23 Eylül 2009 Çarşamba

Luella'nın kızları duruldu

Christopher Kane'in benim için hayal kırıklığı olan şovundan sonra, dün sona eren Londra Moda Haftası'nın bende her zaman merak uyandıran markalalarından biri olan Luella daha önceki yıllara göre daha sade tasarımları ile bizleri şaşırttı.  Balon etekler, prenses kesimli, Peter Pan yakalı paltolar,feminen üstler, fiyonklar,puantiye koleksiyonda göze çarpan detaylar olurken renk olarak mavi, kırmızı, gri, deve tüyü.. gibi renkler başroldeydi. Ayakkabıların topuklarını kısalığı ve burunların sivriliği gelecek baharda bu tarz ayakkabıları da göreceğimize işaretti.

Christopher Kane's show was a little bir dissappointing for me but I always had something for Luella at London Fashion Week. This time Luella Bartley surprised us with simple yet feminen pieces because we used to see the Luella girls in prints, flowers and a little bir edgy.Baloon skirts, princess cut coats, Peter Pan collars, bows and polka dots were the headlines of the show with  red, blue, gray and camel tones. I've observed that the heels are getting shorter and the pointy shoes may come back next spring.




Style

3 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

çok ama çok seviyorum luell'nın çantalarını, nerde görsem gözlerim faltaşı gibi açılıyor. çok şirin, kişilikli ve zamansız.

deniz dedi ki...

üst sağdaki etek tam bir statement piece... sevdim bu koleksiyonu.

alışverişkolik (: dedi ki...

En sevmediğim ayakkabı tipi! :( Ne kadar sağlıksız olduğunu bilsem de benim için topuklar olabildiğince uzun olmalı.Boyumla da bir ilgisi yok,1.76'yım ama ne bileyim seviyorum işte :)

Onun dışında;diğer parçalar fena sayılmaz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...