12 Nisan 2013 Cuma

Galata'dan I Love Sale'e


Geçen hafta havayı güzel bulunca, uzun zamandır gitmediğim Galata tarafına uzandık. Önce kahvaltı sonra biraz yürüyüş üzerine kurulu günümüzün yanı sıra, kıyafet postu da yazının devamında sizleri bekliyor.




Kahvaltı için Kiva'yı seçtik. Güneşin altında oturmanın güzelliğini, ne yazık ki servisin kötülüğü gölgeledi. Pek de matah olmayan bir kahvaltı için 1 saatten fazla beklemek ve yine bizden sonra oturanlara giden yemekleri seyretmek sabah açlığının doruklarındayken çok hoş olmuyor.


Hemen unuttuğumuz deneyimden sonra, Galata sokaklarını arşınladık. Bir sürü yeni ve tatlı yer açılmış.



LightWork'un retro aydınlatmalarına bayıldık.




Bu atın kaldırımda ne yaptığını, oraya nasıl geldiğini bilmiyorum ama gün ortasında bizi Fellini filmlerinden bir sahnede hissettirdiği kesin. :)





 Galata'dan aşağı yürüyüp Karaköy'e yollandık.  Bu pazar I Love Sale 3'ün yapılacağı Muhit'te  hem kıyafet post çektik, hem de D vitamini depolarımızı takviye ettik. Bu arada, evde bavullar toplanıyor ve hazırlıklar devam ediyor.  Pazar günü için heyecan tırmanırken, bu I love Sale'de parçaların çeşitinin arttığının da, müjdesini vermek isterim. Kadınları memnun edeceğimiz kesin ama bu sefer erkekler için de, güzel parçalar olacak. Dolayısı ile, sevgilinizi, karınızı, kocanızı..kapın bir kahveye veya merhaba demeye gelin :).


Bu minnoşlardan iki tane var, onlar Muhit'in maskotları. O gün biri beni ziyarete geldi ancak  pazar günü eminim ikisi de etrafta koşturup duracaklar :).










Güneşe kafa tutan turuncu çanta  I Love Sale 3'ün diğer konuklarından The Plum'dan. Rengi ve yumuşacık derisi ile o da, I Love Sale 3'te bulabilecekleriniz arasında. ;) 

Yürüyeceğimiz için en rahat ayakkabımı ve pijama pantolonumu giydiğim günün kıyafet açılımına bakalım :

Tişört / Tee: Pull & Bear
Pantolon /Pants: Sparkle & Fade
Ceket/ Jacket: Zara
Ayakkabı / Oxfords: New Look
Çanta / Bag: Guzini 
Kolye / Necklace: Accessorize
Gözlük /Sunnies: Marni at H&M



Pazar günü I Love Sale 3'te görüşmek üzere. Bence bu limonata için bile gelinir! 

İyi haftasonları! :)


7 yorum:

Unknown dedi ki...

Selam:)Tüm fotografların arasından uçan kedicik ve sen favorimsiniz:)

fashionfromsmyrna dedi ki...

blogunun logosu cok guzel olmuuuş:) of hala uzuluyorum hadi hadi izmire de gelin burda da yapalııım i love sale:)

Unknown dedi ki...

Cadıcım her halini kesinlikle çok beğeniyorum ama sanki son zamanlarda o kadar özgünleştin ki, bayılıyorum...sevgiler

Adsız dedi ki...

cadıcım senin ışığının yanında galata sönük kalmış.bir haftadır hızlı hızlı yürüyorum dün yavaş yavaş koşmayı denedim fakat çok tıkandım sigara içtiğimden olabilirmi

Unknown dedi ki...

Gülşah: Benim de ya, çok komik oldu :)
Fashion.: Hahah bir kamyon tutup değil mi? Belki bir gün :)
Mia: Çok teşekkürkler, ben de kendimi iyi hissediyorum o da yansıyor sanırım :)
Adsız: Ah çok teşekkürler :) Sigara etkilemiştir tabi, vucudunuz da alışık değil muhtemelen ama her denediğinizde daha da alışır. Çok ağır, yürürle koşar arası bir tempoyla başlayın.

Betül dedi ki...

merhaba, new look oxfordları online mı aldınız acaba? ben de böyle fazla maskülen olmayan oxfordlar arıyorum ama isteğime göre bulamadım.. teşekkürler!

Unknown dedi ki...

Betül: Selam, ben Ekim'de Londra'dan almıştım. Şunları buldum, belki hoşuna gider:
http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=1&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=9706190&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208543&parent_categoryId=208492&pageSize=2000&refinements=category~%5B209966%7C208543%5D&noOfRefinements=1

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-MASCOT-Flat-Shoes/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2756939&cid=6459&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Silver

http://www.asos.com/New-Look/New-Look-Jamboree-Embroidered-Lace-Up-Shoes/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2825778&cid=6459&sh=0&pge=0&pgesize=20
0&sort=-1&clr=White

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-MAGIC-Lace-Up-Flat-Shoes/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2727903&cid=6459&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=White

http://www.nastygal.com/shoes%2Dflats%2Doxfords/izzy%2Doxford

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...