30 Kasım 2008 Pazar

Armani ve Mercier


Uzun süredir, ilk kez son damlasına kadar kulladığım bir makyaj ürünüm olmamıştı ama kapatıcımı bitirdim. Daha önce Benefit marka kapatıcım bittikten sonra, forumlarda çok methini duyduğum Laura Mercier marka kapatıcıyı denemek istediğimi söylemiştim ya size, geçen hafta bu markayı barındıran Harvey Nichols mağazasına bu isteğimi gerçekleştirmek üzere gittim. Aklımda markanın Secret Camouflage adlı ürünü ve Giorgio Armani'den luminious silk foundation'ı denemek vardı.


Konuştuğum Laura Mercier görevlisi, benim istediğim ürünün daha çok yüzdeki kusurları kapatmak için olduğunu ve göz için ağır geleceğini söyleyerek Secret Concelearı önerdi ve uyguladı. Göz çevresini kurutmayan kremsi yapısı ve doğal rengi ile başarılı görünen bu ürünü aldım, uzun vade de izlenimlerimi yine sizinle paylaşırım.


Fondoteni tesadüfen orda bulunan ve Armani'nin baş makyörü olduğunu söyleyen adını şimdi hatırlayamadığım ( İsim hafızam süperdir ama para ödemekle meşgul olduğumdan dikkatimi veremedim) biri uyguladı, ince yapısı ve tenimle tam uyusan rengiyle fondotende de tam isabetli bir seçim yapmıştım, ayrıca Allure dergisinin 2008 yılı en iyi güzellik ürünü ödülü, Cosmopolitan ve Instyle en iyi güzellik ürünü ödüllerini elinde bulunduran bir ürün ne kadar kötü olabilirdi ki ? :)


Esas ihtiyaclarımı karşıladıktan sonra, ellerinde 1 adet kalan sınırlı üretim Python göz farı paletine ve dudak parlatıcılarına da bir göz attım. Python baştan çıkarıcı görünmesine rağmen, 194 tl lik fiyatını fazla bularak almadım ama her tene uyacak 21 numaralı dudak parlatıcılarını aldım, pek çok markadan üstün olduğunu söyleyebilirim. Öncelikle yapış yapış ve ağır değil, dudağınızda yokmuş gibi, parlaklığı ve rengi gündüz kullanım için çok uygun siddetle tavsiye edilir.


Yine Armani'den lip wax, yılbası göz paleti ve fondoten fırçası istek listesine eklendi, fırçayı ebayden bir araştırmayı düşünüyorum.




12 yorum:

be dedi ki...

mutlu gunlerde kullan aldikalrini=))anladigim kadariyla sen benim gibi dogal tonlarda makyaj yapmayi sevenlerdensin.Benimde aralik ayi icinde pudra almam gerekiyor tavsiye edebilecein bir marka varmi kullandigin ve gun icinde ucmayan=))

Adsız dedi ki...

cadıcım güle güle kullan .. kapatıcıyı merak ettim bende denemek lazım. minarel kozmetik ürünleri çok meşhur şu sıra, sen ne düşünüyosun ? alsammı almasammı bilemedim dün allığını..

Unknown dedi ki...

Teşekkürler :) Ben doğal görüntü için uzun süredir Chanel Poudre Universelle Libre, Fine, Loose Powder kullanıyorum, yapısı ince ve kutusu o kadar büyük ki ömrümün sonuna kadar yeter sanırım :)Biraz daha bronz bir görünüm içinse Stila Sun Bronzing Powder Shade 1 kullanıyorum ikisinden de memnunum. Mineral kozmetik ürünleri hakkında okuduklarım dışında bir tecrübem yok, onlar biraz daha medikal kozmetik ( şimdi Max Factor, Loreal falan da çıkarttı gerçi)olduğu için her yerde bulunmuyorlar. Bare Escentuals'ın bareMinerals SPF 15 fondotenini merak ediyorum aslında, Sephora'da olabilir.

Adsız dedi ki...

merhaba,

Benefit kapatıcından memnun değil miydin de değiştirmek istedin cadıı?? Benefit lemonaid mi kullanıyordun yoksa başka bir kapatıcı mı?Ben de MAC almayı düşünüordum ama fikrimi değiştirebilirim...

Unknown dedi ki...

Benefit'de fena değildi ama burada satılmıyor,benim ki buydu http://reviews.sephora.com/8723/P1273/reviews.htm
Mac'in tüpte olanlarını da kullandım fena değil.

Trendtastic NY dedi ki...

Armani fondotenden inanilmaz memnun kalicaksin gule gule kullan. biliyorum fircasi biraz tuzlu ama it's totally worth it:)

Unknown dedi ki...

Ben de oyle düşünüyorum, teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

armani föndeten bende almayı düşünüyorum fakat ürünü deneme şansım yok çünkü free shoptan aldıracağı acaba fotodokinin numarası kaç?

Unknown dedi ki...

Aysse selam, benim aldığım 4,5 numara bucuklu numaralarla gidiyor Armaniler.

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim ...

Naz dedi ki...

Slmmm Ben Naz.ben blogunuzu daha bugün (ne yazık ki) keşfettim.İntrntte gezerken birden blogun çıktı karşıma.Ve okuyabildiğim kadar yazını okudum.
Hemen kendimi anlatıyım ben 16 yaşındayım ve tam bi moda hayranıyım.Bazıları tarzımın yaşıma uygun olmadığını söylese de ben blazer ceketlerden skinny pantolonlardan vazgeçemiyorum.Tek sorunum henüz topukluya başlamamış olmam.O da yakında inşallah;)
Kısacası meger aradığım herşey bu blogdaymış:)Sana özel mesaj atmak istersim ama bloga yabancıyım nerden atıcağımı bilemedim :)
Süper bir iş çıkardığını söylemeliyim.Başarılar...

Unknown dedi ki...

Hoşgeldin Naz :) Yorum yazmakta biraz geciktim ama tatildeydim bildiğin gibi,blogumu beğenmene sevindim,daha sık yorum yazarsın umarım ;) Bana kalırsa blazer-skinny jean ikilisi yasına uygun, babetle de gayet güzel olur,topuklu ayakkabı giyecek daha çoook zamanın olacak o yüzden hiç giyemiyorum diye üzülme :) İstediğin zaman bana modacadisi@gmail.com dan ulaşabilirsin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...