1 Haziran 2009 Pazartesi

2. el


Bugun bana bir link ulaştı, benim evim uzak , gitmem zor olur ancak karşıda oturanlar belki sizin hoşuna giden bir şeyler olabilir, gidin, bakın, alın, bana da rapor vermeyi unutmayın :)))
A link was sent me today, it's a second hand shop. I live far away, it's really hard for me to go there but I'm sure there are some people among my readers who lives close, so go there, take a look, buy something and don't forget to give me a feedback :)))
Justelite

14 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Ben gittim bile :) 2 hafta önce dikkatimi çekti ama fazla bakamamıştım, genelde gece elbiseleri vardı. Güzel biryer.

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

güzel bir bilgi :)

Glam dedi ki...

bu haberi çok sevdim, haftasonu ordayım inşallah :)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

2.el Mac'lere bayıldım :)

kılavuzum karga dedi ki...

bu akşam eve gitmeden bir uğrayacağım:))

Unknown dedi ki...

Gidin bana da anlatın neler gördünüz :)

ayfer dedi ki...

Merhabalar,
Arkadaşlar benim sorum hepinize!
Ben de ikinci el çok seviyorum, ancak hijyenik nedenlerle kıyafet veya ayakkabı almaktan çekiniyorum. Çanta aldım ancak bir anda çıldırıp ikisini de protex'le yıkadım ve güzelim deri çantalar mahvoldu:(
Bu hijyen meselesini nasıl aşıyorsunuz, ikinci eli size rahat rahat giydiren nedenleri öğrenebilir miyim lütfen?:)
Sevgili Cadı,
Sen hiç ikinci el giydin mi?
Senin görüşlerin neler?

Unknown dedi ki...

Ben kendi adıma cevap vereyim, 2. el ayakkabı ve çantalarım var ama henüz giysim yok. Bana kalırsa giysiler de sorun yok, sonuçta temizletirsin veya yıkarsın olayı halledersin, çantalar hiç problem değil yani ne yapmış olabilir ki çanta ile :) Ayakkabı da biraz kendini iyi hissetmeyebilirsin ama benim aldığım hiç bir vintage ayakkabıda sorun çıkmadı, sanırım biraz rahat olmak lazım, gereksiz yere kasarsan kendini o sorunu aşamayıp ve pek çok aldığın güzel şeyi de mahvetmekle kalırsın :))Bence aşamıyorsan hiç alma, yani ben sorun yaşamadım, büyütülecek bir durum görmediğim için rahatlıkla vintage/2. el ürünleri kullanabilirim.

stilmel dedi ki...

anzavur pasajındaki ikinci el dükkanlara ne oldu cadı??

Unknown dedi ki...

Bilmem ne oldu? :)) Aznavur'da 2.el satan yer var mı bilmiyorum ama Suriye Pasajı'nda by Retro ve Atlas'ın arkasında Şeymel vintage var, onları biliyorum.

stilmel dedi ki...

geçen hafta geldim yanımdaki arkadaşlarada balandıra balandıra anlatmıştım oysa e uzak olunca habersiz kalınıyo.dediğin yerleride bidahaki gelişe görmek dileğiyle:)

Nil dedi ki...

ben bugün uğradım, malesef hayal kırıklığı...

Unknown dedi ki...

@Nil: Biraz daha açıklar mısın, pahalı mıydı, sana uygun bir şeyler mi yoktu?.. vs gibi, çok sağol :)

BERNA BUTİK İKİNCİ EL KIYAFET dedi ki...

Merhabalar butiğimize gösterdiğiniz ilgi içi teşekkür ederiz.2.eli Türkiye'ye yaymaya ve bir sektör haline getirme çabalarımız 10 senedir devam etmekte ve edecektirde.Normal fiyatlarının çok çok altında ve çok temiz olan ürünlerimizi alıp memnuniyetlerini dile getiren müşteri sayımız da her geçen gün artmaktadır.Hepinizi yeni yerimize bekliyoruz.Saygılar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...