25 Şubat 2013 Pazartesi

Pazarların en güzeli





Pazar günü güneş uzun süredir saklandığı yerden çıktıysa biz de çıkmalıydık. Doğrusu güneşin çıktığını görmeden bir gece önce sözleşmiştik bile. Yine Karaköy'ün yolunu tuttuk, aldığımız simitler eşliğinde Ops'ta kahvaltı ettik. Kahveyi son zamanlardaki favorimiz Muhit'te tatlı kediciklerle içtik.

 On sunday if sun decided to come out where it has been for a long time and ofcourse we also should go out. Our sunday spot was Karaköy again. We had breakfast at Ops followed by coffees in our latest favorite Muhit together with sweet kitties.



Bizim pazar takımı / Sunday team



Günün ikinci kısmında bir süredir gitmek istediğimiz, Feriköy Organik Pazarı'nın yerinde kurulan Antika pazarının yolunu tuttuk.  Pazar çok güzel ve eğlenceli. Eski fotoğraflar, objeler, tabaklar sizi bir süreliğine başka dünyalara ve dönemlere götürüyor. Pahalı antika değeri olan parçaların yanı sıra, bizim aldığımız gibi küçük ve uygun fiyatlı parçaları da bulmak mümkün. Turumuzun sonunda, etkisini yitirmeye başlayan güneşi, sıcak çayların yanında yenilen gözlemelerle uğurluyoruz. 

On the second half of the day, we visited the Antique Market in Ferikoy. It was a fun and great place . Old photos, objects from the past and old chinas take you to another eras and lives.There were many expensive pieces which has antique value but it's also possible to find nice and relatively cheaper pieces like we bought. 









4 yorum:

Unknown dedi ki...

harikaa, keşki daha fazla fotoğraf olsa yinede paylaşım için teşekkürler

Unknown dedi ki...

harika..

Adsız dedi ki...


Arkadaşlarınla vakit geçirmen ne güzel,, iconjane in gözlük fazla aynalı, diğeri de çok uzaylı, en çok senin gözlüğünü beğendim :) sevgileeer

Adsız dedi ki...

senin gözlük süpermiş.cadı gülmek sana yakışıyo hep gül cadı

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...