20 Aralık 2009 Pazar

I've just met with my latest girl crush:Leigh Lezark

 
Bu geceki J&B partisinin anlamı  benim için akvaryumu görmek, uzun süredir merak ettiğim The Misshapes'i dinlemek ve hayallerimin kızı Leigh Lezark ile tanışabilmekti. The Misshapes müzik tarzı olarak bana uygun değildi bunu kabul etmek zorundayım hatta bu kadar ses getiren grup bunları mı çalıyormuş oldum ama aklımdakine ulaşmak için bir süre daha beklemeliydim. Onu ilk önce feminen elbisesi içinde erkek arkadaşımı tuvalet çıkışı beklerken gördüm, twitterla uğraştığım için onu farkedebilemem biraz geç oldu, o fırsat kaçtı. Bir süre sonra Leigh bana kabinden el salladı, ben ona güldüm. Daha sonra bara gittiğini görünce, onu takip ettim :)) . Merhaba deyip lafa giriştim, fotoğraflardan çok daha narin bir kadın ile karşı karşıyaydım,onun ben seni bir yerden tanıyorum demesine sevinmiş olsam da olumlu yanıt veremedim, bir süre kendisine olan beğenimden bahsettim, son olarak kendisine Stockholmstreetstyle'da rastladığımdan bahsedip eğlenip eğlenmediğini  ( Grubun daha geride olan erkek üyesine yani Greg'e sıkıldın mı dediğimde kafasını sallamıştı :)) ve gelecek duraklarını sordum, kibarca geceden memnun olduğunu ve NY'a döneceğini söyledi, ben de bir daha ki sefere gruplarını NY'da dinlemeyi ümit ettiğimi söyleyip, kendisine su alması için yardımcı oldum,teşekkür edip yanından ayrıldım.Neden blogumdan bahsetmediğimi veya şirin elbisesinin tasarımcısının kim olduğunu sormadığımı bilmiyorum, sanıyorum basiret bağlanması buna deniyor ancak gecenin hatırası olarak bu berbat fotoyu çektirebilsem de Leigh'nin güzelliğini bu kötü fotoğrafın bile gölgeleyemeyeceğini düşünüyorum, saat neredeyse 05:30 ve benim yatma vaktimi oldukça geçti,şimdilik iyi geceler :))

My reasons for attending tonight's J&B party was seeing the big aquarium, listening to The Missshapes and meeting with my girl crush Leigh Lezark. I must admit their music is not for me and I was surprised of their style because they were one of the most desirable groups of fashion world but I've waited for some time to achieve my goal. First I saw Leigh in her girly dress while I was waiting for my boyfriend outside the loo but I was kinda late to realise her because I was dealing with twitter and that opportunity was already passed by me :).  Some time later, she waved me behind the decks and I smiled back, when she headed to the bar, I followed her :) . I said hi and started the conversation, she was much more thin and delicate than the photos.  She told me that she knew me from somewhere, although I'm flattered I had to say no. I said some nice things, my level of likeness about her and told her lately I saw her photos at Stockholmstreetstyle. I asked if they're having fun, she ofcourse said yes with a polite manner ( However one of the 2 guys in the group,Greg, nodded his head when I asked  if he's bored :)).I asked where they will head up  after Istanbul, she said to NY but I didn't tell her about my blog or asked what she was wearing. I said I wish to listen to them in NY next time, helped her to get water from the bar , took that crappy photo, thanked her and left. I think even this crappy photo can't hide her beauty. It's almost 05:30 a.m and it's so passed my bed time, good night for now :) .

11 yorum:

Fashioncholic Girl dedi ki...

çok çok çok güzel bi duygu olmalı (:

Adsız dedi ki...

Leigh benim girl crushım!! Ankara'da olduğum için geceyi kaçırdım tabi ki ama sorabileceğim sen varsın!! Leihgh'in biraz bitchy olduğunu okumuştum, yazdıkların içime su serpti:) Peki neler çaldılar?-İdil

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

aaa demiştin mailde umarım görebilirim diye, çok sevindim. görmeyi de geçmiş, tanışmışsınn!!

çok güzel bir kız, çok tatlı bir tarzı var, ve az makyajla da güzelleşebiliyor! ben senin kadar takipçisi olmasam da ben de çok beğenenlerdenim. lucky you!

Unknown dedi ki...

Duruşu, bakışları kesinlikle cool ve mesafeli ancak benimle konuşurken öyle bitchy bir durum olmadı,bir dahaki sefere Istanbul'da tanışmıştık diyebilirim en azından, ha o zamanki tavrı öyle olur mu bunu bilemeyiz tabi ki :)) Şöyle diyeyim sana elektro soslu bakkal :) Lady Gaga'dan, Pump Up The Jam'e kadar pek çok bildik parça çaldılar :)

ZET Fashion dedi ki...

Cadıııı senin adına çok sevindim! Çok güzel bir duygu olmalı :)
Bende ilk bir müzik grubu olduğunu duyduğumda çok şaşırmıştım, kendisini manken yada o tarz biri sanıyordum.

Jojee dedi ki...

leigh gerçekten hoş giyinen bir bayan.fotoğraflarda da çok cool çıkması yüzünden onu dah açok seviyorum galiba.Seninle çekildiği resimde de gayet hoş duruyor.eminim sende kötü değilsindir:)
bu anını bizimle paylaştığın için sağol cadı.

Adsız dedi ki...

you're really lucky !! :)

AYŞİM ÖZGÜR dedi ki...

süper süpeer:)

ZET Fashion dedi ki...

Hakkaten niye hiç gülmüyor acaba?? :)

Unknown dedi ki...

Heyecanımı paylaştığınız için teşekkürler :))
Z: Evet güzeldi, sen de Miroslava ile tanışırsın belki :)Boyu bir model için kısa, incecik bir kız, kolları falan narin ama ince olduğu için olduğundan uzun görünüyor.

Jojee: Haha valla ben kötü çıktığım için smiley kondurdum suratıma, yoksa koyacaktım :)) Şaka bir yana sırıtmasam daha iyi olurmuş ama Leigh'in o elmacık kemikleri yeter zaten :))

Pink: I am :))

Strawberry Swing dedi ki...

yaaaaa! i-na-nıl-maz !!!!çok şanlısın!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...