26 Kasım 2008 Çarşamba

Ashley Olsen ve Mango




İkisini pek bağdaştıramadınız biliyorum ama 20 Kasım'da açılan New York Mango mağazasının açılışına Ashley Olsen Penelope & Monica Cruz for Mango Limited Edition koleksiyonundan bir elbise ile katılınca artık bunun aksini düşünmek farz oldu. Ashley'nin tarzını yansıtan, drapeli, oversized elbise, YSL Tribute Two Platform ( Ah bu Tribute serileri !!) ayakkabılarla birleşince ortaya, minimal, modern ve hoş bir görüntü çıkmış. Sitede belden kemerle kullanılan bu elbisenin Ashley Olsen versiyonunu daha çok beğendim, sanırım 2 beden falan büyük alınca aynı etkiyi yakalamak mümkün olur, şimdi doğru bir süredir bir şey bulamadığım Mango'ya, eğer bu elbise var ise ve düşündüğüm gibi durursa bu durum değişebilir :)
TFS,Mangoshop

5 yorum:

Panik Gelin dedi ki...

Ashley versiyonunu bende daha çok beğendim kesinlikle.

ZET Fashion dedi ki...

Cadiii bu konuyla cok alakasiz biliyorum kusuruma bakma ama merak ettim, hani instyle yazari senin yazini calmisti ya ne oldu birsey yaptinmi sen ?

Adsız dedi ki...

mangoya baktım fakat yoktu gelicek fln dediler ama zaman vermediler. Gerçi buna çok benzer bi elbiseyi zarada daha geçen hafta gördüm hala varmıdır bilmiyorum :S

Unknown dedi ki...

Z-fashion, konuyla ilgili bir sonuç alacağımı düşünmediğimden, burada yayınlamaktan başka bir şey yapmadım, ilgine teşekkürler.
Shop-evil bilgi için teşekkürler, haftasonu bakabilirim.

ZET Fashion dedi ki...

ben de baktim mangoya yeni urunler gelicegi zaman gelicekmis.. yaklasik bir haftaya gelir dediler bilginiz olun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...