19 Şubat 2010 Cuma

My favorites from Hakaan's A/W 2010-11 Collection

Daha gördüğüm backstage fotoğraflarından meraklanmıştım bizim bildiğimiz adıyla Hakan Yıldırım'ın Londra Moda Haftası'nda sergilenecek defilesi için. Süper modeller hele ki benim favorilerim arz-ı endam etti defilede Anja Rubik, Natasha Poly, Mariacarla Boscono, Lara Stone ve diğerleri. Ön sırada da oldukça kayda değerdi, Vogue Paris'ten yayın yönetmeni Carine Roitfeld, moda direktörü Emmanuelle Alt ,biraz ilerilerinde Kate Moss. Koleksiyonun herhangi bir yabancı benzerlerinden farkı yoktu, beyaz, siyah, gri ve camel temel renkler olmak üzere güçlü siluetler, dar elbiseler, pencere dekolteleri, mimari detaylar ile zenginleştirilmiş, seksi ve şık bir koleksiyon gördük. Twitter'dan izlediğimiz kadarıyla yabancı basınında övgü ile bahsettiği defile, bu tasarımlar geçen haftalarda izlediğimiz IFW'de neredeydi sorusunu aklıma getirdi? :))

First I was curious when I saw the backstage photos of as we know Hakan Yıldırım aka Hakaan's fashion show at London Fashion Week. The biggest names were on the runway like my favorites Anja Rubik, Natasha Poly, Mariacarla Boscono, Lara Stone and others. The front row was not easy to miss, Carine Roitfeld and Emmanuelle Alt were there along with Kate Moss a little far. The collection was feel like any other well known designer's on any other big fashion week. White, black, gray and camel tones were selected as main colour palette, strong silouettes, body-con dresses,cut out and architectural details were all together look sexy and chic. As we could follow from the twitter eveybody loved it but where were those pieces in Istanbul Fashion week? :))

For all the collection /Tüm koleksiyon için buraya.
For Nylon's review /Nylon'un değerlendirmesi şuraya.
For Elle UK's review /ElleUk ne demiş diyorsanız da oraya


VogueUK

7 yorum:

Stilcatcher dedi ki...

Londra'ya saklamış.:)

iconjane dedi ki...

Itır'a aynen katılıyorum : ))

3. resimdeki gri elbise ilk gördüğüm andan beri aklımda. gece kesin rüyama girecek. üstelik bana ne oluyorsa alsam bile giyebilecek değilim o elbiseyi ama dolabımda dursun ne olur?? : ))

axel dedi ki...

en azından haftada 1 gün erkek modasına girsen;)

mustafa dedi ki...

tanisma firsatim olmustu hakan yildirimla.insanlik abidesi birisi.harika bi insan.boyle onun basarilarina tanik olunca o kadar mutlu oluyorum ki.

Unknown dedi ki...

Itır ve Iconjane: Buradaki kitleyi yeterli bulmamış heralde :))

Axel: Denerim :))

Unknown dedi ki...

Neden acaba birsürü kaynak oldugu halde buraya bakmak hoşuma gidiyor:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

kendinden ceketli bu elbiselere has-ta oldum, gördüğüm an ağzım açık kaldı!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...