18 Şubat 2011 Cuma

Elif Cığızoğlu 2011-12 Sonbahar-Kış koleksiyonu

Dün akşam trafik sebebiyle geç kalacağımız korkusuyla Iconjane'le  koşa koşa Pera Palace'ın yolunu tuttuk, twitterdan da paylaşmaya çalıştığım üzere bu ziyaretimizin sebebi ilk defilesini gerçekleştirecek olan Elif Cığızoğlu'nun 2011-12 sonbahar-kış koleksiyonunu görmekti. Yenilenen Pera Palace otelinin güzelliği daha girişten beni etkiledi, kokteyl alanında bizi karşılayan yuvarlak hatlı, retro şampanya kadehleri bu ortamla o kadar güzel bağdaşmıştı ki. Konuklar moda dünyasının hatırı sayılır bir çoğunluğunu oluşturuyordu, biz biraz kalabalık arasından uzaklaşıp, kıyafet postu için  bu güzel mekanı değerlendirdik. Saat 21:00'e yaklaşırken, defile alanına alındık. Makyaj desteğinin M.A.C., aksesuarların da sevgili arkadaşımız Yael Morel tarafından tasarlandığı defile benim favori rengim olan grilerle başladı. Toprak tonları, turuncular, hardal sarıları ve beyaz koleksiyonda kullanılan diğer renkler olurken geometrik formlar, pencereler,kürk detayları, pırıltılar ve volum koleksiyonun geneline yayılmıştı. Sunum ve organizasyon olarak başarılı olan defile, benim için biraz abartılı parçalardan oluşsa da, genel olarak bir kış masalından güzel bir kesit gibiydi.

Benim fotolar sizi kesmediyse, daha fazlası için buradan faydalanabilirsiniz.

Last night Iconjane and I were at Pera Palace Hotel for the Elif Cigizoglu's first fashion show A/W 2011-12 collection. The hotel was newly renovated and it was fascinating. The elite team of the fashion scene was present at the show and it was well complimented with the detail "retro champagne glasses" at the cocktail.The make-up was by M.A.C and the accessories were designed our dear friend Yael Morel. It was well organized and presented show, just like a nice page from a winter tale.

If you'd like to see more of the collection please click here.





Göz makyajına bayıldım, acaba ben de yapabilir miydim? 
I really like the eye make-up and wondered if I could ever manage to apply it?




Altın dokunuşu! Tasarımcısının kolunda, takılardan bir örnek.

Golden touch! An example of the accessories from the arm of their designer.


Günün kahramanı Elif Cığızoğlu için tebrikleri kabul etme zamanı.

It's the time for the hero of the day to receive congratulations.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

makyajı muhtemelen mac rıfat yapmıştır.
blogta paylaşır :)
http://rifatyuzuak.blogspot.com/

Mrsgul dedi ki...

ben Elif cigizoglu'nun kiyafetlerini ask-i memnu'dan beri cok begeniyordum. gittikce de daha da basarili ve dikkat cekici olmya devam edeiyor. sagolun paylastiginiz icin.

Sincity dedi ki...

Elif Cığızoğlu gerek İsveç'in adı sanı henüz duyulmamış modacılarından, gerekse dünya çapında ünlü Rodarte,A.Mcqueen gibi isimlerden fazlaca esinlemiş futuristik tasarımlarıyla bana yine farklı birşey söylemezken, Ece Sükan botoxu fazla kaçırmış assolist haliyle ekranıma güneş gibi doğdu. Her durumda rol çalan bu kızı seviyorum(uzaktan) da güldüğünü göremedim bi ona yanıyorum.
:)

simges dedi ki...

çok güzel:)ama benim dikkatimi çeken şey son karede ece sükan'nın black swan'a benzemiş olması :)

Unknown dedi ki...

renkler, atmosfer, mekan masal gibi duruyor herşey

Noni dedi ki...

Böööö Ece Sükan plastik bebeklere dönmüş iyice :P

Adsız dedi ki...

adını yeni yeni duyurmuş bir modacı olsada en büyük hayranımdır kendisi izini yürüyeceğim en basta insan... 17 sattlık yolu onu görmek için gitsemde bi türlü görmeknasipolmasada kendisini birgün görme umudyla elimden geldiğince kendisiyle görüşmek için çabalaycağım. çalışmalarının devamını diliyorum buradan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...