26 Kasım 2008 Çarşamba

Sıradan bir gün






Bir önceki grafik ve kıyafetten sonra bugunku sıradan ve yavan gelecektir ama her gün aynı havada olamıyorum :):
  • Hırka ve Jean: Zara

  • Tshirt: Ginatricot

  • Şal: İsveç'ten hediye

  • Çizme: Vintage ebay

  • Parka: H&M

  • Çanta: Marc Jacobs

39 yorum:

lale kunt dedi ki...

çok beğendim,önceki elbisen de pek tatlı bu kıyafetin de hoş olmuş..
bide şu arkaları azıcık toplasana cadı :))

kılavuzum karga dedi ki...

sade ve şık bir öncekinden daha çok beğendim ve tırnaklarını ilk defa ojesiz görüyorum cadı bugün pek bir "havanda değilsin" sanırım:))

ZET Fashion dedi ki...

cantaya bayildim bayildim.. resmen daha farkli bi hava katmis kiyafetine.. atkinida cok begendim en kisa zamanda kirmizi bi atki edinicem :)

ZET Fashion dedi ki...

mark jacobs cantayi nerden aliosun cadi??

Adsız dedi ki...

bu çantadan bende istiyorum. nereden bulurum :)

Unknown dedi ki...

Çantayı yaklaşık 1-1,5 ay ay önce Akaretler Marc Jacobs mağazasından aldım, special items koleksiyonundan, hatta bir de moru var daha kullanmadım, bir bakarım hala var mı mağazada, size haber veririm. Bu aralar kırmızı aksesuarlara taktım di mi? Bilinçli olmadı aslında, denk geldi. Larien ara sıra bilerek boş bırakıyorum dinlensinler ama bugun manikür randevum var :))

Unknown dedi ki...

Uyuz cadı: Bu arkaların toplu hali hahahhah..

kılavuzum karga dedi ki...

cadı şifonyere bayıldım bu arada nerden aldın banada lazım böyle birşey:)

serap dedi ki...

Cadı arkadaki digital tartı ve senin çok fit olduğun gözümü tırım tırım tırmaladı.Fizigin gerçekten çok fit.Özel bişeyler yapıyormusun yoksa allah vergisi diyip beni sinir mi ediceksin :) profesyonel pilates yapıyorum ama böyle bir fiziğim yok :))

Unknown dedi ki...

İkea, evinizin her şeyi :))

Unknown dedi ki...

Tartıyla küsüm bu aralar ama hep buna yakın olculerdeyim.Yazın daha fittim,spora gidiyordum haftada 3-4gun,şimdi kapandı spor salonum, 3 kg falan aldım, nereye gitsem diye dolanıyorum,bulamadım,bu aralar bu konuya da canım sıkılıyor doğrusu:(

Adsız dedi ki...

nereye gidiyodun?

Unknown dedi ki...

Motus'a

Unknown dedi ki...

Mağazada çantanın sadece mor rengi kalmış ilgilenenlere duyurulur.

Adsız dedi ki...

ben çok beğendim sade belki evet ama çok hoş olmuş.

Adsız dedi ki...

bayıldım , hemen bi alışverişe çıkıp gri hırka böyle bir kot :)) alıcam
bu sayfan bana evdeki giyinmediğim kıyafetlerimi nasıl değerlendireceğimi hatırlatıyor süper oluyor
yalnız bu tip giyinince atın nerde demiyorlarmı ölüyorum bu espireye
sanada gıcıklık yapan varmı cadıcım:)

Adsız dedi ki...

meraba cadı.blogunu 2 aydır takıp edıyorum.ve hergun merakla tıklıyorum..kıyafetlerın cok hos..benim tarzıma benzıyor..bugunku kıyafetlerınıde begendım..ozellıkle kırmızı şal cok tatlı..kıayfetıne baska hava vermiş baksana..edınıcem mutlaka..:)

Unknown dedi ki...

Herkes sağolsun, varolsun, beklediğimden ilgi gördü bu kıyafet :) Ben hırka,tshirt,dar jean kombinasyonunu bayağı giyiyorum aslında da, genelde fotoğraflamıyorum, bundan sonra onları da koymaya çalışırım. Bu çizmeleri 2-3 senedir giydiğimden sanırım çevremdekiler için at esprisi miyadını doldurdu :))

Adsız dedi ki...

Sevgili Cadı , çok tatlısın :):) temmuz sonundan beri seni keşfetmiş duumdayım artık bende bi yazayım dedim... sabah sabah gelince ve yeni post varsa inan gözüm gönlüm açılıyor...benim sorum vintage ebay alışverişlerinle ilgili, nasıl güvendiğin satıcılara veya sürekli aldıdıgın bildiğin satıcılar mı var yada denk geldiği şekliyle mi.. Çok thank u
Mel :)

Unknown dedi ki...

Ilk yorumuna kadar yaklaşık bir 5 ay geçse de, 2. yorumun için bu kadar beklemezsin diye umuyorum Mel, hoşgeldin :)Ebay'de favorim olan satıcılar var ama öncelikle kriterim neyse, ona göre arama yapıp, beğendiklerimi izleyip, onların arasından seçip alıyorum, feedback sistemi olduğu için genelde sorun yasamıyorum, tabiki power seller olanlar, çok ve olumlu feedbacki bulunanlar benim için öncelikli, başka sorun olursa mail veya yorumla bana ulaşabilirsin.

Adsız dedi ki...

moda ve giyim konusunda cok faydalı ve güzel fikirler alıyorum senden.hoş ve modern bir stil oluşturuyorsun.


teşekkürler....

Unknown dedi ki...

Asıl sana teşekkürler derince :)

Flame dedi ki...

Cadı; ne güzel yorumlar bunlar. Bana diyecek birşey kalmamış ama ben seni çoook önce keşfettim di mi :))))

Flame dedi ki...

Cadıııı; unutmadan bir ara adresi verde gelip düzelteyim o şifonyeri. Tıkış tıkış ne o öyle :) Hem gelmişken bir kaç şapkada araklarım :))))))

Unknown dedi ki...

Çok komiksin Flame, en birinci sensin evet:)) Şimdi merak ettim hakkatten bana ilk yorumu kim bırakmıştı acaba :)))

Unknown dedi ki...

Baktım ilk yorumu, mordolap/shopkolik bırakmış, beni en once o kesfetmiş :p :)))

Adsız dedi ki...

yaa cadı adımı ... adaşım çıktı yorum bırakıcaktım yorumlara bi vbakayım bide ne göreyimm aaAAAA::))MEL ,ii bende stilmel bundan sonra:) sanırım benden bahsettin o yüzden böle yazıyorum arkadaşta kızmasın belkide ben yanlış anladım ondan bahsettin :Skafam karıştı:)))hernese,,ben şu pahalı kıyafet konusuna takılan mel im yani artık stilmel im:)ya hergün baktım napmışlardayım:)buda ayrı bi şirinlik,ama sanki dahamı bi rahatsız bu tarzla,belkide sıkcı havanın etkisi:)

Unknown dedi ki...

Stilmel benim de mi kafami karistirmaya calisiyorsun :))) Hava fena degil aslinda ama ben de is yok, uzun surmez merak etmeyin :)

Unknown dedi ki...

cadı dün akşam (hatta gece) en başından bloguna baktım. İlk günlerde hiç yorum yapan olmuyomuş,sonra fotograf koymaya başladıkça yorum gelmeye başlamış. ve tabi artık modayı takip edenlerin ve hatta yazarların bile ilham!!!! kaynağı oldun.
Buarada gece herhalde blogu incelemiş olmamın etkisiyle rüyamda seni gördüm. Daha doğrusu senin düğünün varmış ve ben ne giyeceğimi bulamadığım için annemi gönderiyodum. Sana çeyrek altın almışım ve kutusu çok güzeldi. Uyanınca epey bi güldüm:)))

Adsız dedi ki...

cadicim - iyiki ilk kesfetmisim, mukafatinida aldim ;)

Pixie dedi ki...

Rahat,şık, hem de sade bir görüntü... Fiziğine benden de 10 puan****

Aynı gri Zara hırka :), beyaz uzun t-shirt kombinayonunun üstüne safran rengi şalla kullanmaya bayılıyorum... :)

Unknown dedi ki...

Hayırdır inşallah diyelim o zaman Missred :))Yalnız ne giyeceğimi bulamadığım için annemi yolluyorum kısmı beni bitirdi :o))

serap dedi ki...

Bence gayet fit görünüyorsun fakat spor bunu durumu sürdürebilirlik için gerekli.Sporsuz bir hayat düşünemiyorum.Cadı insanları spor yapmadıkları için anlayamıyorum.Tabiki ben bile ilk başlarken spor ayyy havada soğuk ,acaba belim mi agrıyor? gibi sorular ile kendimi spor yapmamak için kandırmaya çalışıyorum fakat başladıktan sonraki mutluluk ve bittikten sonraki huzur hiç bir duygu yok bence onun üstüne!Yaşanması gereken hazlardan en başta olanu spor.Malesef biz türk kadınları yağlıyız ve tembeliz spor konusunda.Skın bana şunu demeyin ama ben bütün gün çok hareket ediyorummm... En sevmediğim savunma biçimi :)))

Unknown dedi ki...

Spor yaptığım zamanlar gerçekten diğer zamanlara oranla kendimi daha mutlu, iyi ve güzel hissediyorum, tüm gün hareket etmenin konu ile alakası kesinlikle yok :)Acilen bir yer bulmalıyım!!!!!

Adsız dedi ki...

cadı ya formunu nasıl koruduğundan da bahsetsen bir ara olur mu hehe:)) napıym bu aralar yediklerime dikkat etmeye başladımda 5 kilo vermem gerekiyor.Göbüşlü bir kız oldum:))

Unknown dedi ki...

Sevgili Fatma, daha önce de pek çok kereler yazdığım üzere ben zaten 50 kg civarı bir tipim, kilo problemim hiç olmadı diyebilirim. Yaklaşık 5 senedir, bazen bir kaç ay ara versem de düzenli olarak haftada en az 3 gün spora gidiyorum (dum) Fitness programının yanı sıra spinning, body pump, bosu.. gibi studyo derslerine de giriyordum. Spora gidince benim ruh halim genelde yediklerime de özen göstermeme sebep oluyor, bu aralar gitmediğim için tatilde gibiyim,yediklerime dikkat etmiyorum fazla, bu da bana yaklaşık 3 kg olarak dondu özellikle aynen senin gibi göbek bölgesinde, bundan hiç hoşnut değilim. Yediklerine dikkat etmenin yanısıra, spora gitme imkanın yoksa karın bölgesi için,evde karın hareketleri yapman yararlı olur, Keira Knightley ve Madonna'nın karın kaslarını mekik çekmeye borçlu oldukları bilinen bir gerçektir. Ben onu yine spora giderken karnımda kas yapmaya çalıştığım için sabah akşam yapıyordum, şimdi hiç yapmıyorum,evde o disiplini sağlamak zor oluyor, en azından benim için. Ayrıca bazen Show Plus kanalında akşam yayınlanan Yoga Tv ve Pilates tv deki hareketleri de yapıyordum, yoga biraz daha zor ve sıkıcı ama pilatesi tavsiye ederim, en azından hareket etmiş olursun, spor mağazalarında satılan yoga mat lerden edinmen yeterli olacaktır.Ayrıca, Asya yakasında falan sahile yakın oturuyorsan, koşmanı tavsiye ederim, yanında birisi de olursa çok iyi olacaktır, benim oyle bir imkanım yok ne yazık ki :( Bana göre sporla desteklenmeyen bir dieti yapmak doğru değildir ve spor seni en kısa zamanda amacına ulaştırır, yine ne çok yazdım :))

serap dedi ki...

Arkadaşlar evde mekik,kalça egzersizleri yapalım artık taş gibi bir kalça ve karın olalım herkezi böyle görmek istiyorum.Nette bir çok karın ve kalça hareketi bulabilirsiniz.Spora yapmamak için bahane olmamaz ee yağlı göbek istiyorum derseniz onu bilmem :)sabah akşam disiplin ile yapılcak egsersizler yaza çok fit taş gibi vucudla girmemize yeterli.Spor yaptığımız dönem:
Tavsiyelerim günde 4 dilim ekmek mutlaka yenmeli yağ yakmak için vucud karbonidrata ihtiyacı vadır.E tabi zayıfım ama kas istiyorum derseniz protein agırlıklı beslenmek gerekli.

Adsız dedi ki...

-CADI teşekkür ederim üstelik bu kadar detaylı anlattığın için tekrar teşekkür ederim. Spor yapmıyordum ama Salp'ın da dediği gibi vakit ayırmak şart bahane üretmemeliyim ok. Artık ipin ucunu gevşek bırakmayacağım. yağlı bir göbek istemiyorummmmmmmm

Unknown dedi ki...

Rica ederim,ne zaman istersen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...