21 Şubat 2010 Pazar

Showing some love

Günaydın! Hava güzel, evde tembellikten grissiniyi krem peynire daldırıp sabah kahvaltımı yapıyorum,yanında da çay, bu tembellik blog yazmayı teğet geçiyor ama bu iyi bir şey olmalı :) . Hakan Yıldırım defilesi ön sırasında görüp yine sevgimin depreştiği ve bir süredir blogta yer almayan Kate Moss'a ithafen bir post yapmaya karar verdim, bugün pazar, biraz magazinin kimseye zararı olmaz değil mi?  Longchamp'le yaptığı iş birliğinin ürünü çanta koleksiyonunun tanıtımını ondan iyi kimse yapamazdı sanırım, ben bu kadını seviyorum :).

Good morning! The weather is nice, I'm so  lazy ,couldn't prepare a decent breakfast but I'm not that lazy for blogging so it's someting nice, no? Today I've just wanted to write a post about lovely Kate Moss after seeing her at Hakaan's front row, my long time love for her just got back again :) So today is sunday, a little bit of tabloid kind of post won't harm anyone and  no one can do modelling  her handbag collection with Longchamp better than her, I love this women.




Bu da bonus olsun, geçenlerde yardım amaçlı çıktığı Fashion for relief defilesinden, Alexander McQueen tasarımı içinde.

This one is a bonus pic from her latest runway appearence from Fashion for relief show, in Alexander McQueen.
TFS

4 yorum:

GÜZİN dedi ki...

Çok güzel bi post olmus cadıcım bencede bukadn süperr loving her :) saçları çokk hosma gdyor yapılmams gbi ve cok doğal duruyor son fotoda dahi sacnda abartı yok, resmlern hepsinde ayrı güzel tarzı yeter zaten. Evet çanta tantımı içn daha iyisi olamzdı.

seda dedi ki...

Kate muhteşem tabi lakin şu kürklerinden bir kurtulabilse ne güzel olur

cleo dedi ki...

kateee:)bu kadını cok seviyorum:))

Unknown dedi ki...

Güzin:Onun fotosunun çıktısıyla kuaföre gittiğim olmuştur ama sonuç genelde hiç benzemez :))

Seda: Evet o kurklu fotoyu koymasam mı dedim ama yani kadın giyiyor ve tarzının önemli bir parçası,yapacak çok bir şey yok.

Cleo:+1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...