27 Kasım 2008 Perşembe

Fashion & Fantasy






Bu kapağı o kadar beğendim ki, buraya koymadan edemeyeceğim.Bahsettiğim kapak Vogue UK Aralık sayısı, kapak kızımız yine Kate Moss. Bir önceki Vogue UK kapağı geçtiğimiz Ekim ayıydı ve bu onun 26. Vogue kapağı. Moda ve fantazi konulu bu sayıda Kate, bahar 2007 sezonundan Dior Haute Couture by John Galliano, krem rengi ipek-tül bir elbise ile adeta bulutların üzerine uzanmış bir melek gibi. Kapak 3 parça katlamalı ve üzerinde Kate Moss'dan alıntı "fashion is my passion " cümlesi yer alıyor, görür görmez vurulduğum kapağa bakıp aynen Kate deyip, hemen aldım. Bu kadının üzerimizdeki gücünden emin olan Vogue tabiki bu fırsatı hiç kaçırmıyor ve onu sıklıkla kapak yapmaya devam ediyor, böyle kapaklar görmeye devam edeceksek benim için mahsuru yok :).
TFS

7 yorum:

Unknown dedi ki...

"fashion is passion" mı yoksa "fashion is poison" mı ben hala karar verebilmiş değilim:))

SHOPKOLIK dedi ki...

cadicim - vogue'un bu kapagini birak icide inanilmaz ilham dolu olmus. icerigi de uzun zamandan beri gordugum en guzel editoryellerle suslu!

Unknown dedi ki...

:)) haklisin Missred, shopkolik icine bir goz gezdirdim, tam inceleme firsatim olmadi,begendiklerimi seninle sonra paylasirim ;)

Adsız dedi ki...

cadıcık,
bu ay çok iyi çalıştın gelmiş geçmiş en fazla post bu ay oldu ki ay hala bitmedi :)
bu arada londraya gidiyorummm bana önerin veya özel bi isteğin war mı ?
:)

Adsız dedi ki...

Bana birazcıcık Marilyn Monroe'nun tül etekli Ballerina fotoğrafını hatırlattı... Hangisi daha güzel bilemedim :)

Adsız dedi ki...

Kapak muthis olmakla beraber, icindekiler muhtesem:))

Unknown dedi ki...

Ezgi, iş yoğunluğum biraz azalınca ben de blogla daha fazla ilgilenmeye başladım sanırım kışın bu tempoda devam eder, performansımla ilgili ben de mutluyum, anlaşılan siz de mutlusunuz, ne güzel :))Londra'ya daha geçen hafta bir arkadasım gitti, şimdi de sen , çok özendim sizlere, ben de gitmek istiyorum. Christmas curcunası da başladı, çok keyifli olacak,ne kadar şanslısın.Londra'nın bilinen Knightsbridge,Oxford Circus,Regent street.. vs zaten alışveriş cenneti,keyfine göre bir sürü şey bulacağından eminim. Ben zamanın varsa Kate Moss'un da favorilerinden Rellik adlı vintage kıyafetler ve aksesuarlar satan dükkana ve Portobello Market'a uğramanı tavsiye edebilirim,bir de Elza'nın tavsiye ettiği bir outlet dukkanı vardı onun da adını bulursam burdan yazarım sana. Ben senden çok eğlenmeni ve keyfini çıkartmanı istiyorum, ha bir de bu ayın wishlistinde bulunan Topshop Alice McCall Pacman elbiseyi de 6 beden bulursan hayır demem :)))))) http://www.relliklondon.co.uk/

Özlem, evet bu benzerlik kapakla ilgili yorumlar arasında, o fotograflar da çok güzel ama benim seçimim belli ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...