27 Kasım 2008 Perşembe

Michael Jackson: The King of Pop












Arkadaşımla yağmur çamur dinlemeden, başka bir post konusu olacak kapatıcı ve fondoten alışverişi yapmak için Harvey Nichols'ın yolunu tuttuk. Çeşitli uygulamalar sonrasında zaten aklımda olan ürünleri alıp çıktık, sushileri mideye indirdikten sonra, bugünün ne giydim bölümü için fotograf cektik, bunu yaparken de bayağı eğlendik. Çok sevdiğim Michael Jackson'dan da izler tasıyan fotograflarda beni Chanel vitrinine ve özellikle siyah classic flap çantaya salyalarımı akıtırken göreceksiniz, çünkü quilted Chanel çanta özellikle 2,55 modeli benim "all time favorites" listemin ikinci sırasındadır diyebilirim:
  • Ceket: Sisley

  • Etek ve botlar: Zara

  • Gömlek: H&M

  • Çanta: Longchamp

  • Şapka: Benetton (Bana uyan şapka bulmakla ilgili süre gelen bir problemim var, anlaşılan standartlardan daha küçük bir kafaya sahibim, kafama tam oturan şapkalarımdan biri de bu, o yüzden seviyorum)

16 yorum:

Adsız dedi ki...

ekoseler heryerde. bende kırmızı ve asker yeşili ekose iki gömlek kapıverdim hemen.. çok şıksın yine. bacaklar nefis, chanel ayrı nefis. evet makyajla, malzemelerinle ilgili bir yazı bekliyorum ben. buda benim ricam olsun :)

Adsız dedi ki...

ekose:) cadıı bişi sorabilirmiyim hiç saç rengini değiştirmeyi düşündünmü

Adsız dedi ki...

gömlek nereden?

Unknown dedi ki...

Süpernova, süper yorumuna teşekkürler. Stilmel ben zamanında saçımın rengini yeterince değiştirdim ama bana en çok böyle doğal renkler yakışıyor, bu tonlarda,daha açık, biraz daha koyu ya da kızıl kahveler oluyor, gerisi ııhh :)

Unknown dedi ki...

Beşiktaş'taki amcadan :)

Pixie dedi ki...

Heheh.. Çok eğlenceli!! Güzel konsept, güzel fotoğraflar.... Dergilerdeki moda çekimleri gibi olmuş...
Peki peki... Beşiktaş'taki amca kim???
Kozmetik postunu merakla bekliyorum ben de ...

Unknown dedi ki...

Amca dediysem Topshop elbiseyi aldığım dükkan, kafalar karışmasın :))

Adsız dedi ki...

cadıım cadıım bu çanta için harvey nichols u soyabilirim!! siyahınıda beyazını pembesinide kırmızısnıda istiyorum!! mischa barton da hepsi var cok kıskanıyorum:( (onda olmasında kimde olsun benimde söylediğime bak:) ) nur

Unknown dedi ki...

Nur, bizim de bir gün sahip olmamızı dilemekten başka yapılacak bir şey yok, haklısın fazlasıyla güzel. İkinci elleri bile beni aşıyor :((

Unknown dedi ki...

http://www.whowhatwear.com/website/contest/contest-ccp1.php

tıklayın, kim bilir belki hayallerinizdeki çanta sizin olur???

Adsız dedi ki...

Fotoğraflar süper ..
Ben chanel çanta konusunda çok şanslıyım annemin varmış bana verdi !
Gençliğinde almış birkaç kere kullanmış gözü gibi bakmış sonra kızı kapmış :)

SHOPKOLIK dedi ki...

cadicim - son zamanlardaki en hos kiyafetlerinden biri...favorilerime ekliyorum :))

Unknown dedi ki...

Missred ben ona coktan katildim :)) Siu ne kadar sanslisin, shopkolik begendigine sevindim :)

serap dedi ki...

cadı bende şapka olayına girmek istiyorum ama bi türlü olmuyor eşimin ve bütün insanlığın şapkaya karşı özel bir kılı mı nedir ? Ne zaman şapka taksam insanlar içindekini merak ediyor gibi kafama bakıyorlar :) Eşime gelince oda şapka kullanınca bu ne yaaa öğğğ şeklinde bi tepki veriyor :)) Ama en yakın zamanda bir tane ediniceğim :)

Adsız dedi ki...

flap çantaya bayılış anın hakikaten süper bu ara moda çekimi gibi olmuş yahuu:))

Unknown dedi ki...

Salp, daha önce de dediğim gibi, bakışları geçeceksin,şapka gerçekten çok keyifli bir aksesuar,kullanmanı tavsiye ederim. Zara'da çok güzel kareli fedoralar vardı, benim kafama uymadı, bir bak istersen,Topshop'ta da oluyor ama bu sene bowler hat tarzı şapkalar gördüm daha çok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...