24 Kasım 2008 Pazartesi

Gift(ed)







Ekim ayı wishlistimde bulunan Anya Hindmarch for Target clutch'ı hatırladınız mı? Hah, iste o artık benim :) Hayatının bir kısmını New York'ta yaşayarak geçiren sevgili arkadaşıma verdiğim sipariş sonrasında eşi de olaya dahil olarak beni bu koleksiyondan 2 adet çanta sahibi yaptılar, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çantalar gelmeden önce, kaliteleri ve acaba severek kullanabilecek miyim konusunda haklı suphelerim vardı. Piton baskılı patent medium tote, genelde kullandığım çantalardan biraz daha küçük,tokasında Anya'nın alamet-i farikası, fiyonk ve küçük bir for Target yazısı varken, clutch'da bu yazı daha büyük, 20 usd gibi uygun fiyatları göze alındığında çantaların kalitesi gayet iyi, patent çanta arayışımın sonu olabilirler. Anya Hindmarch'ı dünyaya tanıtan I'm not a plastic bag, bu çantalara ulaşmamı sağlayan arkadasımın geçen kış kabusu olmuştu, zira kendisini yağmur çamur demeden bu çanta için sıraya girmeye zorlamıştım, onun için özür diliyorum :)Kendisi artık o gunlerin hatırına mı, bana karsı hissettiği mahcubiyetten mi, yoksa artık sıranın olmamasından mı kaynaklı rahatlıktan mı bilinmez, blogumun 1. yıldonumu hediyesi olarak bana bir de I'm not a plastic bag getirmiş :)) Biraz geç olmakla beraber, bu çantayı doğru amaçlarla kullanacağımdan emin olabilirsiniz,tekrar teşekkürler.

Bu postun diğer bir hediyesi de hayatımda bir ilk olarak sanal ortamda tanısıp, gorustuğum Shopkolik'den geldi. Cuma günü Cadde'de gerçeklesen, benim elimi kolumu sallayıp gittiğim buluşmaya, Shopkolik, Ebru adlı bir arkadasının tasarımını yaptığı, takılarımın duzenlenmesine çözüm olacak çok şeker bir hediye ile gelerek beni mahcup etti, bunla yetindiğini dusunuyorsanız bitmedi, bir de Victoria's Secret'tan burda resmi olmayan,kırmızı kocaman dudaklı ambalajı bulunan bir dudak parlatıcısı getirmiş, her ikisine de burada çok teşekkür etmek isterim.(Yeni objemiz evimizin kedileri tarafından da test edip onaylandı :) ) Eğer sizin de böyle dekoratif bir çözüme ihtiyacınız var ise ebru@balkas.org'dan, tasarımcısıyla bağlantıya geçebilirsiniz.

It's good to be me :)))

8 yorum:

Pixie dedi ki...

Cadı, clutchlarını çokk beğendim... Hem kullanışlı hem de çok şık görünüyorlar... Takı askısı da ayrı bir hoş... İlk gördüğümde tealightlık gibi düşünmüştüm.. Duvarda gölgesi çok güzel görünür eminim :)

Unknown dedi ki...

Büyük olan da clutch gibi geldi sana sanırım ama askıları var, çanta kendisi :) Farklı bir yaklasım,teşekkürler ;)

Sagır Kedi dedi ki...

Aman da aman çok sevimli kedişler...Clutchlarına bayıldım.Hem büyük hem kullanışlı hem geniş modeli de güzel...Güle güle kullan...

Flame dedi ki...

Hem çantan ! hemde Clutch'un süpermişş. Böyle dostlar başımıza :)))

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsun güle güle kullan çok şıklar.. I'm not a plastic bag yazan çantanı dikkatli kullanmanı öneririm.. biraz fazla ağır koyunca sapı kopuyor .. bir kaç kişi daha aynı problemden bahsetmişti. Aklında olsn :)

Unknown dedi ki...

Merci merci :)) Siu uyari icin tesekkurler, fazla zorlamamaya dikkat ederim. Market.. vb alisverisi icin tasarlanan bir cantanin agirliga gelememesi ilginc tabi ;)

ZET Fashion dedi ki...

CAntalara bayildim, gule gule giy cadi.. bende 1-2 haftaya new yorka gidicem ilk isim sanirim bu cantalara bakmak olucak :)

Unknown dedi ki...

Cok sanslisin Zuhal, beni de gotur beraber alisveris yapalim :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...