4 Mart 2009 Çarşamba

Let them eat Kate!



Gelelim cumartesiye, Indigo'ya gelen minimalin ( ki minimale bayılmam) en önemli djlerinden Ricardo Villalobos'u dinlemek için büyük heyecan duyuyordum, sebebine gelince Barcelona'daki Sonar müzik festivalinin kapanışındaki setiyle kalbimi kazanmasıydı. Istanbul'da da çok güzel bir set çıkarttı, eğlenceli bir geceydi. Kıyafetimle ilgili söyleyebileceğim en önemli şey uzun süredir almak istediğim, üzerinde Kate Moss'un yüzü olan bir herhangi bir tişörtü sonunda saflarıma katmış olmam, bunun kendi koleksiyonundan olması da güzel bir ayrıntı tabi :) Farklı bir kombinasyon oluşturdum, alışılmışın dışında jean şort tercih ettim.
  • Tişört: Kate Moss for Topshop
  • Jean şort:H&M
  • Kemer: Zara (Yeni sezon)
  • Kolye: Vivienne Westwood
  • Botlar: Kurt Geiger
  • Çanta:Mudo
  • Palto: Mango

In english: On Saturday, I was very excited about listening to one of the best djs of minimal, (I'm not a big fan of minimal) "Ricardo Villalobos" at Indigo. He stole my heart with his closing set at Sonar Music Festival in Barcelona. He was great in Istanbul, too , I had a lovely time.The most important thing that about my outfit is that I'm glad that I had something with Kate Moss' face on it , I was craving for it for a long time and it's nice that tee is from her very own Topshop collection. I tried something different than usual, I wore shorts.

  • Tee: Kate Moss for Topshop
  • Jean shorts: H&M

  • Belt: Zara (New season)
  • Necklace: Vivienne Westwood
  • Boots: Kurt Geiger
  • Bag:Mudo (Local shop)
  • Coat: Mango

29 yorum:

A.Ş.K dedi ki...

kate moss a bayılırım kıyafet süpper olmuş çok sevdimm

ZET Fashion dedi ki...

Çok güzeel..
Bu KG ayakkabılarını hep çok beğeniyorum ama bu kıyafetin altına olmamış sanki uzun kalmış gibi geldi. T-shirtte gözüm kaldı haberin olsun :)

zui dedi ki...

kate moss vs agyness deyn yapmak istiorm
kate moss'u oldum olası sevemedim ama tshirt güzel
shortla ayakkabılar da süper olmuş

vivienne westwood kolyeyi yakın çekim görmek isterdim

Fashioncholic Girl dedi ki...

kolye çok gzl bnc // bu kate moss tişörtünü 1-2 yıl önce SÜPER'de görmüştüm

Adsız dedi ki...

havalar güzelleşince kendini buldun eheh neydi o kötü havalardaki halin :p bu halini özlemişiz hiç bozmasın havalar bari :)

Adsız dedi ki...

tshirt çok hoş :)

moda tasarım stil dedi ki...

bir eleştiri : herşeyin çok havalı, marka-tarz,süper ama saçlar biraz sönük kalmış gibi..rengi ve modeli biraz daha tarz olamaz mı..??

PINK PRINCESS dedi ki...

Çok beğendimmm..

Adsız dedi ki...

hep güzel giyiniosun fakat son günlerde çok daha fazla beğeniyorum giydiklerini .elektronik müziğe olan ilginede ayrıca bi takdir :)
seviyorum seni okumayı
SPRNOVA

Unknown dedi ki...

Ben de böyle bir şort arıyorum coktandır, önerebileceğin bir yer var mı H&M hariç? kombini gayet sevdim..çok salaş olmuş tam benlik:)

Unknown dedi ki...

Gofret, Z ve Zui: Teşekkür ederim. Zui yakın çekim kolye fotografı yolda ;)

F.G: Sağol ama tişört eski değil, bu kış Topshop koleksiyonundan, sanırım benzettin :)

Ezgi: Hhaha hakaret etseydin :) Ya gece çıkarken hazırlanacak fazla zamanım oluyor ve daha çok özeniyorum ondan, havalar hala kötü :(

Annemoda, P.P.: Sağolunuz :)

Modatasatım: Önerin var mı?

Spernova: Evet son zamanlarda daha bir güzel kombinler ama sanırım birzda görüntü kalitesinin artması ile alakalı :) Sen de o müziği dinliyor musun?

Ocenia:Topshop, Stradivarius,Mango,Zara,Mavi,Pull and Bear ve Miss Selfridge'de olabilir,ben de yıllardır aradığım şortu taa Barcelona'da buldum gerçi ama umarım senin şansın yaver gider :)

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

Bu kıyafet süperrrrr:) Çok beğendim ..

(V)gamze dedi ki...

güzel giyiniosun hoşsun da ben en çok ne iş yaptığını merak ettim??
bi kez bgn toplantı var filan yazmışsın
ne iş ile meşgulsunuz bayan ? :))
bi de markafoni ye giriş yapmak istiyorum
yardımına iht var :(
pliizz

Adsız dedi ki...

breakbeat, dubstep fln dinliyorum , çok severim. uff şöylede bişey var ben bu tişörtten istiyorum :) bursada yaşıyorum ve burda topshop yok. yolun düşerse ve hala satılıyorsa L bedeninden alıp satarmısın pazarında ? :) hahaha özel istek oldu :) denk gelirse şahane olur..
SPRNOVA

Unknown dedi ki...

Terry: Teşekkür :)

Gamze: modacadisi@gmail.com'a mail atarsan, davetiye olayını hallederim. İş konusunu şimdiye kadar detaylı olarak paylaşmadım, simdi de öyle yapacağım, senle kısa bir süre önce tanıştığımız için farketmemişsindir ama durum böyle :)

Sprnova: Son gittiğimde dikkat etmedim ama bakayım varsa koyarım tabi:)

Adsız dedi ki...

cok hos olmus
10 uzerinden 9, 1 puan kolyeden kırdım....
sewgiler

Unknown dedi ki...

Ben de bu t-shirtün aggylisinden istiyorum, Kate Moss koleksiyonuna koymaz herhalde:)))
cadı kot şortunda çok yakışmış.
saçlarla ilgili tabi tam göremiyoruz ama toplayınca daha çok yakışıyor galiba:)) Annem yıllarca topla şu saçlarını" dedi durdu, ben de en sonunda komple kestirdim artık hep toplu:)
Buarada cadı evet fotoğraf kalitesi eskisine göre süper ötesi.

Adsız dedi ki...

cadıcım tshirte bayıldım. bir konuda fikrini almak istiyorum dolabımda çantalarımı koycak yer yok sürekli bazanın altına koyup çıkarmaktan da sıkıldım. sence başka nasıl saklayabilirim çantalarımı sen nasıl saklıyorsun?

Trendtastic NY dedi ki...

2 hafta once londradaydim, tek tuk bu Lilly Allen modasi ozellikle teenager kizlara sicramis. jean short ve tshirt u genelde hirka ve scarf ile tamamlamislar.

Unknown dedi ki...

Jege: Niye kolyemi sevmedin mi? ben kendisine bayılıyorum da :))

Missred: House of Holland marka Aggy'li tişört vardı ama Kate'in koleksiyonunda öyle bir parça olamaz tabi :)Toplu saç bazen yakıştırıyorum, bazen sanki suratımı daha kocamanmış gibi gösterdiği için emin olamıyorum ama kesinlikle kısa saç istemiyorum ondan eminim,teşekkür ederim :)

Tuğba:Sağol :)) Ben Ikea'dan, beyaz muşamba gibi, kurulunca dikdörtgen kutu gibi olan ağzı cırtcırtlı birşeyde, saklama torbalarının içinde saklıyorum aslında hakettikleri bir yöntem sayılmaz ama başka yer yok, hatta su linke bakarsan pencerenin yanındaki beyaz kutucuğu görebilirsin. http://modacadisi.blogspot.com/2009/01/yeni-ayakkablarm.html

Trendastic: Lily Allen mı?? Hahaha giyerken o aklıma gelmemişti daha çok Kate'i düşünmüştüm, Londra ile paralel gitmem güzel bişi :pp

Adsız dedi ki...

çok teşekkür ederim cadıcım başka seçeneğim kalmadı zaten seninki gibi bişey bakmaya başlıycam hemen
xoxox

kkkk dedi ki...

T-shirtune bayildim ins en kisa benimde olacak:)

Adsız dedi ki...

Kolyenin orijinalliği uzaktan bile belli oluyor. Vivienne Westwood ismi yeter. ;) Benim dikkatimi kemer çekti. Zımba detayı mı kullanılmış, yoksa ben mi yanlış görüyorum... T-shirt çok hoş. Sadece paltoyu beğenmedim. Deri ceket sanki daha hoş olurmuş.

Adsız dedi ki...

kolye fotosunu ayrica post edecegini soyledin,bekleyelim bakalım:)))

Adsız dedi ki...

cadı acaba body'nin fiyatı nedir?

Noni dedi ki...

Öffsss şu ince Safinaz bacaklarını çok kıskanıyorum!!!!

:)

Unknown dedi ki...

Kumral: Deri ceket bence de hoş olurdu ama hava ve semt giymeye uygun değildi. Kemerde piramit şeklinde ve nokta seklinde zımbalar ve taslar var, güzel bir şey, çok kullanıcam sanırım.

TSK:54kusurdan inmiş,
24 veya 29 kusur civarı bir şeydi .

Noni: Bayılırım Safinaz'a :)) Ben de benden ince ve uzun bacaklıları kıskanıyorum, bu bir kısır döngü sanırım :)))

Adsız dedi ki...

cadı bana da bu t-shirtten alıp sonra da pazarda satar mısın? ne oluuurrrr:) hastasıyım v bulamadım?? kombinasyon ve orb çok tatlı olmuş, mekan ve moda uygun rugan siyah çanta seçimin de gözümden kaçmadı. rugan zaten bunun için var değil mi:)

Unknown dedi ki...

Bugün bakacağım bulabilirsem alıp koyacağım,teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...