25 Ocak 2009 Pazar

Zafer benimdir :)




Bir süredir blogca gri oje aradığımızı biliyorsunuz. Dun arkadasıma, "bugun gri oje avına çıkalım" dedim. Millet zengin koca avına falan çıkar, biz oje, ilgi meselesi :) Neyse, Nişantası Tekin Acar ve Sevil Parfumeri elemanlarının saskın bakışlarına aldırmadan, oralarda aradığımızı bulamayarak Astoria Sephora'ya yollandık. Bir dergide Sephora marka gri ojeyi 7 ytl ye gormuştum, satıcı çocuğa bunu dediğimizde ha ne gri mi falan diyerek bize garip bakışlar fırlatması gozumuzden kaçmadı. Derken arkaya doğru yol aldık, Opi'nin burda satıldığını biliyorduk, gene bilindik renkler vardı ve orda koyu renkte bir sey çarptı gozumuze, ben bu ne kahverengi galiba dedim, arkadasım yok bu gri dedi, ismine baktık aa bu pek çok dergi ve sitede çıkan " You don't know Jacques" tı. Sevinçle tek kalan ojeyi ( 23 tl) aldık ve listeden bir şeyi daha çıkartmış olduk. Ojenin rengi tam gri diyemeyiz daha çok füme gibi, tam sonucu sürdürünce göreceğiz.

http://www.opi.com/France.asp

In english: My big search for dark gray nail polish came to an end finally :) Yesterday, I've found infamous one "You don't know Jacques" by Opi. Now I do know Jacques and the victory is mine!

http://www.opi.com/France.asp

30 yorum:

Adsız dedi ki...

evet süper seçim :)

Adsız dedi ki...

cadıcım güle güle sür ojeni. benimde ne zamandır aklımda bu gri oje senin de tarzına çok yakışacağına eminim

xoxo

ryder dedi ki...

its defintely an interesting shade of color.

Fashioncholic Girl dedi ki...

evet , güle güle kullan CaDı'cMMM =))
rengi çok güzel

Adsız dedi ki...

çok ama çok pahalı. hayatımda bir ojeye bu kadar para vereceğimi sanmıyorum.

yasmin dedi ki...

23 tl yi görene kadar herşey normaldi, ama sonra o sayıyı gördüm... heralde istemeye devam ederdim ama hiç bir güç bana bi ojeye o kadar parayı verdirtemezdi...

Adsız dedi ki...

tuttuğunu koparmak güzel şey, bi de bazı şeylerin verdiği mutluluk parayla ölçülmez, güle güle kullan cadıcım :)

be dedi ki...

bana gorede oje ıcın cok pahallı fakat uzun zamandır arıyordun neye 23 mılyon vermıyoruz kı = )

kılavuzum karga dedi ki...

1 sezon için 23 tyl asla vermem...ama cadı madem ojelerini kuaföründe bırakan birisin kuaförün adresini verde blogca faidelenelim ojeden amme hizmeti yapmış olursun hem:)))

Adsız dedi ki...

valla dün 1 milyoncularda yığınla gri oge gördüm hemde 1 liraya

Unknown dedi ki...

Fiyat konusunda fikir ayrılığına düşmüşüz,görüş farkı var, yapacak bir şey yok :) Bunun yarısını ben verdim. Daha önce dediğim gibi arkadasımla olusturduğumuz bir havuz var ve o havuz Chanel, Dior, Inglot,Lancome ve Opi gibi markalardan olusuyor, yani sıradan bir mani-pedi veya kuaförde pek bulamayacağınız markalardan, bu da bizim keyfimiz, büyütecek bir şey yok. Bu arada daha önce kuaför demiştim ama kuaförum ve mani-pedimi yapan yerler ayrı. Mani-pediyi Nişantaşı'nda Steril diye bir salonda yaptırıyorum.

Çift Kaşarlı Tost dedi ki...

Sekerim parayı bol buldun sacıyorsun, dikkat et kriz zamani bu zamanlar, flor-mar'dan sasma, pastel'i asma diyorum sana

Unknown dedi ki...

bu rengi ben de gördüm ama koyu geldi bana,cadı sürünce göster de güzelse alalım. Fiyatına gelince ucuz ojeler hemen soyuluyor, rengi matlaşıyor ve bir kaç kullanım sonra o kadar yoğunlaşıyor ki ben o ojelerin ancak 3 te 1 ini kullandıktan sonra atıyorum çünkü süremiyorum. 50 tane farklı ojem olacağına 2-3 tane kaliteli ojemin olmasını tercih ederim açıkçası.

kılavuzum karga dedi ki...

flormar denen mucize oje senin bahsettiğin sorunlardan hiçbirini aşatmadı bana senelerdir missred özellikle bordo tonlarını çok beğendiğim markanın 4 senedir hiç bi şekilde yoğunlaşmayan ojeleri hala arşivimde yerini koruyor diebilirim ama tabi çok dandik markalarda var senin dediğin sorunların tamamını içinde barındıran...

Adsız dedi ki...

bende alix avien kullanıyorum. flormarın renkleri çok güzel sorun yaşamadım. ama bi ojeye 23 lirada veririm. çok aramışsam vede beğenmişsem neden olmasın. güle güle kullan bi gün sürüpte yayınlarsan sevinirim....

Adsız dedi ki...

en sevdigim konu:) aslinda biz kadinlar olarak erkeklerin yahu ona para verilir mi diyecegi tonla sey aliyoruz:) sonu yok bunun kimisi ojeye 10 dan fazla vermezken bi cantaya 1000 verir, kimisi de bir sac aksesuarina 150 verir yani bu isin sonu yok herkesin onceligi degisiyor. bana gelince ben begendigim rengi gorursem ojeye de gusel paralar veririm ki verdim:) (bi yandan da en pahali ojeyi alicak parayi kazaniyorum soz konusu oje tabi ancak onun en pahalisini alabiliyorum :))

Adsız dedi ki...

sevgili cadı senin en çok bu huyunu seviyorum, farklı görüşleri 'hayır efendim en iyisini ben bilirim' tarzıyla karşılamıyorsun. yani ne yazık ki şu hayatta çok çok az insanın yaptığı şeyi yapıyor farklılıklara saygı duyup, değiştirmeye çalıştırmıyorsun.

Adsız dedi ki...

cok guzel, cookkk!
rengi tam istedigim gibi..bende bu hafta sonu gri oje avina cikmaliyim :)

Unknown dedi ki...

Fatoş evet farklı dusunceleri paylasalım istiyorum,sadece benim istediğim gibi yorumları yayınlasam heralde okurken sıkıntıdan patlarım :)

Salıncak: Sağol, ciddi bir odaklanma gerektiriyor :p Eminim sen daha kolay bulursun.

Styleseeking Zurich dedi ki...

bende uzun zamandir demek istiyordum gri oje. arada bir canim istediginde bi kac rengi karisitirip yeni renkler yaratiyorum, bugün siyahla beyazi karistirmaya düsünüyorum bakalim nasil olucak sonuc.. :)

Nesli

Unknown dedi ki...

Basarılar Nesli ;)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Haydi sür sür!Rengini çok beğendim,tırnakta nasıl duracak acaba onu da bir görsem,astoriayaya ışınlanacağımm;)Inglota baktım özellikle orda yoktu.

Unknown dedi ki...

Prettycool: Sanırım cuma veya cts sürdüreceğim, ben sonuncusunu almıştım, umarım getirmişlerdir.

Adsız dedi ki...

Bende aldım. yurtdışında yaşıyorum 10.25 eur yaklaşık fiyat aynı. öncelikle tam rengi elde edebilmek için 3 kat sürmeniz gerekiyor.İkinci gününde soyuldu. Verdiğim paraya göre kalitesi düşük diyebilirim. Flormarlarım bile daha uzun dayanıyor. :)))

Unknown dedi ki...

Aksine soyulmuyor diye okudum ben, surdurdukten sonra gorecegiz bakalim.

"PRETTYCOOL" dedi ki...

Sürdürdürtmek ne demek ya analamadım,süremiyor musun?

Unknown dedi ki...

Bu kadar koyu bir ojeyi düzgün sürebileceğime ihtimal vermiyorum ;)

Adsız dedi ki...

inan sürmesi çok kolay bordolardan bile :))) sevdiğim tek yönü fırçasının kaloylığı oldu :))

ESTHER dedi ki...

londrada kapış kapış gidiyor adım başı gri ojeye çarpıyoruz ben çok özeniyorum ama tırnak yiyen bi insan olduğum için ne yazık uzaktan bakmakla yetiniyorum :(

Miss Beril dedi ki...

bayılldım bu renge burda gördükten sonra heryerde aradım.izmirde yaşıyorum.ama bulamıyorum hep metalik yada simli:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...