30 Aralık 2009 Çarşamba

Elle dergisi Ocak sayısında bir cadı



Sonunda bahsettiğim Elle dergisi  Ocak sayısı çekimi bana ulaştı, henüz dergi çıkmadan bu bilgiye ulaşmamı sağlayan Fashion by Siu'ya , çekimde emeği geçen herkese ve sizlere teşekkürler :)

Here is the shoot I was talking about for Elle Turkey magazine's January issue. Fashion by Siu was so kind and sent me the pages before it's out so big thanks go to her, Elle staff at the shoot and to you :).

"Cheers to a new year and another chance for us to get it right" - Oprah Winfrey



Thinkexist

New Year mood










TFS,Fashionising,VictorVauthier,weheartit

29 Aralık 2009 Salı

Do penguins fly?



Penguenler uçar mı? Hayır ama şirin görünümleri ve çok iyi birer yüzücü olmalarıyla bu açıklarını kapatırlar. Onları siz de sevmez misiniz? 

No but they close this gap by being so cute and good swimmers, don't you just love them?





Elbise(Yeni) ve çizmeler/Sweater dress (New) and boots: Topshop
Palto ve kolye /Coat and necklace: H&M
Bere / Beanie: Zara Kids

Dannijo lookbook











Her şeyi çok beğendim!

I love everything!

studded hearts

Her an her yerde 1.sorunun talihlisi

Bir süredir beklediğiniz an geldi, önce cevapları verelim. Braun Iontec  Satin Hair Brush ile ilgili kelime "yumuşaklığı", sorunun cevabı da  c şıkkı, Stella McCartney' di. Bu durumda:

Kazanan: İrem Altınsu

Kendilerini tebrik ediyor, 2010 yılında da şanslarının artarak devam etmesini diliyorum. Kazananların, ödül teslimi sırasında herhangi bir sorun yaşanmaması amacıyla, nüfus cüzdanlarını faks yoluyla iletmeleri gerekmektedir. Bu kişilerle mail yoluyla iletişime geçilerek bilgilendirme yapılacaktır. (Bakınız: Katılım koşulları 12. madde)

Kazanan kişinin kimlik doğrulaması veya yaşıyla ilgili herhangi bir sorunla karşılaşılması durumunda hediye kazanma hakkı yedek talihliye geçecektir.

Unutmayın şansınız her an her yerde devam ediyor!

28 Aralık 2009 Pazartesi

Silver leopard




Merhaba şekerler! Bol vitrin, dükkan gezmeli bir hafta sonu geçirdim ama neredeyse hiç bir şey almadım denebilir, indirimleri bekliyorum. Cumartesi günü saat 17:15 gibi, saat 18:00'de bittiği duyurulan Şeymel Vintage özel satışı için verilen numarayı aradığımızda cevap verilmemesi, rotamızı Abdi İpekçi'de yeni açılan V2K mağazasına çevirdi. Mağazanın girişindeki Maison Michel aksesuarları oldukça başarılı bir ilk izlenimdi, Karl Lagerfeld'in marka için çektiği siyah-beyaz fotoğraflar ortamı daha da güzelleştirirken, yakından hissetme fırsatı bulduğumuz Alexander Wang'in Betty Flap Bag'i mağazada diğer beğendiğimiz parça olarak öne çıktı, yeni gözdemiz Quick China'da yenilen yemekle o günü noktaladık. Pazar ise uzun süredir gitmediğim İstinye Park'a uğradım, kalabalık beklenen bir durumdu, Chloé vitrininde ise Ashton botlar sanki beni bekliyordu :))

Kıyafet toplantı olan bir işgününden, leopar konu başlığından pek hoşlamayan ben, gümüş tonlarında olunca bir şans verdim, üstümdeki bluz da heralde 2 yıldır falan hiç giyilmeden dolapta durmasıyla yeni bir rekor kırabilir :)

Hello sweeties! I've done a lot of windows shopping during the weekend, I'm waiting for the sales. We couldn't go to the Şeymel Vintage private shopping but we've visited the new V2K store on Abdi İpekçi street. The accessories from Maison Michel in the entrance was a great first impression and we loved how the black& white photos of the brand shot by Karl Lagerfeld made a difference in the shop. We closely felt Alexander Wang's Betty Flap bag and added to the wish list. We ended that day eating our latest favorite restaurant Quick China. On sunday I've been to İstinye Park shopping mall and obviously it was crowded, I spotted Ashton boots were waiting for me at the Chloé :))

Regarding to my outfit, it was from a work day with a meeting. As you know, I don't like the term leopard in my clothes however I gave a chance to this skirt with silver leopard details. This top could break a new record as it was sitting in my closet almost 2 years and not being worn :)).








Üst /Top: Topshop
Etek /Skirt : River Island
Kemer/ Belt: Karl Lagerfeld
Ayakkabı/Shoes: Betsey Johnson
Kolyeler/Necklaces: Vintage, H&M, Agatha

Maison Michel

2000'li yıllara bir bakış




New York Magazine tarafından derlenen 2000'li yılların moda akımları, bazılarını anımsadıkça gülümsedim :)

Fashion trends of 00's by New York Magazine, some of them made me smile :)

Fashionising

Her an her yerde: 2. soru



2010 İlkbahar /yaz sezonunda saçlarımızın doğal görünümü yanında, göz alıcı parlaklıkta olması oldukça önemli, Chanel Iman'ın bir defile arkasında çekilen fotoğrafı buna en güzel örneklerden biri. Bu parlak saçları defilesinde kullanan tasarımcı 1964 yılında Amerika'da doğmuş ve en son 2009 yılı içinde Target'a Gossip Girl dizisinden esinlenen bir kapsül koleksiyon hazırlamıştır, tahmin edebildiniz mi?


a ) Vera Wang  b) Anna Sui  c) Alexander McQueen  d) Rodarte

Kampanya hakkında bilgi ve katılım koşullarını burada görebilirsiniz.

Givenchy Spring 2010 Campaign








Siyah ve beyaz hakimiyetindeki bahar 2010 kampanyasında Givenchy'nin gediklisi Maria Carla Boscono'ya kumral Natalia Vodianova eşlik ediyor, fotoğraflar Mert ve Marcus'tan.

With huge black&white impact in spring 2010 campaign, Givenchy regular Maria Carla Boscono is accompanied by a brunette Natalia Vodianova shot by Mert &Marcus.

Fashiongonerouge

25 Aralık 2009 Cuma

Lay all your clothes on me



Soğuk havalar bize kat kat giyinmekten başka yol bırakmıyor, hoş görünmek daha da zorlaşıyor :) Biraz önce twitter da ilk yılbaşı hediyemi aldım demiştim ( Cacharel'in  Scarlett  adlı parfümü, kullanan var mı hiç? Bana biraz fazla çiçekli ve biraz da ağır geldi) ancak  kısa taşlı kolye ilk sayılır, güzel değil mi ? :)


Cold weather doesn't give us another chance but layering, looking nice is getting tougher everyday :) I've tweeted I was given my first ever gift of the season ( Scarlett fragnance of Cacharel, any one of you heard? I think it's way too much flowery and strong for me)  however this chain necklace with rhinestones could be considered as first, pretty isn't it ? :)






  • Tüm üst /All tops: Zara
  • Tayt/Leggings: Clockhouse
  • Botlar, palto ve kısa kolye(Yeni) / Boots, coat and short necklace( New): MNG
  • Uzun kolye/ Long necklace: Topman
  • Çanta /bag: H&M
  • Atkı /Scarf: El örgüsü/hand made
  • Eldivenler / Gloves: Evans

Her an her yerde: 1. soru




2010 İlkbahar/yaz sezonunda 1970'lerin dalgalı saçlarına gönderme yapan doğal dalgalı saçlar ön planda olacak, tabi saçlarınızın yumuşaklığı bu görünümü sağlamak açısından çok önemli. Gelecek sezonun bu saç modelini pek çok tasarımcı defilelerinde kullandı, aynen bu fotoğrafta olduğu gibi. İngiltere çıkışlı olan ve vejeteryan olduğu için tasarımlarında deri, kürk gibi materyallere asla yer vermeyen bu modacı kimdir?

a) Luella  b)Christopher Kane  c) Stella McCartney  d) Burberry

Kampanya hakkında bilgi ve katılım koşullarını burada görebilirsiniz.

İyi şanslar :)

ÖNEMLİ NOT: YARIŞMA ŞARTLARINDA DA YAZDIĞI ÜZERE CEVAPLAR MAIL OLARAK GONDERİLECEKTİR, YORUMA YAZILAN CEVAPLAR KABUL EDİLMEYECEKTİR, BİLGİLERİNİZE!

Topshop Spring 2010



Pek etkileyici değil, değil mi?

Not very impressive , huh?

Topshop

24 Aralık 2009 Perşembe

Her an her yerde başlıyor!


DenedimBiliyorum platformunda başlayan Braun IONTEC Satin Hair Brush programı ‘Her an her yerde’ kampanyası ile şimdi burada devam ediyor!

‘Her an her yerde’ kampanyasına katılarak Braun IONTEC Satin Hair Brush kazanmak istiyorsanız, 5 hafta boyunca kampanyaya dahil olan blogları takip etmeniz ve kampanyanın hangi gün hangi blogda yapıldığını keşfederek sorulan soruları cevaplamanız yeterli. Benim blogumun da dahil olduğum kampanya, her an her yerde! Takip edin, kazanma şansını yakalayın!

Kampanyaya dahil olan bloglar hakkında bilgi almak için tıklayınız.

 Nasıl kazanacaksınız?

Sizin için özel olarak hazırladığım sorulara doğru cevap vererek, Braun’un ‘Sihirli Dokunuş’u Braun IONTEC Satin Hair Brush kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

5 hafta boyunca, herhangi bir zamanda blogumda soracağım 5 sorudan, her soru metnine gizlenmiş olan Braun IONTEC Satin Hair Brush’ın özellikleri ile ilgili kelimeyi ve sorunun cevabı olan tasarımcıyı beraberce modacadisi.yarisma@gmail.com adresine doğru şekilde gönderen 100. kişi Braun IONTEC Satin Hair Brush ödülünü kazanacak. (Cevabınızla beraber telefon ve adres bilgilerinizi de yazmayı unutmayın!)

[ÖRNEK CEVAP: Işıltı (soru içinde yer alan Braun ile ilgili kelime) & c) Vogue (sorunun cevabı)]

Cevaplarınızı sorunun sorulduğu günü takip eden 2 boyunca en geç saat 18:00’e kadar gönderebilirsiniz. Kazananları, katılımın sona erdiği günü takip eden 3 gün içinde açıklayacağım.

Her an her yerde, her gün yeni bir fırsat!

Siz de her an ve her yerde mükemmel saçlara sahip olmak istiyorsanız, soruları doğru cevaplayın, Braun IONTEC Satin Hair Brush’ın ‘Sihirli Dokunuş’uyla tanışma şansını yakalayın!

Katılım koşullarını aşağıda görebilirsiniz.

Katılım koşulları:

1. 24 Aralık – 24 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Her an her yerde’ programının www.modacadisi.blogspot.com adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek ayağı, www.modacadisi.blogspot.com ve www.denedimbiliyorum.com adresli siteler tarafından düzenlenmektedir.


2. www.modacadisi.blogspot.com adresinde düzenlenecek olan ‘Her an her yerde’ programı 24 Aralık - 24 Ocak tarihleri arasındaki herhangi bir günde ve saatte başlayıp, herhangi bir günde ve saatte sona erecektir.

3. www.modacadisi.blogspot.com üzerinde yürütülen program, belirtilen tarihler arasında herhangi bir günde, günün herhangi bir saatinde başlayacaktır. Katılımcıların, kazanma şansını yakalamak için, 5 hafta boyunca herhangi bir zamanda yayınlanacak olan soruları doğru şekilde yanıtlaması gerekmektedir. Soruda yer alan Braun IONTEC Satin Hair Brush’ın özellikleri ile ilgili kelime, sorunun doğru cevabı ile beraber modacadisi.yarisma@gmail.com adresine gönderilmelidir.

4. Katılımcılar, sorunun sorulduğu günü takip eden 2 gün boyunca en geç saat 18:00’e kadar cevaplarını göndermelidir.

5. Programa katılan cevaplar arasından, doğru cevabı gönderen 100. kişi Braun IONTEC Satin Hair Brush kazanacaktır.

6. Katılımlar gönderilmiş olan e-posta hesabı üzerinden değerlendirilecektir. Ödül gönderimi için, modacadisi.yarisma@gmail.com adresine gönderilen e-postada katılımcının adını, soyadını, yaşını, ev adresini ve telefon numarasını belirtmesi zorunludur.

7. Kazananlar, katılımın sona erdiği günü takip eden 3 gün içinde herhangi bir saatte www.modacadisi.blogspot.com adresinde açıklanacaktır.

8. Kazananlar ilgili blogda açıklandıktan sonra, kendileriyle e-posta yoluyla iletişime geçilecektir. Kazananların, kendilerinden talep edilen bilgileri, bu maili aldıktan sonraki 3 gün içinde katılım koşullarında belirtilen e-posta adresine eksiksiz göndermeleri gerekmektedir. Aksi taktirde, ödül kazanma hakkı yedek talihliye geçecektir.

9. Soruların zamanında sorulması ve kazananların zamanında açıklanması bloggerların sorumluluğundadır. Zamanlamalar ile ilgili gecikmelerden, Denedimbiliyorum.com platformu, Proximity İstanbul ve Procter&Gamble sorumlu tutulamaz.

10. Katılımcılar programa yalnızca bir gönderi ile katılabilirler. Birden fazla cevap gönderenler, gönderdikleri ilk cevap üzerinden değerlendirilecektir.

11. Hiçbir katılımcı birden fazla ürün kazanamaz.

12. 24 Aralık – 24 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan programda katılmıcılar birden fazla ürün kazanamazlar.

13. 18 yaşından küçük olanlar bu yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi kendilerine ödül verilmez.

14. Ödül almaya hak kazanan katılımcılardan nüfus cüzdanı ve ikametgâh belgesi istenebilir.

15. Katılımcının kimlik bilgileri veya yaşı ile ilgili bir sorun yaşanması durumunda ödül kazanma hakkı, blogger tarafından belirlenen bir sonraki kazanana geçecektir.

16. ‘Her an her yerde’ programı için hizmet veren firmaların çalışanları ve www.modacadisi.blogspot.com editörü yakınları ödül kazanamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.

17. www.denedimbiliyorum.com ve www.modacadisi.blogspot.com, program boyunca sonuçları olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yapıldığını tespit etmesi durumunda, ilgili yarışmacının o güne kadar paylaştığı tüm içeriği ve bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

18. www.denedimbiliyorum.com ve www.modacadisi.blogspot.com herhangi bir zamanda yarışma koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve yarışmayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme hak ve yetkisine sahiptir.

19. Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

20. Ödülün teslimatı sırasında ortaya çıkabilecek herhangi bir gecikme ve/veya sorundan Procter&Gamble, Proximity İstanbul ve www.modacadisi.blogspot.com web sitesinin editörü sorumlu tutulamaz.

21. Katılım anından sonra cevap, katılımcı tarafından silinemez, değiştirilemez, cevap üzerinde işlenmeler, versiyonlar yapılamaz.

22. Bu bloga içerik gönderen kişiler gönderdikleri içerik üzerinde hak iddia edemezler. Bu içerikler daha sonra www.denedimbiliyorum.com platformunda veya Procter&Gamble tarafından yazılı, görüntülü veya sesli olacak şekilde herhangi bir mecrada yayınlanabilir.

23. Katılımcılar suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkâr, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik ya da ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerik taşıyan hiçbir cevabı iletemez. Bu tür bir cevaptan doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk münhasıran deneyimi gönderene aittir.

24. Katılımcı, siteye gönderdiği cevap ve diğer her türlü içeriğin kendisine ve/veya izin almış olduğu kişilere ait olduğunu kabul ve taahhüt eder. Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi ve görsel veya işitsel materyali iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, cevabı yükleyen/gönderen kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler. Hakları kendisine ait olmayan bir cevapla başvuran katılımcı, programı kazansa dahi ödüle hak kazanamaz. Bu gibi bir durumda kendisine ödül verilen kişi herhangi bir süre sınırlaması olmaksızın her zaman ödülün verildiği tarihteki bedelini derhal iadeyle yükümlü olacaktır. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Yasası, Türk Ticaret Yasası, Patent Haklarının Korunması Hakkındaki Yasa, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır.

25. Program boyunca hiçbir ücret talep edilmemektedir ve ticari bir amaç da bulunmamaktadır.

26. Yarışmaya katılanlar, tüm şartları okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Braun IONTEC Satin Hair Brush


Saçlarınızı kusursuz bir görünüme kavuşturan Braun IONTEC Satin Hair Brush, saç şekillendirme sırasında yaydığı iyonlarla saçınızın elektriğini alıp, kaybettiği nem dengesini yeniler, saçınıza anında parlaklık, akıcılık ve yumuşaklık kazandırır.

Braun IONTEC Satin Hair Brush ile ilgili detaylı bilgiyi buradan edinebilirsiniz.


 Braun IONTEC Satin Hair Brush hakkında neler anlattılar?

Braun IONTEC Satin Hair Brush için DenedimBiliyorum platformunda yer alan Başa Bela Elektriklenme programına katılanlar başlarına bela olan, saçlarının elektriklenmesi ile ilgili hikayelerini ve buldukları yaratıcı çözümleri paylaşarak Braun IONTEC Satin Hair Brush kazandılar. Kazananların, ödüllerini aldıktan sonra paylaştıkları deneyimleri aşağıda okuyabilirsiniz.

F. E. DORUKOĞLU / İSTANBUL
Öncelikle size çoooooooooook teşekkür ediyorum. O gün her şey bu kadar mı ters gider derken sizin hediyeniz geldi. O anda neşem yerine geldi ve hemen merakla denedim. İnanılmaz ama saçım çok parlak görünüyor. Üstelik elektriklenme %95 azalmıştı, süper bir üründü. Hemen kuaförüme gönderdim, onlar da çok beğendi ve hemen sipariş verdiler. Teşekkürler DenedimBiliyorum ailesi, teşekkürler Braun ailesi!

E. USTA / BURSA
Saçlarımı Braun IONTEC Satin Hair Brush ile taradıktan sonra saçlarım sanki kuaföre gidip düz fön çektirmiş gibi düzleşti. En hoşuma giden yanı ise saçlarım gün boyu salık bir şekilde durduğu halde hiç karışmadı ve su gibi akışkan görünümünü korudu.

D. DOĞRU / HATAY
Braun IONTEC Satin Hair Brush’ı kullanınca ilk etapta saçımı dümdüz yapacağını düşündüm (eski şekillendiricilerin yaptığı gibi) ama şunu farkettim: Braun IONTEC Satin Hair Brush saçın doğal şeklini koruyor, parlatıyor, elektriklenmeyi önlüyor; yani doğal bir güzellik kazandırıyor. Arkadaşlarımla bu deneyimi paylaştım, onlar da merak ediyorlar. Braun IONTEC Satin Hair Brush’ı ilk kullananlardan olmak ayrıcalık oldu benim için tekrar teşekkür ediyorum.

23 Aralık 2009 Çarşamba

Her an her yerde kampanyası www.modacadisi.com’da!




DenedimBiliyorum platformunda başlayan Braun IONTEC Satin Hair Brush programı ‘Her an her yerde’ kampanyası ile şimdi burada devam ediyor!


‘Her an her yerde’ kampanyasına katılarak Braun IONTEC Satin Hair Brush kazanmak istiyorsanız, 5 hafta boyunca kampanyaya dahil olan blogları takip etmeniz ve kampanyanın hangi gün hangi blogda yapıldığını keşfederek sorulan soruları cevaplamanız yeterli.

Daha fazlası için 24 Aralık’ı bekleyin, Braun IONTEC Satin Hair Brush’ın ‘Sihirli Dokunuş’uyla tanışma şansını yakalayın!
 

22 Aralık 2009 Salı

Look at my long braided hair

 
İnsanın saçı belli bir boyda olunca ve uzaması yüzyıllar alınca, denemeleri pek iyi sonuçlar vermeyince benim gibi doğal olmayan yollara başvurabiliyor. Wang podyumundan dünyaya yayılan dağınık yandan örgülü saçım cumartesi günkü kıyafetimin tamamlayıcısı oldu, unutmadan o partide diğer bir blog yazarı olan Dilay'la da tanışma fırsatı buldum. Elbise ve ayakkabılar yeni, ayakkabılarımı MNG indiriminden önce ama ilk fiyatının biraz daha altına almıştım, indirimde biraz daha düşmüş ancak numara olmadığı aldığım duyumlar arasında.

If a girl's hair is in particular lenght and if it takes ages to be grown and the trials weren't successful, this girl has every right to go to the unnatural solutions. From Wang runway to the world, messy side braided hair were my  accessory  last Saturday, by the way I forgot to tell you that I met a fellow blogger Dilay at the party. The dress and shoes are newbies, I bought the shoes before MNG's winter sale started. They were lower than the full price, they were cheaper on sale but I heard they don't have many of the sizes.









Elbise/Dress:??
Ayakkabı ve suni kürk/Shoes&Faux fur coat: MNG
Çanta/Clutch: Vintage YSL
Altın ve zımbalı bileklikler/Gold and studded bracelets: Marc by Marc Jacobs
Siyah bileklik/Black bracelet: Atlas Pasajı/ A local shop
Çorap/Stockings: Penti

Deneyin: Uzun elbise ve kemer


www

21 Aralık 2009 Pazartesi

Alexander Wang Spring 2010

Fotografçı / Shot By: Fabien Baron
Stilist /Styled by : Karl Templer
Modeller/Models: Anja Rubik, Edita Vilkevicuite,Hanne Gaby Odiele,Liu Wen, Mirte M






Facebook,fashiongonerouge
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...