24 Şubat 2010 Çarşamba

Burberry Prorsum Fall 2010 Ready to Wear

Burberry Prorsum dün akşam 2D, 3D tüm ileri teknolojiyi kullanarak dünyaya defilesini canlı yayınlıyorken, ben tüm gün bu teknolojilerin yakınından bile geçmeyen  sorunlarla uğraştım, sanırım artık geçti? :)  Biraz geç olsa da sizinlerle bu koleksiyonu paylaşmaya kararlıyım. The Burberry Cadet Girls ( Burberry Askeri Okul Öğrencisi Kızlar olarak çevirebiliriz) adından da anlaşılacağı gibi  pek çok koleksiyonda bu yazdan itibaren görülen askeri detaylara yer verilmiş. Büyük yakalı, içi muflonlu montlar, kabanlar koleksiyonun yıldız parçaları olurken, metal düğmeli askeri paltolar da oldukça fazla görünmekte. Renkler açısından bakarsak askeri yeşiller ve farklı tonları, hardal, bordo, lacivert, siyah sıklıkla kullanılmış, eteklerin boyları uzarken, bu uzunluk kısa montlarla dengelenmiş. Diz üstü çizmelerin ve altı kauçuk havacı botların da(Özellikle kısa olanlar) paltolar gibi arzu nesneleri olacağı kesin olan bu koleksiyonun bazı parçaları 26 Şubat'a kadar öncelikli olarak buradan satın alınabiliyor. Kısacası Burberry yine her zaman ki gibi hepimizin ağzının suyunu akıtacak bir koleksiyon yapmış, eğer para sorun değilse, sorun hangilerini seçeceğinizde :).


I was dealing with many technical problems all day while Burberry broadcasted their show live in 2D and 3D yesterday. Now I hope all problems are left behind but I'd like to share Burberry's latest collection no matter how late. The title of the show was "The Burberry Cadet Girls" so it wasn't a surprise to see the military inspired collection like many others had starting this summer. Shearling coats and jackets with big collars were the scene stealers along with metal buttoned army inspired coats.The colour palette were included  different shades of military green, black, indigo, mustard and magenta.The hem line of the skirts were longer while they have been balanced with cropped jackets. Over the knee boots and the aviator shearling  boots with rubber soles ( Especially the short ones) will definitely be the ones which will  everyone be coveting. The outerwear and the accessories are available online until 26th of February so you don't have to wait. In short, Burberry did it again, the prpblem is which one to choose if the money is no object : )

Love this oversized green coat!/ Bu bol kesimli yeşil kabanı da sevdim.


                                                             Favorite piece from the collection / Favori parçam bu palto

                                                        Love!


Style,Burberry press release

8 yorum:

DB JUNK dedi ki...

Favori paltonun solundaki cekette benim olsun:)

esinspiration dedi ki...

asit sarısı elbise ve askeri bolerosu...<3

Stilcatcher dedi ki...

vala ben gene ayakkabıları alayım.şu bol kemerli çizme var ya ,özellikle de onu.:))

Modabaz dedi ki...

Ancak ne yazik ki burberry eu disina teslimat yapmiyor.

nar dedi ki...

O kadar çok parça var ki beğendiğim, hangisini yazayım bilemedim! Ve yazmadım!

cleo dedi ki...

botlara bayıldım tek kelımeyle harikalar:))

Mikkel dedi ki...

i really loved this collection and your blog 2!

Unknown dedi ki...

DB:Olsuun, o da güzel!
Modabaz: Ben Tr'den alabilirsiniz diye değil, ilk kez defileden sonra satış yapıldığı bilgisi için vermiştim o linki,Tr'den almak isteyenler bugun 16:00'ya kadar bilgilerini bırakmak suretiyle,buradan alabilirler http://live.burberry.com/exclusive/outerwear/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...