20 Mayıs 2011 Cuma

O ne güzel bir perşembe günüydü


Dün 19 Mayıs Atatürk'ü  Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın özüne yaraşır, bir aktif bir gün geçirmek üzere 09:00'da buluştuk. Rotamız Karaköy'e yürüyüp Maya'da kahvaltı etmekti. Hayatımızdan kesitler üzerine ahkam kesilen yol çabuk bitti ancak Maya henüz açılmamıştı, o anda aklımıza eski dost Namlı geldi. Namlı'da midelere  şenlik kahvaltı sonrası aynı bölgede bulunan Bej'de bir kahve içip, ne zamandır gidilecekler listesinde olan Kağıthane'de vakit geçirdik.

Günün sonrası İstiklal Caddesi'nde gezilen  pasajlar, bir kaç parça alışveriş ( Bu aralar gitmeye değecek pek fazla bir şey göremedim), Asmalı Helvetia'da hafif bir öğle yemeği ve evde izlenilen Aşk Tesadüfleri Sever ( Ama biz filmi sevmedik :( ) ile günü noktaladık.

Bugün pazartesi gibi hissedilen bir cuma olduğuna göre, Pazar günü yapılacak olan Chill-Out Festival Istanbul'u haftasonunun en önemli etkinliği olarak şiddetle tavsiye edebilirim, tek ihtiyacımız olan biraz güneş :)


It was a national holiday yesterday and we made a plan to walk to Karakoy area and had breakfast there. Namlı was the place to be and couldn't resist a coffee at Bej Cafe afterwards. We'd like to come to houseof paper store in Bej for quiet some time so spent some time there. Later we walked to Istiklal street, did some shopping and had a quick bite at Helvetia. We watched a local movie called "Ask tesadufleri sever" but it was not really worth to see.


Since it's Friday, I strongly recommend Chill-out Festival Istanbul as an great altenative for Sunday, all we need is a little bit of sunshine :) 








Aradığımız aşk meğerse yakınımızda, Kağıthane'deymiş / The love we've been looking for was that close, at Houseof paper store.


Sevgilinizle yeni oyunlara var mısınız? / R u ready to play the new games with your lover? 





Ceket /Jacket : Topshop
Gömlek/Shirt: New Look ( Terkos)
Tişört / Tee: Pepe Jeans London
Tayt/Leggings: Clockhouse
Şal/Scarf: H&M
Ayakkabılar /Shoes: Lacoste
Gözlük /Sunnies: Marc by Marc Jacobs

5 yorum:

Koray Caner dedi ki...

Heey! Biz de buralarda gezinip bol bol fotoğraf çekip aşık olmuştuk! süper! :))

benimadımayşesoyadımgül dedi ki...

Cadımmm, ben buraya yakın çalışıyorum,her an karşılaşabiliriz mayada ya da bej de :) çok güzel olmuş fotoğraflar :) bu arada şükür kavuşturana kendi adıma :)

shoe devotee dedi ki...

Fotoğraflar çok güzel, siz de öyle. Her geçen gün İstanbul'a biraz daha aşık oluyorum.

Adsız dedi ki...

çantan nerden çok merak ettim detaylarını onu yazmamışsın

Unknown dedi ki...

Koray: Evet :)
Ayse:Karşılaşabiliriz tabi, evet biraz boşlamıştım değil mi? :(
Shoe Devotee:Cok teşekkürler :)
Adsız: Barcelona'daki 2008 yılı Sonar festivalinden bir hediye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...