28 Aralık 2009 Pazartesi

Silver leopard




Merhaba şekerler! Bol vitrin, dükkan gezmeli bir hafta sonu geçirdim ama neredeyse hiç bir şey almadım denebilir, indirimleri bekliyorum. Cumartesi günü saat 17:15 gibi, saat 18:00'de bittiği duyurulan Şeymel Vintage özel satışı için verilen numarayı aradığımızda cevap verilmemesi, rotamızı Abdi İpekçi'de yeni açılan V2K mağazasına çevirdi. Mağazanın girişindeki Maison Michel aksesuarları oldukça başarılı bir ilk izlenimdi, Karl Lagerfeld'in marka için çektiği siyah-beyaz fotoğraflar ortamı daha da güzelleştirirken, yakından hissetme fırsatı bulduğumuz Alexander Wang'in Betty Flap Bag'i mağazada diğer beğendiğimiz parça olarak öne çıktı, yeni gözdemiz Quick China'da yenilen yemekle o günü noktaladık. Pazar ise uzun süredir gitmediğim İstinye Park'a uğradım, kalabalık beklenen bir durumdu, Chloé vitrininde ise Ashton botlar sanki beni bekliyordu :))

Kıyafet toplantı olan bir işgününden, leopar konu başlığından pek hoşlamayan ben, gümüş tonlarında olunca bir şans verdim, üstümdeki bluz da heralde 2 yıldır falan hiç giyilmeden dolapta durmasıyla yeni bir rekor kırabilir :)

Hello sweeties! I've done a lot of windows shopping during the weekend, I'm waiting for the sales. We couldn't go to the Şeymel Vintage private shopping but we've visited the new V2K store on Abdi İpekçi street. The accessories from Maison Michel in the entrance was a great first impression and we loved how the black& white photos of the brand shot by Karl Lagerfeld made a difference in the shop. We closely felt Alexander Wang's Betty Flap bag and added to the wish list. We ended that day eating our latest favorite restaurant Quick China. On sunday I've been to İstinye Park shopping mall and obviously it was crowded, I spotted Ashton boots were waiting for me at the Chloé :))

Regarding to my outfit, it was from a work day with a meeting. As you know, I don't like the term leopard in my clothes however I gave a chance to this skirt with silver leopard details. This top could break a new record as it was sitting in my closet almost 2 years and not being worn :)).








Üst /Top: Topshop
Etek /Skirt : River Island
Kemer/ Belt: Karl Lagerfeld
Ayakkabı/Shoes: Betsey Johnson
Kolyeler/Necklaces: Vintage, H&M, Agatha

Maison Michel

18 yorum:

Adsız dedi ki...

eteği pek beğenmedim açıkçası.

Adsız dedi ki...

güzel etek :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bir kereden fazla şans vermelisin!:)) ben beğendim!

fashionistanbull dedi ki...

kesinlikle beğendim .bu tarzı herkez taşıyamaz.güle güle giy

Olivia. dedi ki...

love the skirt
New blog by Olivia.A one of the two creator of the famous http://daily-women.blogspot.com ; I hope you enjoyed yout holidays ;)

x.o

Ilgın dedi ki...

Çok iyi

Stilcatcher dedi ki...

etek olmamış cadı!
neden dersen ,sen değilsin!sankim daha iri bi cadı!

Raez dedi ki...

love this, your nails are the icing on the cake;)

xx raez

Unknown dedi ki...

Cadı leo sevilmezmi gümüşlüde olsa gene super duruyor

feşınizpeşın dedi ki...

moda kurbanı olmuşsun cadı

nesrin dedi ki...

eteğinin aynı modelinin siyahı var bende. kumaş olarak daha bi dökümlü olduğu için 42 beden olmama rağmen çok geniş durmuyor. ama sen çok zayıf olduğun için eteğin kötü olmamış. güzel kombinlemişsin.

postmoda dedi ki...

ben kulakları çok beğendim :)

NlyStyle dedi ki...

çok hoş olmuşsun..eteğine bittim.

kılavuzum karga dedi ki...

tek kelimeyle şişman :)

Unknown dedi ki...

Yorumlarınıza teşekkürler, etek karışık duygular yaşatmış sizlere belli ki :))

Postmoda: Sorma,fotoğraflarını görmüştüm ama yakından çok çok tatlılardı bir de tavsan kulağı gibi olan var ama 600-700 tl arası gibi bir etikete sahip olunca, diy projesi yapabilir miyiz falan diye dalga geçtik ancak :))

ZET Fashion dedi ki...

Bende kulaklığa ve o kızın tişörtüyle bilezğine bayıldım!
Bu arada bir sitede görmüştüm bu kulaklıklardan yapmışlardı bulursam gönderirim cadı sende halledersin bu işi bence :)

Unknown dedi ki...

Uyduruk olur be Zet, o kadar da becerikli olduğumu sanmıyorum ama yine de gönder bulursan :))

Adsız dedi ki...

Eteğe şans vermelisin bence ;) Klas gözüküyorsun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...