28 Ocak 2009 Çarşamba

Plaid Skirt





Aslında bunu dun post edecektim ama yetiştiremedim, bu aralar iş durumum biraz yoğun. Bugun yine kendimce eğlenceli bir şeyler yaptım, yine eskiler ön saflarda, etek oluyor bir 5 sene alalı ( Bu arada siyah çorapla giydim, Eso'ydu sanırım goruntuyu sert bulan, ne dersin? ), gomlek yeni değil, bir tek babetler yeni sayılır, brosu da aldığımdan beri ilk kez takıyorum. Bana mı öyle geliyor yoksa eteklerim gittikçe ufalıyor mu ? :)))

  • Etek ve Babetler: Zara


  • Gomlek ve fiyonklu broş: Topshop


  • Hırka: H&M


  • Çanta: Marc by Marc Jacobs


  • Trenç: Mango


  • Küpeler: Hatırlamıyoum.




In english : This oufit supposed to be posted yesterday but I am very busy at work lately. I tried something fun with my outfit but I can say most of them are old. I bought the plaid skirt almost 5 years ago, the shirt also an oldie, the flats are kind of new and it's the first time I've used that bow pin. Is it just me or my skirts are getting smaller and smaller day by day? :))

  • Skirt and flats: Zara

  • Shirt and bow pin : Topshop

  • Cardi: H&M

  • Bag : Marc by Marc Jacobs

  • Trench: Mango

  • Earrings: I don't remember.

58 yorum:

Adsız dedi ki...

cadıcım blair waldorfun blogunu açtım sandım. opak çorap ile istediğin kadar kısa giyebilirsin bence, çok güzel durmuş..

zui dedi ki...

çok güzel olmuş ne tesadüftür ki ben de bugün işe giderken cindrellaundertheumbrelladan esinlenerek beyaz gömleğimin yakasına siyah bir kurdela bağlamıştım:]

Flame dedi ki...

Cadıcım beş sene olmuş ya belki boyun uzamıştır ha ne dersin :))

Haydins dedi ki...

Eheu..Cok seker olmussun.

oniomaniac dedi ki...

wow dude i love the outfit, it's sooo gossip girly :)
by the way, i made my friend in States buy Casey Quilted Shopper by Marc Jacobs in grey and Miu Miu Soft Leather Tote in turquoise for me. i have been dreaming about them for months and now they are about to be mine (they are with UPS now), i am sooooooo happy :) what do you think of them ?

feray dedi ki...

Cadıcın, aynı trençkottan (Mango)benim de var ama kuşağı böyle fiyonk yapacak kadar uzun değil. nedeeennn...:(

Unknown dedi ki...

F.K ve Haydins: Çok teşekkürler :)

Zui: Sağol, benzer gorunumler uygulamısız desene birbirimizden habersiz :)

Flame: Kesinlikle ;)

Oniomaniac: Thanks :) You're soo lucky, great choices :)

Feroşkop: Sanırım bu soruyu Mango'ya sormamız gerekir :)

Adsız dedi ki...

yine misminilikte rekor kırmışsın:)
cok şeker olmuş ama:)
yalniz gunesi gorunce babete sarılıyosun farkettim:=)

kılavuzum karga dedi ki...

flame 'e katılıyorum kesin boyun uzadı etek boyu kendini aşmış:))
çok şeker görünüpte bu kadar vamp olabilen başka kostüm varmıdır pileli etek beyaz gömlek kombini dışında acaba :))
çok başarılı buldum bugün seni cadı:)

Unknown dedi ki...

Jege : Fırsatları kaçırmam :)

K.K: Merci, merci.

Adsız dedi ki...

yine mini etek :))) çok şirin durmuş. senden feyz alıp kiloma rağmen bende giyiyorum ya banada helal olsun :)))

Unknown dedi ki...

cadı sıfır bedenmisin :) kıyafet çok şık ama keşke uzun saplı bi çanta değil de elde bi çanta tercih etseydin. Blair Waldorfun türkiye şubesi olmuşsun broş çok tatlı:)

Unknown dedi ki...

Nefes: Senin için giydim :p

Cindrella: Sağol :) Markalara gore 0-2 beden arası, değişiyor.

Adsız dedi ki...

Bu kadar kısa etek ne maksatla nerde giyilir bilmiyorum, biraz daha boyu uzun olmalıydı. Teşhircilik bir hastalıktır.Yorum yapanlar bu kadar kısa etek nerde giyiyorlar merak ettim ? O kadar eminim ki toplum baskısının bu kadar yoğun olduğu bir ülkede bu eteğin giyilemeyeceğine ......

Adsız dedi ki...

etek bi karışşş...valla tam bi karış... ölçtümmm... sonra o boynundaki evdeki kedine daha çok yakışırrr... babetler ıykkk hiç sevmem...hırkada üzerinde paralandı nedir bu hırkanın çektiği senden... sanki gardrobunda bişi yokmuş gibi...bırak bu sevimli giyinme çabalarını valla hiç yakışmıyor... ben inanmıyorum zaten bunlarla işe gittiğine... evde giyip fotosunu çekip değiştiriyon gibi geliyor... ne çookkk eleştirdim. neyse yinede emeğine sağlık o kadar uğraşıp buraya post ediyorsun...

Unknown dedi ki...

Adsız ve diğer adsız:Teshirci değilim olsam eminim daha farklı giyinirdim, bunu siz de farkederdiniz. Dolabımdakileri tekrar tekrar giymekten çekinmiyorum, ne de olsa devir ekonomi devri. Siz inansanız da inanmasanız da ülkemizde mahalle baskısının olmadığı, insanların istediklerini giydiği yerler de var ve ben o yerlerde yaşadığım için çok sanslı ve mutluyum.

Kesinlikle , belki * dedi ki...

Blair Waldorf tarzı olmuş.Blair'inde giydiklerini severim :) seninkide güzel olmuş :)

Adsız dedi ki...

Birbirini bu kadar haince eleştiren, "kedine taksan daha çok yakışır" gibi saçma sapan ifadeler kullanan insanları merak ediyorum. Acaba ne gibi bir düşünceye kapılıp, ne tür hislerle yazma girşiminde bulunuyorlar. Herkesin "Aman millet ne der, renkli giyinmemeliyim, siyahtan başka renk olmaz, aman ekose giyersem liseli derler..." vs. gibi düşünce öbekleriyle gardrobuna aslında kendinden eser olmayan, onu sadece ve sadece olgun ve toplumsal normlara uygun (normlar da neden sadece kadınlarda işliyorsa) gösterecek seçimlere gitmesinden anlıyoruz ki; bu ülkede asla ve asla kimse kendisi olamayacak.

eso dedi ki...

aaaa nasılda güzel olmuş iki dirhem bir çekirdek bayıldım bayıldım hemen kalkıp bir papyon edinilip aynı giyilecek benim eteğimdeki kareler lacivert ama senin gibi denicem gerçi ben asla babet giymem ama altınada bişi uydurcaz süper olmuşsuun cadıcım saçların herhalde topuz, değilse bile topuz olarak güzel olur! bu kombininle benim için arz-ı endam edilip giyinilmiş farzediyorum bugün... çıtırık çıtırık yanaklarından kocaman öpüyorum alemin en yorumcularıyla ilgili bloggerı şeçiyorum seni

reader:) dedi ki...

merhabalar öncelikle şans eseri blogunuzu gördüm gerçekten çok başarılı...:) bu resimle alakası yok ama fikir sormak istedim.Benim de oxford shoesum var fakat skinny jeanlerle giyinmeyi tercih ediyordum ama resimlerinizden gördüğüm kadarıyla eteklerle çok daha iyi duruyor siz ne düşünüyorsuuz?

ZET Fashion dedi ki...

Çok tatlı olmuş :)

Adsız dedi ki...

kıyafet çok sevimli aslında. etek boyu kısa ama trençkot ile birlikte olunca rahatsız edici durmamış. yine de bu boy eteği hayatımda hiç giyemedim:) mazi kalbimde bir yaradır:)
parçaların hepsini tek tek beğendim fahat boyunluk/broş açık yakalı ve daha spor bir üstle kombinlense dahat rahat görünürdün...
bu sefer en çok çantanı beğendim:)

Stilcatcher dedi ki...

Biraz Gossip Girl kızlarını andırmışsın:)Ama yakışmış..
Bu arada Topshop yakan süper.

be dedi ki...

cok yakısmıs etegin boyu kısa olmasına ragmen hic goze batmıyor.Insan giyicegi yeri ve zamanı bildikten sonra herseyi giyebilir.

Adsız dedi ki...

ouppss!
bende gecen gün arkadaslarımın basına gelenlerden dolayı birazcık cekindigimden bahsetmiştim bu kısa etek mevzularındaa..
ama sakın bu adsızlarla bir tutulmıyım nolurrr :(

Nil dedi ki...

Kısalması da pek yakışıyor ama be :) bayıldım eteğine

Adsız dedi ki...

Cutest outfit ever!

Ama bazı kişiler ne kadar harsh yorum yazmış, şaşırdım açıkçası. Hadi diyelim ki beğenmedik kıyafeti, şusu-busu bize ters geldi; tamam, goy-goyculuk yapmak zorunda da değiliz ama nedir bu taşlama durumu?

Bir sürü blog okuyorum, bazılarında bana da ters gelen fikirler, beğenmediğim şeyler oluyor ama oturup da hiç blog sahiplerine döşenmiyorum. Bazen içimizde bu ülkenin insanı olmaktan kaynaklanan bir öfke var ve tezahürleri de işte bu şekilde oluyor diye düşünmekten alamıyorum kendimi.

Ben senin yerinde olsam, o fiyonlu broşu bir de minnoşa takar, fotoğrafını çeker, kedim de giyimine-süsüne düşkündür diye onu da koyardım buraya.

Çift Kaşarlı Tost dedi ki...

hah basenliler burayı da sarmıslar, kedi uzanamadigi cigere mundar dermis sekerim, senin etegin onlarin basenlerinin yarım lobunu bile ortemedigi icin nutella ve bir caydanlik bol sekerli cay esliginde anca bunlari yazabiliyorlar, cunku bunlarin kocalari/sevgilileri baskalarina bakar diye komplekse giriyorlar, huuuu sen de her aksam buraya imrenecegine cikip 3 adim yurusene, sabah boregi pogacayi az tutsana...

Adsız dedi ki...

ADSIZ in arkasina saklan gecir gitsin... begenmis giymis cekmis koymus sizene?
bu kadarida cekememezlik ve terbiyesizlik.
babetin hastasiyiz ayrica.

Adsız dedi ki...

adsız ve diğer adsız karşı bir yorum yapmamak gerekli aslında ama kendimi tutamıyorum! çok ayıp yakıştırmalar. merak ettiğm cadının neresi gözüküyorda teşhirci olsun. bu kadar kıskanmayın yahu. mini etek savaşı verirken bide sizin gibilerle uğraşmayalım.eminimki çok içinizden bende giyebilsem keşke diye geçirip bu yorumları öle yazmışsınızdır. yoksa akıl sağlığınızdan şüpheye düşeceğim.beğenmemek ayrı bi konu ya.

Unknown dedi ki...

Buse, Z, Fatoş, Itır, Be, Nil: Teşekkürler

Adsız: Sonuna kadar destekliyorum yazdıklarını.

Eso: Eteğin boyu biraz kısa oluğu için babet tercih ettim, saçlar topuz gibi evet, x :)

Guest: Tabi ki skinnylerle giyebilirsin,çokta güzel olur. Ben bacaklarımın onu giymek için yeterince ince ve uzun olmadığını düşünüyorum, kendime pek yakıştırmıyorum, tercih etmeme sebebim odur.

Müge: Çok teşekkürler ve dediklerine hak vermemek mümkün değil. Kedilerim boyunlarında bir şey tutmaya pek alışık değiller, yapabilirsem eminim çok şirin olur :)

Ç.K.T: Sen yine mi çıktın, çok gülüyorum yorumlarına yaa :)

R.G: Herkesi memnun etmek mumkün değil,zaten amacım da o değil ;) yakında bu adsız olayını kaldırcam o olacak, teşekkürler.

Adsız dedi ki...

ayyy ıykkk hasetliğin bu kadarıda pes doğrusu. cadıcım yola dvm durmak yok. dolaptan en minisini çıkarıp giymezsem ne olayım :))) varsa cesaretin adını yazarak yorum yap. çift kaşarlı tost yorumuna bayıldım.bişiy soracağım sana sen bu yeme içme meselesine çok takıksın. ama adınla biraz tezat olmuyomusun ?

Çift Kaşarlı Tost dedi ki...

@ nefes: kendimle barisik bir insanim, bir insanin kilolu olmasi, zayif insanlari cekememesi anlamina gelmez :) kiloluyum ama ezik degilim kisacasi, ama kilolu ezigin kompleksini de 10 kilometre oteden anlarim.

Adsız dedi ki...

yorumumu yanlış anlamışsın.:)))

Adsız dedi ki...

Bence mini etek güzel olmuş ama ben bu kadar kısasını giymem çünkü bu boy bir etek ile oturup kalkmak oldukça zordur diye düşünüyorum.

yasmin dedi ki...

cadı çorabın tayt gibi bi çorap mı? ben sevmiyorum bi karış etek olyını açıkcası, 1 karış+2 parmağa itirazım yok ama :D heriey iyi hoş da bi şey var gözümü rahatsız eden bulamadım. babetten ötürü olabilir belki, hiiiç sevmem de babet :) gömlek, fiyonk ve "üstünde paralanmış" olan hırka güzel bi kombin olmuş :) alt kısımdaki rahatsızlığımı bulursam söylerim ;)
bu arada adsız arkadaşlara adlı bi yorum; tamam baskıların olduğu bir toplumdayız, misal ben oturduğum yerde bunun 3-4 parmak uzunu bi etek giydiğim zaman otobüsten arkamdan inenler laf atanlar, dayağı hak edenler oluyor ama yüz vermeyince çekip gidiyorlar. ama cadının alışveriş yaptığını söylediği yerleri takip ederseniz şayet oturduğu yerin de nasıl bi yer olduğunu anlarsınız, kaldı ki dış mekan için gayet uzun bi trenchcoat giymiş kim neyi gösteriyo kime? bu posttan sonra en mini eteğinizi giyip aynanın karşısına geçip egolarınızı tatmin ettiğinize eminim. kasmayın ya bu kadar... bi yerlere gelmeye çalışıyoruz toplumu gerilere götürmeye çalışmayın daha fazla...

Unknown dedi ki...

Nefes :)))

Ceren:Teşekkürler. O kadar hareket eden bir insan değilim, sabah masama oturuyor, akşam kalkıyorum, çoraplarım da çok kalın olduğu için görünen bir şey yok.

Yasemin: Düşüncelerine teşekkürler. Çorabım 80 veya 100 denye sanırım ,kalınından işte.Babet sevmeyenlerin bu kadar olduğunu tahmin edemezdim ama var anlaşılan :)

KIRMIZI dedi ki...

himm, yine iddiali dolayisiyla da cok yorum almis bi goruntu... kendi icinde tutarli ve hos buldum acikcasi... sadece etegin boyu degil de bedeni bana biraz kucukmus gibi geldi, bi beden daha buyuk olsa daha iyi durabilirdi gobek kismi.. ama onu da 5 sene once alinmis olmasina ve yillarin bize kilo katmasa bile biraz genislik katmasina verebiliriz... sevgiler...

Flame dedi ki...

Yahuuu etek kısa ama altındaki çorapta resmen tayt! Anası babası karışmaz insana sizler cık cık cık! Ayıp yahuuu :(

Not: Ben mini etek giyemiyorum o da ayrı ( ama zamanında çook giydim, yaram yok yani)

Yeliz dedi ki...

yakışmasına yakışmışta ama ben bu kadar kısa etekle rahat edemem o ayrı mesele:)

Unknown dedi ki...

Flame: Evet tayt ustu o kadar bluz olsa bir şey denmeyecekti kesin, etek olunca ne oluyorsa :)

Yeliz: Teşekkürler,alışma meselesi ;)

alis dedi ki...

adsız #1: Bu ülkede toplum baskısının yoğun olmasının sebebi sen ve senin gibiler. Evet etek kısa, ama erkekler ne giydiği farketmeksizin tüm kadınlara "et" diye bakmasalar ve kadınlar da hemcinslerine hasetlik yapmasalar hepimiz daha özgürce kendimizi ifade edebileceğiz.

Geçen gün bu blogdaki kısa etek tartışmasından sonra ben sokakta gördüğüm mini etekli veya (bana göre)tuhaf kıyafetli insanlara dikkat çekseler de hiç bakmamaya karar verdim. Bakıp zaten kötü birşey düşünmüyordum ama bunun bile sokakta rahatça gezme özgürlüğü için bir adım olacağına inanıyorum..

Bu arada fiyonklu broşuna bayıldımm!

Unknown dedi ki...

Alis, keşke herkes senin gibi düşünse!

Adsız dedi ki...

Yahu bugün açık kırmızı nar çiçeğine yakın bir tonda olan yağmur botlarımı giydim.
Giymez olaydım! Bu kadar hakaret içerikli bakışları haketmedim...Renkli giyinmek tarzınız olmayabilir, siz siyah, kahverengi tercih edebilirdiniz ama ben bugün bunu giymek istedim ve kendime yakıştırdıysam size ne ki?
Bir botta bile bu kadar eleştiri ve anlamsız bakışla karşılaştığıma inanamıyorum! Hayretle ve hayretle yorumları okuyorum kendime ve etrafa bakıyorum. İnanamıyorum.

Unknown dedi ki...

kirmizi semsiye,lutfen ama lutfen botlarini giymeye devam et. Onemli olan onlarin ne dusundugu degil, senin ne istedigin olsun, sevgiler.

Unknown dedi ki...

ne zmn bir mevzu olsa ben hep kaçırıyorum:)))

cadı eteğin gerçekten kısa ama rahat ediyorsan mesele yok hele rahatsız edecek dış etkenler yoksa oh ne ala!!

ayrıca cadı sana çok yakışmış:)

Adsız dedi ki...

Yakışmasına yakışmış ki yakışmaması mümkün değil çünkü fiziğin çok çok iyi ama üstte KIRMIZI söylemiş, ona katılıyorum: bir beden daha büyük olsa daha güzel duracak sanki;) Kısa bir etek ama opak çorap bunu kamufle etmiş, benimde bu tarz bir eteğim var Miss Sixty'den almıştım geçen sene... O zamandan beri tamı tamına 7 kilo aldım. Verince bir giyeyim bakayım iyi aklıma geldi:)

Unknown dedi ki...

Teşekkürler Ilgın :)

Adsız dedi ki...

Rica:) Bu arada şunu da paylaşmak istiyorum annem bu çok tartışmaya yol açan kombinasyonu gördü:) Tam resme bakıyordum...O sırada yanımda oturuyordu gözü kaydı: "Ayy o ne hoş bir kıyafet aç bakayım bir" dedi bende daha sonra blogla ilgili bilgi verdim kendisine, birkaç sayfaya daha göz attı ve bayıldı kısacası! Ailecek takip ediyoruz artık yani çok hoş oldu:))) Sevgiler...

Unknown dedi ki...

:)) Anneler kızlarından daha hoş görülü (seni kastetmiyorum), anneye sevgiler..

PINK PRINCESS dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Hahah onlara iyi davranmışsın, normalde öküz onlar olurdu :p :))

PINK PRINCESS dedi ki...

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))kendime çok güldüm yaaaa

PINK PRINCESS dedi ki...

cadı siliyorum yorumumu kimse görmemiştir umarım.

Unknown dedi ki...

Komikti, silmeseydin keske :)

Adsız dedi ki...

Canım bence çok yakışmış.Bende antalyada oturuyorum,ve rahat bir yer olduğundan sürekli mini etek giyiyorum.Bu giymek için değil,kendimi öyle daha şık gördüğüm için.Ve banada yakışıyor açıkcası :) bu arada gerçekten sanada yakışmış.Benim bundan biraz daha kısa eteklerim bile var.Ama tek farkım ben tam bir ince çorap hastası olmam.Nedendir bilmem,herzaman ince külotluçorap giymişimdir eteklerimin altına.

Unknown dedi ki...

Yakışıyorsa giymekten daha doğal ne olabilir ki? Bu hoşgorusuzluğu anlamak mümkün değil. Ben siyah dışında pek ince çorap tercih etmiyorum ama Antalya'da olduğun için kalın çoraba ihtiyacın da pek olmuyordur sanırım :)

hakuna matata dedi ki...

İnsan insanı yargılayamaz bizi yargılayacak olan ancak Allahtır..Peygamberlere bıle uyarı gelmısken (ınsanlara yuzlerını eksıttıklerı,pesın hukum verdıklerı ıcın)kalkıp da 10 kısının begendıgı seye tek basına savasmaya kısaca taslama! derler .. Ben resımde hıcbır dekolte goremedım acıkcası.. tayt tunık ten hıcbır farkı yok opak corap super mını etegın.. teshırcı ruhundan bır kırıntısı olsaydı bu arkadasımızda trenkcotun yerıne kısa derı mont tercıh ederdı.. gayet guzel olmus moda cadısı fularla,hırkayla,babetlerle cok cok sık durmus emegıne saglık..

pinyatalife

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...