10 Eylül 2009 Perşembe

Fashion's Night Out Tonight !



Vogue dergisi öncülüğünde çeşitli tasarımcılar, mağazalar, sokak modasının önde gelen markaları, genç tasarımcılar ve butiklerle işbirliği sonucunda, NYC Moda haftası kapsamında krizin etkilerini biraz olsun hafifletmek, moda olgusunu global bir şekilde kutlamak amacıyla bugün yani 10 Eylül 2009 Perşembe günü, etkinliğe katkıda bulunan tüm katılımcılar mağaza kapılarını gece yarısına kadar açık tutacaklar. Her katılımcının kendisine göre şekillendireceği etkinlikte partiler, work shoplar, beni baştan yaratlar, hediyeler.. gibi aktivitelerle moda severlerin kalplerinin çalınarak ve tabi ki tüketime biraz hareket getirilmesi amaçlanıyor. Bu etkinlikler Amerika ve İngiltere dışında, Yunanistan, Italya,Rusya, Fransa,Brezilya,Hindistan, İspanya,Çin, Almanya, Japonya ve Tayvan'da da kutlanacak. Bizim etkinlikte yer alamamızı henüz resmi olarak bir Vogue'umuz olmamasına bağlıyorum. Aktiviteye özel tasarlanan tişörtlerden elde edilecek gelirin bir kısmı hayırlı amaçlar için kullanılacak. Coco Rocha ve Lily Donaldson üzerinde görülen güne özel tasarlanan tişörtlerin tasarımı pek hoşta acaba azcık daha uzun olabilir miydi diye düşünmeden edemiyor insan.
Daha fazlasını merak edenleri sitesine havale ediyorum. http://www.fashionsnightout.com/
Fashion's night out which was created by Vogue team will take place today in order to celebrate fashion globally and abviously to ease the effects of credit crunch. Young designers, small boutiques, big department stores, designers' shops, high street chains will keep their doors open until midnight. While celebrating fashion, every store will try to make this night special and customized by throwing parties, with make-overs, gifts and workshops. Since we here don't have a Vogue magazine yet, Istanbul is not one of the countries that take part in this festive night but other than USA and UK, Greece, Italy,Russia,France,Brazil,India,Spain,China, Germany,Japan,Taiwan are part of that.
I saw specially designed tees ( There will be donation to charities with every tee that sold) on Coco Rocha and Lily Donaldson, I like the design but wonder if they can be a tad longer.
For more please go to http://www.fashionsnightout.com/
Vogue, societystylist

5 yorum:

Trendtastic NY dedi ki...

follow me:)

Fashioncholic Girl dedi ki...

ya o diil de vogue'un charity tişörtlerini görmüşsündür mutlaka // türkiye'ye gelmez herhalde , gelip gelmiceğini biliyor musun ???

Pinor Çen dedi ki...

Ya bunu sürekli okuyorum ve sinir oluyorum =(( Umarım bir gün Türkiye'yede de yapılır. Hayır mağazaların gece yarısına kadar açık olmasını geç, kim bilir ne kadar güzel workshoplar falan olacak...

Glam dedi ki...

çok kıskanıyorum bu gibi olayları :)

Unknown dedi ki...

Belki seneye olur ancak bir fashion weekimiz, faaliyette olan bir Vogue'umuz bile yokken normal.

F.G: gördüm gördüm hatta onları bunlardan çok beğendim bence gelmez.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...