25 Aralık 2009 Cuma

Lay all your clothes on me



Soğuk havalar bize kat kat giyinmekten başka yol bırakmıyor, hoş görünmek daha da zorlaşıyor :) Biraz önce twitter da ilk yılbaşı hediyemi aldım demiştim ( Cacharel'in  Scarlett  adlı parfümü, kullanan var mı hiç? Bana biraz fazla çiçekli ve biraz da ağır geldi) ancak  kısa taşlı kolye ilk sayılır, güzel değil mi ? :)


Cold weather doesn't give us another chance but layering, looking nice is getting tougher everyday :) I've tweeted I was given my first ever gift of the season ( Scarlett fragnance of Cacharel, any one of you heard? I think it's way too much flowery and strong for me)  however this chain necklace with rhinestones could be considered as first, pretty isn't it ? :)






  • Tüm üst /All tops: Zara
  • Tayt/Leggings: Clockhouse
  • Botlar, palto ve kısa kolye(Yeni) / Boots, coat and short necklace( New): MNG
  • Uzun kolye/ Long necklace: Topman
  • Çanta /bag: H&M
  • Atkı /Scarf: El örgüsü/hand made
  • Eldivenler / Gloves: Evans

12 yorum:

Brc dedi ki...

çok güzel olmuşsun.kolyeye bayıldım.ayrıca bir mail attım sana geri dönüş yaparsan çok sevinirim:))

Unknown dedi ki...

Kat kat zincirlere bayılıyorum,Oldukca hoş durmuş!

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

layering mode on:)) güzel!

INSTYLE FEMİNİN dedi ki...

güle güle kullan

Adsız dedi ki...

geçen gece rüyamda seni gördüm ! :))) (bu arada kombin harika :D)

mgntwmn dedi ki...

parfümü bilmem ama kolye şahaneymiş!

Özlem dedi ki...

Kıyafet çok sevimli olmuş.. Malesef parfümü denemekle kalmadım (2 defa denedikten sonra) birde aldım ve çöpe attım, gerçekten çok kötü hala kendime inanamıyorum nasıl beğenip de aldım diye, üstüne üstlük aynı dönemde birde Estee Lauder Sansuous alma hatasında bulundum ve 2 koca hüsran ...

valerie dedi ki...

kolye harika!ve böyle takıp takıştırmak kesinlikle yakışıyor sana.

f@tm@.col dedi ki...

Merhaba cadı,
tarzın feminen ve vintage görünümlü oldukça seni sıkca takip edeceğim:) ayrıca vintage merakım için nette birşeyler arastırırken şuraları buldum belki dikkatini çeker sevgiler

http://seymel.blogspot.com/

http://butikozmopolit.blogspot.com/2009/12/buram-buram-vintage-kokan-cantalar.html

Unknown dedi ki...

Teşekkürler :)

Pinksugarr: Hayırdır inşallah? :)

Özlem: Hafta sonu deneme fırsatı buldum, koku once yoğun gelmesine rağmen sonra uçup gidiyor diyebilirim, gündüz parfümü olarak kullanacağım ama ben de veya cevremde bir iz bırakacak bir parfüm değil.

Fatma: :)) Her zaman o ikili olmuyor kıyafetlerimde ama zaman zaman bulabileceğinden eminim :)) Cumartesi Şeymel'in özel satısına gidecektim ama saat 18:00'de bitmesine rağmen beşi biraz geçe aradık telefonu açan olmadı, gitmedik bizde,ilginçti.

Adsız dedi ki...

bir alışveriş merkezinde gördüm.koyu renk jean ve siyah topuklu ayakkabı giyiyordun.üzerinde beyaz bir bluz vardı sanırım.saçların toplu ve elinde bir not defteriyle vitrinlere farklı açılardan bakıp bir şeyler karalıyordun.sonra yanına geldim merhaba ben sizi tanıyorum gibi bir şeyler dedim ve gerisini hatırlamıyorum :)

Unknown dedi ki...

Pinksugarr:Hhaha olabilecek, gerçekçi bir rüya:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...