3 Aralık 2009 Perşembe

In a far far land where Santa Claus exists..

Eğer Noel Babanın var olduğu uzak bir ülkede yaşıyor olsaydık, ondan isteyeceklerimin zaman/sezon gözetmeyen  listesi şöyle olurdu ( Sıralama kalbimden geçen değildir, herhangi biri veya birileri olabilir :)):

this will be my ultimate wishlist for Christmas ( Disregard the order, it could be any or every one of them :)) :

Alexander Wang Coco Duffel Bag: Hala oldukça sevdiğim, uzun yıllar, her şeyle kullanabileceğime inandığım için./ I still love this bag  and I'm sure I will use it for years with anything.



Cartier Panther Ring in gold: Güçlü tasarımı ve elde görkemli duruşunu seviyorum, büyük kedilere olan hayranlığımı göstermenin daha şık bir yolunu düşünemiyorum, mıırr :) / I love its strong design and look on the hand, I couldn't think any other fashionable way for showing my love for big cats,purrr :)



Repetto Jackson Jazz Shoe: 2009 yılının beni en çok sarsan olayı şüphesiz Michael Jackson'a veda etmemizdi, onun  tarzını en iyi yansıtan örneklerden biri olduğu için, bu bulunması artık oldukça zor olan ayakkabıları yine de istiyorum.Unutmayın ki bu liste Santa'ya gidiyor, ne olacağı hiç belli olmaz ;)
The most devastating thing in year 2009 was saying good bye to Michael Jackson. I think these shoes are one of the best tributes to his impeccable style, I know it's very hard to find them now but still I want them, you know this is the wishlist for Santa so you never know what will happen next ;)



Vivienne Westwood Pirate Boots: Yıllardır listede, ne kadar eski o kadar iyi :) / They have been on my list like forever, the older is better :).


Burberry Prorsum Platform leather boots: Bunu biliyorsunuz, açıklamaya gerek yok :) / I told you about them so no need for further explanation :).


The Mulberry Leather Bayswater Bag in Oak Darwin: Oldukça kullanışlı ve sevilesi / Pretty versatile and lovely bag.



Bunlara ek olarak Chloé  Ashton Boots , Prada'nın bu çantası sizleri sıkmamak adına tekrarlanmamış olup, listedeki yerlerini hala muhafaza etmektedirler. Tüm dilek listelerimizin gerçekleşmesi umuduyla :) .

 In addition to above Chloé Ashton Boots and this Prada bag are still on  my list, I haven't posted them again and again because you may get bored. I hope all our wishes will come true :) .

TFS, Polyvore,coolspottings,purseblog,Garancé Dore

10 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

ilk ikisini şu an liste yapsam direk yazarım, ikisine de has-ta-yım!!! ilk gördüğüm günden beri!:))

santa amca gör bizi:))))

alis dedi ki...

N'aptın sen ya, benim wishlist'imi çalmışsın :) O link'teki Chloe'lere kadar bu kadar mı örtüşür yani. O Bayswater yok mu ah ah... Ben bu listeye bir tek bağcıklı Hunter eklerdim ama onu da daha bugün kendime yılbaşı hediyesi olarak sipariş ettim :)

reader:) dedi ki...

benim yaklaşık yıllardır iki wishlistim var chanel 2.55 ve bir hermes rengi hiç mi hiç önemli değil:))))

reader:) dedi ki...

ha bir de yazmadan edemicem geçen ay harvey nicholsa gittiğimde wang çanta yere düşmüştü çok üzüldümm, büyük bir itinayla yerine koydum yavrucazııı:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

reader allah canını almasın:)

zui dedi ki...

benim için de bu listenin fotokopisini çektir seninkini yollarken bi zahmet yollayıver cadı:D

aysegul in ny dedi ki...

bu yıl benımde lıstemde cok uzun nedendır ve su Chole'ları gordugumden berı hastasıyım ha bıde payetlı bır bandaj etekte fena olmazdı:)

Kumral dedi ki...

ahhh o pirate boots... hastasıyım onların. :D

dodi dedi ki...

aslında noel baba sandığımızdan çok yakınımızda; demre'ye ufak bi ziyaret yeter :))

Unknown dedi ki...

Alis: :)) Oh güle güle giy!
Seda: Santa Santa duy sesimizi :))
Reader: Onlar hep listede, bir daha yazmak istemedim :)Reva mı o Wang'e öyle muamele, ben de aynısını yapardım :)

Zui: Tabi, ayak numaranı gönder :))
Dodi: Bize bunları getirecek bir tane lazım :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...