7 Mayıs 2010 Cuma

Garance Doré'nin objektifinden Club Monaco


Amerika'nın orta halli markalarından Club Monaco 'yu duymadıysanız, sonbahar 2010 kampanyalarında bayan Sartorialist Garance Doré ile yaptıkları iş birliğinden doğan lookbooklarına bakarken durumu telafi edebilirsiniz. Brydie Bell, Teen Vogue'dan Laurel Pantin.. gibi gerçek insanlarla yapılan çekimler, benim gibi Garance'nin işlerini sevenler ve önümüzdeki sonbahar trendleri hakkında bilgi isteyenler için ipucu niteliğinde. Genelden çok farklı şeyler sunmasa da, deri şortların, askeri akımın, çizgililerin, kemer istilasının, desenleri karıştırmanın, erkekler de bile paça kıvırmanın hala gündemde olacağı bir güz mevsimi bizi bekliyor.

Club Monaco collaborated with  Garance Doré  aka Mrs Sartorialist, for their fall 2010 lookbook. The models were the real people like Brydie Bell, Teen Vogue's Laural Pantin and it was a great source for us who likes Garance's work and wonder what will be fall fashion look like. The photos are nor offering something unusual but it's very obvious that leather shorts, army look, stripes, mixing patterns, folded pants even on men will  still be hot next autumn.



Refinery29

5 yorum:

Jason dedi ki...

The girl in red on the bicycle looks great!

Adsız dedi ki...

orta halli marka mı? çok biliyorsun sen değil mi???
çok komiksin ya!!!kendi küçük özenti fantezilerle dolu, fiyonklu dünyanda dön dur!

Unknown dedi ki...

Adsız: Club Monaco kendini orta fiyatlı diye konumlandırıyorsa ve siz o fiyatları fazla buluyorsanız bu benim sorunum değil, bakınız
http://en.wikipedia.org/wiki/Club_Monaco

Ayrıca yazdıklarımdan ve benden hoşlanmıyorsanız buraya gelmezsiniz olur biter!

Pinor Çen dedi ki...

Hepsi harika olmuş.

*STYLEBOOM* dedi ki...

puantiye ve çizgili uyumuna bayiliyorummm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...