper lar en havalı kötüler :)

Stormtroopers coolest villains ever :)

D. was wearing her Princess Leia shoes, cool huh?

D. Princess Leia ayakkabılarını giymişti, güzel değiller mi?



Mavi metalik / Blue metallics




Program / The line up


Çizgiler /Stripes

16 yorum:

KokoSh dedi ki...

fotoğraflar mükemmel ya çok sevdimm

modafobik dedi ki...

Bi ara burası Türkiye mi dedim!
Wowww ((: !

mustafa dedi ki...

bende ordaydim fakat hic hosuma gitmedi.organizasyon kotuydu..ellerine saglik fotoraflar gusel olmus

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Çok renkli bir ortam olduğu belli. D.'nin Leia ayakkabılarını çok sevdim :)

alis dedi ki...

Herkesin kıyafetlerine bayılmasam da özgür giyinen bu kadar insanın olmasını çok sevdim :)

canDirekli dedi ki...

"sen bayramiçtesin otur dersini çalış" diyen koraycaner plus one olarak nazlıyı seçer :D:D oof ben de orda olmalıymışım meğer :D

mezar turizm dedi ki...

seneye yaparlarsa şu kapalı ortam muhabbeti olmaz umarım . bi de nypc'ın vokali kibariyeye benziyordu.

baris kcmn dedi ki...

18. fotoğraftaki koltuklar muhteşem.

Koray Caner dedi ki...

güzel kareler yakalamışsın cadıcım, biz bazılarını fotoğraflamaya korktuk , o derece "original" olanlar vardı yani :))

gece bir yerden sonra kaybettim seni ama maşallah sağ salim dönmüş ve süper bi yazı hazırlamışsın :))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

o diil, ben cidden karaköy'ü özlemişim. yaşadığım yer olan bilgi'nin yurdu bahanesiyle arşınladığım yollarını.

bi de, haftasonları sabah 7 ya da 8 gibi bilimum business saatlerinde uyanan tek sen değilsin, emin ol:)

valerie dedi ki...

:)fotoğraflar harika!bende o gün arkadaşımın d.günü olması nedeniyle gidemedim ama sayende fotoğraflarda giden 1-2 arkadası görmüş oldum:))

Unknown dedi ki...

Modafobik: Evet, farklı sınıflardan farklı tarzda insanı birleştiren bir etkinlikti, aynı sokak gibi karmaşıktı :)

Mustafa: Organizasyon eksiklikleri farkedilmeyecek gibi değildi, daha iyi şartlar sunulabilirdi ama arkadaşlarınızla olunca her şeye rağmen eğlenirsiniz ya, öyle bir durum oluştu bizde :)

Alis: Aynı fikirdeyim, hep bu çeşitliliği görsek keşke :)

Can: :)) okul bitince başka etkinliklerde görüşmek üzere o zaman diyelim?

Mezar: Benzetme süper, evet benziyordu, kapalı alan olayı berbat etti :(

Barıs: Evet , ben de onlara oturup foto çektirdim, anlaşılan gecenin ilerleyen saatlerinde seçilen kral ve kraliçe içinmiş onlar, kralın resmini ben de bilmeden çekmişim, su şortlu, şapkalı arkadaş :)

Koray: Eveet erken bile donduk sayılır o yukarının tozu, dumanı bizi bitirdi :(.

Seda: Eminim ama hani gece dışarı çıkmışsın bir uyu diyorum kendime :)

Val: Bilmeden neler yapmışım :)

IsauraQuevedo dedi ki...

That girl with the stripped jacket it's so cool!Love itt
xoxo
great blog

Adsız dedi ki...

cadı ablacım,şimdi siz katıldığınız etkinliklerde başkalarının fotolarını blogunuza koyuyorsunuzya başka bir blogerda sizin fotoğraflarınızı koysa hoşunuza gider miydi acaba?"moda cadısı"diye net bir fotoğrafınızı İsim vererek koysa idi??
yada isim vermeyerek ama yinde sizin olduğunuz belli olan bir foto???
Tamamen meraktan soruyorum cadı abla.Siz kendinizi gizlediğiniz için diğer kişilerinde belki gizlenmek tercihi vardır ama siz bilmeden belki etkinliklerden fotoğraflarını koyuyorsunuzdur diye sordum.Ne düşünüyorsunuz?
Gizem

Unknown dedi ki...

Benim blogumun konsepti belli olduğu için koymamalarını tercih ederim, eğer koymuşlarsa ve her şey çok açıksa kaldırmalarını rica edebilirim.Benim resmimi çektiklerim de gizli değil, kimseyi de adıyla.vs ifşa etmiyorum, ben onların tarzlarıyla ilgilendiğim, ilginç ve görülmeye değer bulduğum için çektim, rahatsız olan birisi var ise ve bana söylerse hemen resimleri kaldırırım, sorun olmaz :)Bir kere defilede bilmeden, yine kendi fotoğrafını paylaşmayan bir blog yazarı arkadasımı çekmişim, oyle olduğunu duyunca ben teklif ettim kaldırayım mı fotoyu diye ama istemedi, bu tarz şeyler saygı ve sevgi çercevesinde çözülür, sorun olmaz.

mustafa dedi ki...

gizem babana arkadaslara ders calismaya gidiyorum dersen bole olur..madem torelerinize aykiri ne isin var pavyonda meyhanede..don koyune kuzum:)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...