18 Mart 2009 Çarşamba

Mini jean etek nasıl giyilir?

Dsquared2 Fall 2009
William Rast Fall 2009


Vee bendeniz

Aaandd myself








Dün yorum yazan Betty Boop, yeni aldığı açık renkli mini jean eteğini nasıl giyebileceği ile ilgili fikir rica etmiş. Hay hay diyerek, su anda onun da isteğini yerine getiriyorum. Jean etek, kışın ve yazın kolaylıkla ve çeşitli şekillerde kombinlenebilen kullanışlı bir parça dolayısıyla bir mevsim kısıtlaması veya tarz kısıtlaması yok. İsterseniz kalın çorapla, isterseniz düz veya topuklu ayakkabılarla kullanın, istediğiniz sonuca ulaşmanız fazla zaman almayacaktır. Yukardaki fotolarda, ben en çok ceketli kombinleri ve Dior şovundan çıkmış, eteğini HD tişörtle tamamlayan Caroline Trentini'nkileri seviyorum, Betty Boop artık aklındaki soru işaretleri ortadan kalkmıştır umarım.
In english: Yesterday, Betty Boop requested suggestions for her new light wash mini skirt. I said alrighty and now answering her request. Denim skirt is a versatile piece, you can wear it in winter or summer or combine it many different ways, there are no limitations. Wear it with opak tights or with high heels or flats, it will take a very short time to reach what you wanted. On above pictures I like the combinations with jackets and the one with Caroline Trentini after Dior show.
TFS, my daily style, style

31 yorum:

zui dedi ki...

kot etek pek tercihim olmasada ben cidden en çok seninkini beğendim

Adsız dedi ki...

selam cadı :)
kombinine bayıldım!! ben mini kot etek giydiğimde hırka yerine ceketlerle giyiyorum daha şık oluyormuş gibi geliyor. fotodan babetlerin tam belli olmuyor yenimi? o tarz taba bir babet zarada gördümde..

Fashioncholic Girl dedi ki...

cadı'cmm 1şey demek istiyorum

sanki siyah çorap + siyah çanta + siyah ceket biraz boğmuş eteği ...

Unknown dedi ki...

kot etek bişeyle kombinlemesi en kolay parçalardan biri bence, her şeyle giyiliyor çünkü.

Adsız dedi ki...

Mini etek giyilmesinde en kötü sorun selülit, kurtarıcısı opak çoraplar.

Adsız dedi ki...

moda cadısı bir harikasın:) bu kdr kısa sürede fikir vericeğini sanmıyordum çok sevindim. Kombinlere bayıldım ama en cok senin kombinine bittim aynı sekilde kendimdende bazı parçalar ekliyerek kullanacağım eteğimi çok tşk ederim bu arada tarzına bayılıyorum çok blog gezdim ama en çok seni beğendim sana ve sitedeki herkese sevgiler...
bettyboop:)

Adsız dedi ki...

cadı; o kadar blog geziyorum bende en çok seni beğeniyorum. Tarzın zaten tartışılmaz ama ben seni özellikle insan ilişkilerindeki başarından ötürü tebrik etmek istiyorum. Ekranın karşısından sıcaklığını bu kadar hissettirebilen bir insan az bulunur. Blogunu sıklıkla takip ediyorum,en güzel yerlerde görmek dileğiyle. PLN

Adsız dedi ki...

En sevdiğim giyim tarzı bayılırım.
Süpeer özellikle senin üzerindeki tarz favorim.

Unknown dedi ki...

Zui: x
Adsız: Fotoda, babetlerde eski, evet Zara'dan almıştım, teşekkürker :)
Bettyboop:Çok naziksin, sağol :)

PLN: Çok çok sevindim yorumuna, teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

En çok senin kombinasyonunu ve Dsquared'i beğendim. Bu arada ani bir kararla 5 dakika önce bir çift siyah Margiela aldım ama ödemesini henüz yapmadım öğleden sonra yapacağım:))) Böyle kıvranmaktansa kırdım şeytanın bacağını sonunda!!! Hayatımda ilk defa ebayden alışveriş yaptım Margiela için!!! Seller'ın store'una da baktım yanlız dehşet şeyler var, çok heyecanlıyım, linkini veriyorum, tam benim numaram iyi denk geldi, heyecanla bekleyeceğim bakalım şimdi:)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=150331979555

Unknown dedi ki...

Ilgııınnnn,sonunda yapacağını biliyordum, çok güzeller güle güle giy, bu arada bu ayakkabı ile yapılan bir kombin vardı Sartorialistte görmüştüm, turuncu, kısa balon elbise, kalın siyah metal zımbalı kemer ve spor şık mavili bir mont, Rachel Bilsonun da siyah elbise ve ceket altına bej Margielalarıyla olan kombinde güzeldi,istersen mail atarım sana.

Adsız dedi ki...

Tabii canım çok hoş geliyor kulağa tarif ettiğin kombin, ben de buz mavisi skinny jean, bol beyaz baskılı/düz bir tee ve/veya siyah uzun ince triko hırka ve bol siyah+beyaz bangle ile kombinledim kafamda. Daha gelmeden düşünmeye başladım gelince de hayata geçireceğim.:))) Mail attım ben sana, güzel önerilerin always welcome!!!

Adsız dedi ki...

ouuuf soulwax geliyomuş ctesi, süpersonik çizmelerinle bi kombin yapıp gidip benim içinde tepinirmisinn :)

SPRNOVA

Haydins dedi ki...

SONDAN IKINCI FOTODAKI KIZIN SURATI COK KORKUNC..BAKTIM DONUP BIR DAHA BAKTIRDI VALLA MASKE GIBI :)

Unknown dedi ki...

Sprnova, sen de gel bir hafta sonu beraber gidelim :) Hava berbat, cumartesi günü de fırtına var diyorlar, ben de onları giymek istiyorum, bakalım ne olacak.

Haydins: Dior sovlarında kızları tanıyabilirsen ne ala, güzelim kızları ne hale getiriyorlar :)

simla dedi ki...

öncelikle bloğuna bayıldım. Ve mini etek dosyasıda süper hatta bu hafta önerdiğin kombinlerden birini yapmayı düşünüyorum. Bu arada bende çok eğlenerek kızlara özel bir paylaşım platformu hazırladım. Vaktiniz olduğunuzda incelemenizi ve yprumlarınızı beklerim.

Noni dedi ki...

Ben de Moda Cadısı'nın kendi kombinine bayıldım ahhh ahhh benim de öyle Safinaz bacaklarım olsaydı ben de el kadar minileri giyerdim ama neyseee :(

Adsız dedi ki...

etek bıraz saha kaymıs gozukuyor ama burdan e okadar kusur kadı kızındada olur bıraz renklendırmenı tercıh ederdım acıkcası ama ısın ıcınde kot etek olunca herseyle kombınlenıyor
ıyı gunlerde gıy

Unknown dedi ki...

Gossip: Teşekkürler ancak profilinden sayfaya ulaşılamıyor.

Noni: :))))))

O.B.K: Teşekkürler ancak üstümdekilerin hiç biri yeni değildi :) Bir de kendine başka bir nick bulabilirsen, yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırabiliriz, teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

ama benım ısmım soyadım bu nıye baska nıck bulayımkı ben ısmımle gırdım yada baharmı yazayım tek acaba

Unknown dedi ki...

:)) Bir Bahar Korçan fırtınasıdır, gidiyor, bu fırtınayı dindirmek adına, Bahar'ı tercih edersen memnun olurum, çok teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

Merhaba Moda Cadısı,

Ben de seni uzun zamandır keyifle takip ediyorum. Sakıncası yoksa boyunu ve kilonu yazabilir misin? Sende gördüğüm kombinlerin kendimde nasıl görüneceğini hayal etmek için soruyorum.

Sevgiler, şimdiden teşekkürler.
Daisy

Unknown dedi ki...

Merhaba Daisy, bayılırım bu isme :)
Boyum 168 cm, kilom 53.

Styleseeking Zurich dedi ki...

Kesinlikle muhtesem bi kombin olmus!! Jean etegimin olmadigini fark ettim simdi, uzun zamandir sadece kisa jean short giydigimdendir, ne de olsa biraz daha özgür hareket edebiliyorum onlari giydigimde!

Nesli

Unknown dedi ki...

Teşekkürler Nesli ben de o kadar sık giymiyorum aslında alta doğru bollaşan bir tane bulursam edinmek istiyorum.

Adsız dedi ki...

ya böylr altları püskülş püskül kot etek nerden bulabilirim? ama aşırı mini istemiyorum. öndewn güzel de arkadan bi taraflarım görünücekmiş gibi hissediyorum. kalçalarım da biraz yuvarlak olduğundan yukarı topluyor gibi geliyor ayrıca :(

Unknown dedi ki...

Bulursan bana da haber ver, henuz istediğim gibi bulabilmiş değilim.

Unknown dedi ki...

Adsız: Dün Topshop'ta altı püsküllü açık yıkama etekler gördüm, 64 tl idi ben fazla bulup almadım, bilgine.

assassins dedi ki...

alkış...süperrr

Adsız dedi ki...

kızlar bişi sorcam adım zafer yaa kışın acaba mini etek giyilir mi ben de bir tekstil mağazasında çalışıyorum bir avm de yani...ama kışın etekler satar mı acaba ...ben kaldırıyorum da satılıyorsa reyona yeniden koymayı düşünüyorum mini etekler konusunda fazla bir bilgim yok..ne dersiniz?

Unknown dedi ki...

Mini etegin mevsimi olmaz cogu corapla da giyilir ama kumaslarinin cok yazlik olmamasina dikkat et yine de sen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...