23 Ocak 2009 Cuma

The September Issue


Konusu ne olursa olsun dokumanter filmleri hep sevmişimdir, hele bir de Lagerfeld Sırları gibi içinde moda olursa, işte o muhteşem olur. "The September Issue" R.J. Cutler tarafından yönetilen, 2009 Sundance film festivalinde gösterilen, Vogue'un Prada giyen seytan editörü Anna Wintour ve ekibinin 2008 Eylül sayısını hazırlarken yaşadıklarını anlatan bir belgesel. Bilirsiniz eylül sayıları kışa girildiğinden malzeme ve içerik açısından zengin, boyutları yaklasık bir ansiklopedi kadardır :)


Çoğumuza göre kapalı bir kutu olan, Amerika ve moda dunyasının en güçlü kadınlarından Anna Wintour ve moda severlerin kutsal kitabı Vogue ile ilgili bize farklı kapılar açacağından emin olduğum ve her dakikasını ilgiyle izleyeceğim bu filmi gerçekten merak ediyorum.




In english: I always like documentaries, especially if they are about fashion world like Lagerfeld Confidential. "The September Issue" was one of the films that was shown at Sundance Film Festival, which directed by R.J. Cutler . The movie takes us behind the scenes with Vogue's legendary editor-in -chief Anna Wintour and her team's preparations for the fall 2008 issue. Since it's the beginning of a new season, as you all know the september issues are rich in content and ads, they are pretty much in size of an encyclopaedia :)


For most of us including myself, this most powerfull woman of America and fashion world is still a mystery so it makes me to see this movie more. I am sure it will give us the juiciest details about her and fashion lovers mecca "Vogue".

If there are some of you who watched that movie, could you please share your opinions with me? :)

Imdb

5 yorum:

Unknown dedi ki...

eğlenceli ve bir o kadar da moda severler için faydalı bir esere benziyor. Biz nasıl ulaşırız buna orası bir muamma tabi:)

Unknown dedi ki...

Dvdsi çıkınca isteyeceğiz birilerinden artık.

Trendtastic NY dedi ki...

bir duzeltme yapabilir miyim? filmde eylul 2007 sayisi geciyor kapakta da sienna miller var.

Unknown dedi ki...

Aww, filmi seyretmeyince ben normal olarak onu dusundum, bir de her yerde 2008 eylül diyor, düzeltme için teşekkürler, sen seyrettin mi?

Trendtastic NY dedi ki...

galasi yapildi ama filmin basladigini sanmiyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...