29 Ocak 2009 Perşembe

Spring Trends 101: Neutrals

Stella McCartney S/S 09
Miu Miu S/S 09
Max Azria S/S 09

Lanvin S/S 09

Gucci S/S 09

Giambattista Valli S/S 09


Chloé S/S 09
Bottega Veneta S/S 09


3.1 Phillip Lim S/S 09



Geçen ilkbahar- yazı hatırlayın, çiçeklere boğulmuştuk. Bu sene ise onları unutuyor ve doğal renklere merhaba diyoruz. Solgun renkli, doğal renkler kıyafetlerden, ayakkabılara her yerde.
Stella McCartney favorim!



In english :Remember last spring? There were flowers all over us, this spring it's all about nude colors. The pale, earthy colours are everywhere in clothes, shoes or bags. Stella McCartney is my favorite !
Harper's Bazaar

13 yorum:

kılavuzum karga dedi ki...

Chloé takımın eteğine bayıldım
peki bu soluk renkler hangi ten rengiyle daha iyi olur yani beyaz tenlilerde neye dikkat etmeli vb sorularla geliyorum sana bu sefer cadı aydınlat bizi:)

Unknown dedi ki...

Burda gördüğün üzere burdaki kızcağızların da hepsi soluk tenli :) Bana kalırsa açık tenliler bu doğal renklerin daha koyu tonlarını tercih edebilirler Miu Miu ve Chloé deki gibi, daha koyu tenlilerse, ten renklerini ortaya çıkartan açık tonları seçmeliler. Canlı renklerde bir ruj, renkli ve büyük aksesuarların da bu renklerde elbiselerin iyi tamamlayıcısı olabileceğini düşünüyorum.

ZET Fashion dedi ki...

Benim favorim Stella McCartney ve Gucci. Bu resimlerde diğerlerini çok sevmedim.

Adsız dedi ki...

gucci-gucci-gucci

Adsız dedi ki...

ben bu resimleri göremiyorum ve sorun tamamen benden kaynaklanıyo galiba :(

Unknown dedi ki...

F.K: Bir problem yok açılıyor :(

eso dedi ki...

cadıcan gucci spring summer tam benlik beni tanı diye söliyorum.ben öle babetlerle şıpıdık şıpıdık yürüyemiyorum azda olsa dolguda olsa bi topuk olcak be şekerim kıyafetin boynunada bi eşarp işte tamamdır. cadı ya sende yeliz gibi falan arada yarışmalar düzenlesene çok zevkli oluyo benim gibi hergün seni sürekli takip edenler için çok şık olabilir ne dersin?

Fashioncholic Girl dedi ki...

bunu vogue'un sitesinde görmüştüm // bence gayet güzeller ama sana daha renkli şeyler yakışıyor CaDı : "önceden" söyleyeyim ;)

Unknown dedi ki...

Eso: Anladim sekerim. Ben yarismayi olayini sanirim yeliz'den once, kasim ayinda ilk yildonumum serefine yapmistim, verdigim seylerin yarismaya deger bir seyler olmasini isterim, bu sebeple paris'ten h&m' den alinmis 2 adet clutch hediye etmistim belki gormemissindir diye belirtmek istedim ;) sonra yine yapabilirim, hic belli olmaz tabi :)
F.C : Mesaj alindi ;)

eso dedi ki...

gözden kaçırmışım cadıcım kusura bakma eminim şüphe götürmez bi gerçek canım senin zevkli armağanlar vermiş olman zevkli ama bakıyosun falan ya kazandınmı falan die mesela ben hergün sana yazıyorum ve açar açmaz bakıyorum cadı ne yazmış die cevap bana

Unknown dedi ki...

:)) Sen o zaman okumuyordun beni sanırım? Belki 500. postuma yaparım bir şeyler ama sunu unutma ki sonuçta burası bir blog,markaların bana sponsorluk sağladığı bir site değil ;)

eso dedi ki...

çok sert bi cevap yazmışşsın cadıcım anlamadım hiçbişi sadece bir öneriydi benimki

Unknown dedi ki...

Önerilere her zaman açığım,yazıda tam anlaşılamamş sanırım, ben bir gerçeği dile getirdim.Genelde kişisel bloglarda hediye verme durumu pek rastlanan bir şey değil, daha fazla imkan olduğu takdirde sizinle paylaşmaktan ve sizleri mutlu etmekten memnuniyet duyarım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...