1 Haziran 2009 Pazartesi

A light start to Monday





Aloha! Haftasonu hiç fotograf çekmedim, dersime çalışmadım burada terbiyesizce de söylerim :) Sadece gezdim ,tozdum:p ( Merak etmeyin, geçen haftadan elimde bir şeyler var , durum o kadar vahim değil :) ) Cumartesi Sabah'ta bana da minik bir bölüm ayırmışlar, Cadı pazarı ile ilgili, kendilerine teşekkür ediyorum. Yine aynı gün Miller Freshtival'a gittik saat 17:00 gibi, içi boş bir konseptten ibaretti, müziğe önem verilmesinden de görsel saçmalıkların daha çok dikkat çekeceğini düşünmüşler sanırım. Joakim fena değildi, Gabriella Cilmi Nothing Sweet about me ve Justin Timberlake'in Cry me a river'ını söylemeseydi olayı toparlayamayacaktı ve en önemlisi ne Vip'de ne diğer alanlarda yiyecek bir şeyler bulmak imkansızdı, tek bulabildiğiniz, kötü sandviç, berbat köfte, cips ve bardakta mısırdı ( Hayatımızda hiç bu kadar çok mısır yememiştik sanırım, açlık sen nelere kadirsin) Butik festival diye iddialı bir cümleyle işe başlayan insanların festivallerde önemli olan müzik, catering.. gibi konulara eğilmemiş olması ilginç, kendilerine bir doz Chill Out festivali izlemelerini öneririm. Festivale yemek yemeye mi gidiyorsun diyenleriniz olabilir ancak saydığım şeyler ki "orada yaklaşık 6-7 saat geçirildiği düşünülürse", festivalin tümünü oluşturan, eksikliği hissedilen önemli noktalardı. Neyse bu ilkti ve ben herşeye rağmen eğlendim, belki seneye her şey daha iyi olur çünkü müzik festivallerinin az olduğu ülkemizde daha fazlasına ihtiyacımız var. Bu arada, hepinizin çeşitli yakıştırmalarla tanıdığı Deniz Berdan ve Eda Taşpınar'la uzunca bir süre aynı alanda bulunduk, fazla bir şey söylemeyeceğim sadece siz bu yazıyı okunuz mu diyorum?

Pazar günü , Beymen Otim'deki indirime gittik, evet itiraf ediyorum bir çift ayakkabı aldım. ( Kusura bakma canım :p) İlk Jimmy Choolarım, pudra rengi ve çok tatlılar, buradan neye benzediklerini görebilirsiniz, bakalım siz beğenecek misiniz? Bugün ortaya karışık bir şeylerle başladık, hepinize sendromsuz bir pazartesi diliyorum :)

Not: Biraz önce arkadasımdan festivalle ilgili bir keç resim geldi, onları ekledim. ( 02.06.09)


Aloha! I didn't take any photos during the weekend,I just wandered around and feel no shame about it :) ( I had some outfit pics from last week, it's not that bad :))On saturday my blog was mentioned on one of the leading papers in Turkey " which is Sabah" here is my thank you for them, thank you :) .

Again on saturday I've been to Miller Freshtival music festival but it wasn't that fresh, it was weak in music ( Joakim and Gabriella Cilmi were ok) and food wise but we had fun anyways, I hope it will be better next year. On sunday, I bought my first ever Jimmy Choos from Beymen Otim sale ( Sorry hun :p), they are nude patent and very sweet, you can see the picture from here,tell me if you like them. I've started today with blurbing some weekend stuff , I wish you all a pleasant Monday :) .

p.s.: I got some pics from the festival sent by my friend so I've added them here. (02.06.09)

Source?

15 yorum:

Unknown dedi ki...

gerçekten harikalar..nelerle giyersin, ne güzel yakıştırırsın ..sevgiler..

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

ayakkabılara ve deniz berdan + ivana sert kastedildiyse fatih altaylı'nın yazdıklarına bayıldım.

bssd'de, indirim üzerine 1 güne mahsus o fiyatlar üzerinden bir daha %50 indirim vardı ve şu tarihte izmirde olduğumuza isyan ettik annemle! ama genel olarak çok beğendiğim bir yer, jimmy choo'lar da en çok renklerinden dolayı şahaneler. güle güle giy!

Styleseeking Zurich dedi ki...

ayakkabilarini bende cok begendim, hic modasi gecmez... Iyi günlerde kullan! :)

Nesli

NlyStyle dedi ki...

çok hoşlar bayıldım rengi modeli muhteşemler..

Unknown dedi ki...

ben de bantlıları görmeyi umut etmiştim ama bunlarda çok güzel güle güle giy. Allah o bantlı modellerden de nasip etsin haha:)))

İkoncan meselesine gelince özellikle Deniz Berdan sonradan çok değiştirdi stilini, önceleri hanım hanımcık bir tipti, sonra birden rock- punk karışık bir şey oldu. Eda Taşpınar'ın parti seçimleri felaket olsa da gündüz giyimini beğeniyorum ben. Ama Fatih Altaylı çok doğru söylemiş, Sienna Miller ve Kate Moss kendilerine has ama sade tarzlarıyla kitleleri peşlerinden sürüklüyor ama bizim ikoncanları örnek alan kimseyi görmedim ben.

Adsız dedi ki...

Fatih Altaylı'nın yazısı her zamanki üslubunda ve eleştiri değil; düpedüz saldırı ve hakaret. Habertürk'deki köşesinden, bahsi geçen kadınlara "sakalet, garavet, tapon, kıç-baş gösteren kadınlar"; kocalarına ise "paralı öküz" diyor.

Zaman zaman sırf giyim tarzını beğenmedikleri için sana sataşan, hakaret eden insanların nasıl buna hakkı yoksa ve bunlar için onları ayıplıyorsak, Altaylı'nın da o kadınlar için bunları yazmaya hakkı yok. Bu kadınların giyim tarzını ben de beğenmiyorum ama tavır temelinde aynı hoşgörüsüzlük ve tahammülsüzlük.

Bugün bir köşe yazarı, iki kadının giyimlerini zevksiz buluyor diye bu şekilde onlara saydırma hakkını kendinde buluyor, üstüne bu yazısı da beğeniliyorsa; biz sokaktaki insanların kimi dekoltemize-minimize aç aç bakıyor, kimi bizi bunun için ayıplıyor, kimi şapkamıza gülüyor, istediğimiz gibi giyinemiyoruz diye hiç şikayet etmeyelim.

Unknown dedi ki...

Minik ,MYT ve Nesli:Çok teşekkürler.

Seda: Yazdıklarında doğruluk payı yok değil ama bazı yerler biraz fazla olmuş. Bir tane patent turuncu Choo vardı çok güzel ama numara yoktu, bir de Marni beğenmiştim ama abartamadım,benimkilerin renkler tam sezon, bu ayakkabılar %50 üzerinden % 50 idi gene,bana bayağı güzel bir fiyata mal oldu, mutluyum, sağol :)

Missred:Şimdilik bunlarla idare edeceğiz, onlara da sıra gelecek, uzun süre kullabileceğim bir ayakkabı o yuzden tercih ettim, sağol. Tarzlar değişebilir ona bir diyeceğim yok,Berdan yine öyleydi, denim şort altına delikli tayt giymişti, fiks renkli Wayfarerları vardı, Taspınar'da siyah kısa tayt ki yükselen trend ama bana uymaz beğenmiyorum, motorcyle botları bir de siyah uzun tişört/tunik arası bir şey vardı üzerinde, melon sapkasını da unutmayayım :).Bana kalırsa onları gozunde büyüten,ikon olarak gören ve dünyadan haberi olmayan bir kitle eminim vardır.

Müge: Yazının tarzı konusunda haklısın, bazı kelimeleri kullanmadan da düşündüklerini anlatabilirdi ama haklı olduğu yerlerde var doğrusu.

Stilcatcher dedi ki...

Millerfest e gideceğini biliyordum hehhehhhe:)
Bu ikoncanların(Eda, ile Deniz) geçen gün yan yana bi resimleri vardı,aynı tarz t shirt , gözlükler filan..Dedim ki bunlar kesin haberleşiyorlar, bugun şöle yapalım, bugun böle yapalım diye..:)Ee bunlar değil ki kabahatli, onları haber yapanlarda...

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bu arada cadı, sabah'taki yazıyı gölgede bırakmak için mi konuyu değiştirdin bakiim sen? seni maçup etmeyelim diye mi yani? :)
eğer öyleyse hiç şansın yok, demin gaza gelmiş ve unutmuş olsam da şimdi yazayım:

süpersin, tebrikler canım!

Nil dedi ki...

Aa bak aynı mekandaymışız meğer haftasonu :)) ben baya eğlendim açıkçası ihtiyacım vardı baya çok güzel oldu, yeni ayakkabılarını da güle güle kullan çok güzellermiş

sln dedi ki...

moda cadısı oncelıkle yazılarını ve blogunu severek takıp ettıgımı solemek ısterım. kendıne ait cok hos bı tarzın var:) ayakkabılarını cok begendım gule gule guzel gunlerde gıymenı dılıyorum. bı kac zamandır beymenın outletındn bahsedıysn bende merak ettm acaba fıyatları nası? ve neler var?

nil dedi ki...

Ayakkabı güzel, her zaman giyilecek bir model ancak Jimmy Chooların öyle güzelleri var ki, bu pek de ilk Jimmy olacaklardan değil öyle değil mi? Ama o Jimmyliklerini belli edenlerde feci pahalı oluyor, Beymen'in asıl mağazalarındaki indirimleri beklemek lazım sanırım, o da numara kalırsa:(

zui dedi ki...

jimmy choolar süper!çok iyi seçim
artık bir chanel çanta almanı bekliyorum!:]

Nilay dedi ki...

Oh yes! Güzel günlerde giy harika bişey bu :)
Ben de bugün bir Jimmy Choo'ya aşık oldum ama maalesef sadece 36 numarası vardı :(
Otimdeki mağazada bu "büyyyük" indirim 1 güne mi özeldi? Kaçırdık mı yani? Ve niçün haberim olmuyor benim böle şeylerdennn :(

Unknown dedi ki...

Itır: Sen gitti mi?

Seda: Doğrusu tebrik edilmek için koymadım yazıyı, konu olsun diye koydum, çok teşkkür ederim :)

Nil1: Tesekkür ederim,ben de eğlendim de, eksiklikleri söylemeden edemedim,daha iyi bir festival olmasını diliyorum.

Sln: Çok teşekkürler, Otim outletde genelde çok eski sezonlara ait bir şeyler yok, özellikle kıyafetlerin bazıları geçen yazdan falan kalma, dolayısı ile fiyatları bana göre outlet fiyatlarına göre yüksek. Gecen haftasonu, o fiyatların uzerinden %50 indirim vardı ama ben yine de biraz pahalı buldum fiyatları ama eminim zaten alabilen kişilere pahalı gelmemiştir. Ayakkabıda durum biraz daha iyi, uygun fiyata güzel ayakkabılar bulunabiliyor.

Nil2: Sizlerin Jimmy Choo beklentileriniz karşılayamadığım için üzgünüm ancak benim uzun süredir ihtiyacım olan notr tonlarda ayakkabı beklentim fazlasıyla karşılandı. Genelde Jimmy Choo'da zaten fazla ayakkabı beğenmem ancak haklısın arada çok çok güzel modeller de olabiliyor,mesela ortada fermuarı olan kafesli model gibi. Her şey imkan meselesi, ben de gidip sezondan ayakkabı alabilmek isterdim ama bazen de bu durum saçma olabiliyor çunku aldığın ayakkabı 1 ay sonra yarı fiyata gerilemiş oluyor bu da insanın canını acıtıyor, o yüzden genelde indirimleri kovalayıp ordan bir şeyler almayı tercih ediyorum.

Zui: :)) Ben de kendimden bunu bekliyorum ama su an mümkün görünmüyor ;).

Nilay: Çok teşekkür ederim bazen oluyor böyle talihsizlikler, evet indirim 1 gun gibi yansıtıldı ama orası outlet eminim gittiğinde yine uygun fiyatlı bir şeylere rastlarsın.Bana mesaj geliyor ama öyle bir durum yoksa, ben twitter'dan yazmıştım,arada sırada ona göz atarsanız veya takip ederseniz bu haberlere rastlayabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...