24 Haziran 2009 Çarşamba

WANTED

1. Siyah dar elbise /Black body-con dress
2. Dar etek ( Siyah öncelikli olmak üzere başka renkler de olabilir) /Bandage skirt ( Especially in black)

3. Karmaşık kolye /Messy necklace
Görenlerin bana haber vermesi rica olunur :)
If you have seen any of these pieces please let me know :)

TFS, Stylefinder,WWW,Stylecopycat

19 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Üstteki siyah elbise iyiymiş :)

B dedi ki...

ben bandage skirt bulamadım belki de tembel olduğum için çok dolaşamadım. fakat bir straplez aldım siyah. etek olarak giyiyorum. zaten çoğu kişi de öyle yapmış yurtdışından takip ettiğim kadarıyla ;)

tuguna dedi ki...

Bandage skirt topshopta var, birkac rengi var sanirim. Ben mor olani sevmistim, fiyati da makuldu.Kolye de H&M'de gordum sanki ama cok emin degilim.

Unknown dedi ki...

Böyle basic parçalar aslında her yerde varmış gibiler ama aramaya kalkınca hiçbir yerde yoklar. Karışık kolyeyi Stradivarius'da gördüm galiba.

tatlisubaligi dedi ki...

elbiseyi begendim ben gayet.. kolyeyi de eger bulabilirsen paylas lutfen cunku ben de benzer bi arayis icerisindeyim :))

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

J. Biel'in kolyeyi gözüm bir yerden ısırıyor ama çıkaramadım fakat kolyeden önce poşete dikkat, Theory'den güzel link malzemesi çıkartabilirsin.

Birde sayfanı geçen hafta keşfettim, tüm linklerini okudum valla, hergün ziyaretçinim artık:)

Sevgiler.

http://bayanbaykus.blogspot.com

alis dedi ki...

Bandage skirt geçen yıl american apparel'den büyük hevesle almıştım ama ne yalan söyleyeyim İstanbul'da pek sık giymek yemedi.. Benimki Nicole Richie ve Kirsten Dunst'ınkiler gibi epey kısa. Eee zaten dapdar, bir de yürüdükçe toplanıyor. Bu kadar stres yaşayacağıma siyah mini şort giyerim dedim işin içinden çıktım.

Pınar dedi ki...

kare yaka manyağı olarak siyah elbiseye bayıldım. Bir de nicole richie nin ayakkabıları güzelmiş. ayrıca biraz j.biel gibi kalçalara sahip olduğum için böyle minik ve dar etek giydiğimi düşünemiyorum :D

Adsız dedi ki...

ah cadı abla :)) Bir aydır o dar etekten arıyorum..bulamazsam anneme diktireceğim..

Esin dedi ki...

evet siyah dar elbise bende topshopta gördüm hatta straplez olanını ve kalın askılı olanını denedim zayıf olmama ragmen düşük bel giymekten dolayı belimde fazlalık var ve elbise hiç güzel durmadı ama senin hatlarında böyle bir sorun yoksa bence al üstelik sadece 30 tlydi.şahsen ben üstümde kötü durmasına çok üzüldüm :(:(

valerie dedi ki...

Kolyeyi mango da gördüm sanırsam.
Etek ve elbise konusunda biraz gezip,görmem gerek...Benimde en azından siyah dar elbise almam gerek.O yüzden merakla takip edicem bu postunu.
Sevgiler.

Merve dedi ki...

dar elbise ve bandage etek topshop'ta mevcut evet. renkleri var mi bilmiyorum ama etegin moru cok hostu. siyahi da varsa tavsiye ederim :)

Unknown dedi ki...

Herkese yorumları için teşekkürler:)

B: Bende de var bir tane ama öyle giyilmeye uygun değil, bulamazsam bir de öyle denerim :)

Tuguna: Topshop'ta ben de lila/mor arsı bir renk gördüm siyah göremedim.

Tatlısubalığı: Tabi ki :)

Banu: İyi ki gelmişsin, teşekkürler ve görüşmek üzere :)

Alis: Haklı olabilirsin, ben de bulamamıştım AA Barcelona'da hala da arıyorum :)

Pınaral: Aslında Biel'in geçen gün dar kalem etekle bir resmi vardı, ben yakıştırdım kendisine, elastik koton gibi bir etek olmaz belki ama kumaş olanlar güzel durabilir.

Pink: Bulan birbirine haber versin :)

Esin: Ben de gördüm 1 tane ama önunde drapeler vardı,beğenmedim. Bir de düşük belin dediğin seyi yaptı konusunda sana katılamıyorum, hepimizin oralarında fazlalık var veya olabilir, biraz zor bir bölge ama sporla eski formuna kavusur, benim de spor yapmam lazım ya :(

Valerie: Mango'da bende gördüm ama pembe/yeşil boncuklar vardı hosuma gitmedi.

Merve: Morunu ben de gordum, belki sonra siyahı da gelir :)

valerie dedi ki...

Hmm..Renkli taşlı değil de sadece zincirlerle olan bir tane gördüm mangoda.Çok güzelmiydi dersen eh işte.Ama sen bir şekilde kombinleyince birşeye benzeyebilir.Umarım bulursun istediğini ve paylaşırsın bizlerle de.
Sevgiler.

merve dedi ki...

cadı outletım.com a bir bak siyah elbıse için. yeni gelmiş ginatricot un senın ıstedıgın model.

nur dedi ki...

lookbookta her gezindiğimde topshop imzalı bandage skirt'e rastlıyorum, ama aynı rengine o kadar sık rastladım ki herkeste olduğu kanısı oluştu bende:) yine de bakabilirsin topshopa

karmaşık kolyeyi bulursan bana da haber ver:)

Unknown dedi ki...

Sağolun, tavsiyelere bakacağım ;)

Adsız dedi ki...

şu siyah elbiseyi bulursanız bana da haber eder misiniz. aramasam heryerde gözüme carpar ahh ahh niye almadıysam arasam da bulamam böyle standart seyleri..

melis dedi ki...

Bandaj etek topshop'a geleli 2 ayı geçtiğinden şimdi bulmak biraz zor. (hele ki siyahını) İdil 2 ay önce almıştı o zaman bile siyahının bedeni yoktu metrocity mağazasında. Geçen gün Bağdat Caddesi şubesinde de sadece lila rengi vardı ve kalanlar da büyük bedendi. İyi şanslar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...