19 Ocak 2009 Pazartesi

Stephen Sprouse koleksiyonu Istanbul'da


2001 yılında çıkan koleksiyona yetişememiş olanlar üzülmesinler, Louis Vuitton'un ünlü tasarımcı ve sanatcı Stephen Sprouse'u yeniden yorumladığı koleksiyonu artık Istanbul sınırları içinde. 2004 yılında akciğer kanserinden ölen Sprouse'a ovgu niteliğinde olan koleksiyon, sanatçının belirgin tarzının bir devamı gibi. Day-glo detaylı jeanler, bol tshirt elbiseler, florasan taytların yanısıra Sprouse'un meshur neon renkli graffiti yazıları ve monogram gullerinin kullanıldığı çantalar, gozlukler, bandanalar hatta limitli sayıda üretilen kaykaylar da koleksiyonda yer buluyor. Daha fazla bilgi için koleksiyona özel tasarlanan, eğlenceli websitesi ziyaret edilebilirken, parçaları yakından görmek isteyenleri Louis Vuitton'un Nişantaşı mağazası beklemekte. Cumartesi günü çektiğim fotografta da görebileceğiniz üzere, giysiler bana çok hitap etmese de, daha once arzu nesnesi bolumume konuk olan LV graffitti keepall başta olmak üzere, koleksiyondan diğer ikonik çantalara sahip olabilmeyi isterdim, siz istemez miydiniz?
In english: If you missed the Stephen Sprouse -Louis Vuitton collection in 2001, you don't need to worry because the 2009 collection of collaboration has already been reached to Istanbul( and other stores around the world). Sprouse has died from lung cancer in 2004 but the collaboration continues his distinctive style. The outfits in the collection includes day-glo detailes jeans, slouchy tee dresses and fluorescent leggings. In addition to those, there are bags, sunglasses, scarves, even limited edition skateboards which decorated with Sprouse's trademark neon graffitti print and artful roses along with the iconic LV logo. For more information you can visit the amusing website or hit the stores. As you can see from my photo, the clothing range is not my cup of tea, however as I mentioned earlier on I want section of my blog, I really want to own LV Graffitti Keepall or any other bags from this iconic collection. How about you?
p.s.: Hala 2006 yılında çıkan Louis Vuitton Stephen Sprouse Leopard Shawl Scarf'ı bir rüya olsa da istiyorum.
p.s: I know it's crazy and I will never own it but I still want Louis Vuitton Stephen Sprouse Leopard Shawl Scarf from 2006.

14 yorum:

kılavuzum karga dedi ki...

ben istemezdim bu koleksiyonun hiçbir parçası benim gardrobumda yer almasın mümkünse hiç beğenmedim:)

Unknown dedi ki...

eşarplara bayıldım:)) Benim rüyalarımı şu aralar KMRII SQUARE BAG süslüyor ama stephen sprouse çantalar da olur yani, fazla mal göz çıkarmaz hahaha:)

Adsız dedi ki...

bayat haber ...gecikmiş, önceden başka blogda yayınlanmış !!!!!

hergün ne giydiğini yayınla cadıııı.....

Merve dedi ki...

ben çok beğenmiyorum kendime almazdım ama alana da engel olmam ;)

Unknown dedi ki...

Missred:KMRII'yu çok beğenmedim doğrusu.
Adsız: Daha once haberini yapmadım ama konuya da kayıtsız değilim, o yuzden koleksiyonun Istanbul'a gelişinin haberini yaptım, 2 cumle ile geçiştirmemek için de koleksiyonla ilgili bir şeyler de yazayım dedim. Bugun ne giydim bolumune olan ilgine teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

bayat haberin yorumcusyum adımı girmemişim. ece değilim........

Unknown dedi ki...

Nesli zaten Ece olduğun aklımın ucundan bile geçmedi, ne de o olsa giydiklerimden hiç haz etmiyor :)

Adsız dedi ki...

ben giydiklerine hayranım valla param olsa alırım... ama ekonomim kısıtlı. olanı seninkilere bakarak uydurmaya çalışıyorum :)))

Unknown dedi ki...

Çok naziksin, teşekkürler :)

ZET Fashion dedi ki...

Leopard shawl scarfı bende hala çok beğeniyorum ama gereksiz pahalı geliyor bana. Değer mi o ayrı :)

Unknown dedi ki...

Çok pahalı evet, para sorun olmasa alır mıyım? Evet :))

Fashioncholic Girl dedi ki...

aslında ben bu koleksiyonun tanıtımında marc jacobs'un giydiği pembe - siyah çoraba bayıldım :}

Unknown dedi ki...

Haha hatırladım şimdi komik ama kesin bacakları kalın gosterir :p

Adsız dedi ki...

louıs vuıtton sevmiyorum daha doğrusu replicası olan markaları sevmiyoruuuuummmm:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...