5 Mart 2009 Perşembe

What to wear on a sunday brunch?













Okuyucu isteklerini elimden geldiğince cevaplamaya bayıldığımı biliyorsunuz, bugün pazar kahvaltılarına ne giyilebileceği konusunda yardım isteyen Fulya'ya fikir vermeye çalışacağım, harem pantolonlarıyla ilgili post isteyen Kumral'ı da unutmadım, o da gelecek ;) .

Bana göre pazar kahvaltıları için anahtar kelime "rahatlık", o yüzden platformlarınızı, kısa eteklerinizi, dar elbiselerinizi bir kenara bırakmanız gereken bir zaman dilimi. Mevsimine göre; bol pantolonlar, skinny jeanler, diz üstü elbise veya etekler, taytlar ,bol kesimli şortlar, yine günümüzün trendi bol triko kazaklar, tişörtler, hırkalarla birleştirilebilir. Ayakkabı seçimi de kıyafetle doğru orantılı olarak düz botlar, spor ayakkabılar veya babetlerden yana olursa hoş olur. Minimum aksesuar, belki büyük bir şal, bere, günlük bir çanta kıyafetinizi tamamlamanız için yeterli olacaktır. Sacınızı serbest bırakabilir, at kuyruğu toplayabilir veya dağınık bir topuz yapabilirsiniz, bunları yaparken saç bantları, taclar kullanabilirsiniz, doğal bir makyajda ( Pazar sabahı yataktan kalktığınızda muhteşem görünüyorsanız, sıfır makyajda tercih edilebilir :)), pazar sabahı ışıldamanızı sağlayacaktır, ben dahil pek çok kimse pazar günleri ayna karşısında 5 saat geçirmiş gibi duran insanlar görmek istemez.
Tarzını tam bilmiyorum, belki önerilerimi zaten uyguluyorsundur çünkü söylediklerim genel şeyler ama seçtiklerim benim de pazar miskinliği içersinde, fazla uğrasmadan cool görünebileceğimi düşündüğüm kıyafetler, umarım farklı bir şeyler önerebilmişimdir.
In english: I really like to help my readers on their questions, today I will try to help Fulya on her request about what to wear on a sunday brunch. For me, the key point is "comfort", it's a day you have to leave your platform shoes, ultra mini skirts or body-con dresses at home. Regarding to the season, slouchy pants, skinny jeans, just above the knee dresses or skirts, leggings, casual and slouchy shorts could be paired with this years big trend oversized sweaters or cardigans and graphic tees . Flat boots, sneakers or ballet flats would be nice according to your relaxed outfit. To keep the accessories at minimum, a big scarf or a beanie, a casual bag would be just enough. You can wear your hair down, or a sleek ponytail or relaxed bun, while doing this a hair band will be helpful. Natural make-up is a must (or sans make-up is ok if you look great when you rolled out of your bed :)), no one including me like to see people who spend 5 hours straight in front of the mirror on Sundays.
Since I don't know your style Fulya or you maybe are already applying the general tips that I have written above, here are theoutfits that look effortlesly cool in my opinion.
Operamystyle, TFS, leblogdebetty

10 yorum:

zui dedi ki...

dediklerine kesinlikle katılıyorum
pazar günü insan daha rahat olmak istiyor hatta bazen eşofmanla çıktığım oluyor ( adidas tercihim tabi) üstüne de bol tshirt ve hafif uzun bi hırka süper rahat
uzun (abartı olmayacak derecede uzun tabi) hırkalara bayılıyorum!

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

en sondaki cizgiliye bayıldımm :))

Stilcatcher dedi ki...

Pazar pazar topuklu ayakkabı hiç çekilmez zaten:)Benim bi arkadaşım var , eşinin boyu 2 ye yakın , garibim her daim topuklu ile gezer , pazar sabahı Urla'da kahvaltıya gidilse bile:)))

Adsız dedi ki...

abercrombie eşortman altlarını çok beğeniyorum ve rahat buluyorum kışın altına ugglarımı üstüne fazla kalın olup beni sıkmıycak tişört ve hırka giyiyorum. ama bahar olunca skinny+babet ikilisine takılıyorum:) yazın da bikininin üstüne sort ve atlet tarzı bişeyler veya yazlık elbiseler giyiyorum ki denize kavuşmam kolay olsun diye:)

Adsız dedi ki...

Cadı isteğimi unutmamışsın. Teşekkür ederim şimdiden. :) Bu arada bu kombinler haftasonu için gerçekten güzelmiş. Türkiye'den de bir foto koysaydın keşke cadı. Adidas eşortman(genelde yeşil çizgili olanlardan), üstüne Abercrombie t-shirt, genelde sahte Louis Vuitton çanta. :))

Adsız dedi ki...

çok teşekkür ederim, bu kadar çabuk beklemiyordum açıkçası:D
kombinler süper.. Ben genelde son resimlerdekileri tercih ediyorum..olsenlarınki gibi skinny, converse ve hırka yada A&F kürklü yelek ve rahat bir pantolon soğuk havalar için..ama kesinlikle spor tarzda bir çanta, büyük boy
ya da çapraz asılanlardan olabilir.. LV'lar yasaklanmalı pazar kahvaltılarında:) en azından speedy ve pochetteler olmasın.. az makyaja %1000 katılıyorum ama mümkünse geceden kalma da gelinmesin..mor gözler silinmemiş rimeller falan.. ya da makyaj üstüne makyajlar..

neyse ben bettynin tarzını da seviyorum, çok şeker..rahat şık..Kıyafet dar olmazsa mükellef sofralarda ay yemiyim göbeğim çıkar triplerine girmeye,etrafa göz süzmeye de gerek kalmaz, sohbetin ve bol kahvaltının tadı çıkarılır..Hele de sevilen arkadaşlarla olursa.. Yarın pazar olsa da gitsek:):)
sevgiler
fulya

(V)gamze dedi ki...

efendim sayın kumral ve siz moda cadisi önemli konulardan birine parmak basmış durumdasınız,teşekkür eder yorumlarımı sunarım: :))

ben sayfiye yerinde yaşamama rağmen,haftasonları deniz kenarında,ağır makyajlı,topuklu ayakkabılı hatunlar görüyorum. gerek yok dimi :)

bence de rahat ama şık şeyler giyilmeli

ben sienna miiller ı beğendim.

Adsız dedi ki...

sanıırm tarzımı anlatacak sıfatları bılum, pazar günü rahatlığı. ben hep böyle giyiniyorum:)

(V)gamze dedi ki...

bahsettiğim user kumral değildi pardon
düzeltmek istedim :)

Unknown dedi ki...

Itır: Yazık ona yaa, eşimi öyle istiyor? Yani sonuçta boyumuz belli, fazla yapacak bir şey yok :)

Kumral :)))

Fulya: Rica ederim ama bu pazarda hava berbat olacak sanırım :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...