25 Ocak 2008 Cuma

Son moda felaketler



Internet dunyasına dalmıs gezerken, cesitli sebeplerden çok sevdigim iki kadının resmini gorup, normalde onlarla uzaktan yakından alakası olmayan duygularla irkildim.


Bunlardan ilki, son olarak yeni Sex and the City olacağı gozuyle bakılan ve kostum tasarımlarını yine aynı diziden tanıdığımız Patricia Field'in üstlendiği "Cashmere Mafia" dizisiyle gundemde olan dunya guzeli bir kadın Lucy Liu. Liu, gectiğimiz gunlerde Paris'te yapılan Valentino defilesine vardığında tum gozlerin kendisine cevrilmesinin nedeni dusunduğunuz gibi muhtesem kırmızı halı kıyafeti diil tam tersi bir kırmızı halı felaketiydi. Mor vucudu saran elbisesini gumus stilettolarla tamamlayan Liu, Patricia Field'in etkisinde biraz fazla kalmış olacak ki üzerine geçirdiği pembe pofuduk adeta bir marsmellov tadındaki ceketiyle seker olmaktan çok uzaktı.


Diğer bir Patricia Field felaketi de su an New York'ta cekilmekte olan Sex and the City filminin basrol oyuncusu Sarah Jessica Parker'a nam-i diğer Carrie Bradshaw'a ait. Hepimizin merakla beklediği belkide bir üçlemeye donusmesi dusunulen filmde bas kahramanımız yine kıyafetleriyle düsünce sınırlarını zorluyor. Sevgili köşe yazarımız Carrie, brokar lila mini elbisesi uzerine, giydiği yada taktığı kocaman mavi bir donata benzeyen aksesuar mı, sal mı ne olduğunu anlayamadığım parca ve beyaz takunyayı cağrıstıran bilekte biten botlarıyla tumden bir moda felaketi olarak adlandırılabilir.


Bu iki görunum, unutulmayacak moda felaketleri kitabına yeni sayfalar eklerken, hepimize bu kadar da olamaz dedirttiği aşikardır.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...