16 Temmuz 2008 Çarşamba

Bugün ne giydim?



Karanlık ve yağmurlu hava sıkamaz canımı, ben de bu havayı yeni blazer ceketimi giymek için bir fırsat olarak kullanırım:

  • Skinny jean Moto -Topshop

  • Ceket, kolye ve çanta H&M

  • Tshirt Oysho ( Bulursam alacağım bu tshirtten 2-3 adet daha, çok giyiyorum )

  • Ayakkabı River Island

Yalnız kolların durusu bir kötü çıkmış, ofiste bu kadar, düzeltip çekemedim, idare edersiniz di mi?

11 yorum:

Adsız dedi ki...

resimler görüntülenemiyor..

Unknown dedi ki...

Bloggerla ilgili bir sorun sanırım çünkü koyarken de çok zorlandım ama su an açılıyor, bir daha denerseniz :))

lale kunt dedi ki...

o kadar mutsuzum ki... bu mutsuzluğumun sebebi sensin sayın moda cadısı hanımefendi.. senin bloğunu okumadan evvel h&m denen markadan haberim yoktu, ne cahilmişim. olsun cahildim ama mutluydum. şimdi bu markanın ne kadar harika ve ucuz ürünleri olduğunu gördüm çok mu mutluyum sanki alamadıktan sonra.. sana gıcık oluyorum sayın moda cadısı hıh!
:)

Unknown dedi ki...

Lalecim elin gavuru ne demiş, "ignorance is bliss" yani cahillik erdemdir, çokta doğru söylemiş. Ben de bazen kendimi o konuyla ilgili kötü hissediyorum, neden bu kadar çok şey biliyorum, haberim olmasaydı bunlardan falan diye düşünüyorum ama bu bilgi çağında bazı şeylere ne yazık ki uzun süre kayıtsız kalamıyorsun ama emin olun amacım hiç birinizi üzmek değil daha çok bilgilerinize bilgi katmak ve eğlenmek içindi, böyle düşünürseniz üzülürüm.Pek çok marka gelmişken H&M'in Türkiye'ye gelmemesi ilginç tabi,bilseler burda ne potansiyel var. Daha önce de dediğim gibi yurt dışına giden tanıdıklarınız veya İstanbul'daysanız Beyoğlu pasajlarına ara sıra yapılan baskınlar sizi bu markanın bazı ürünlerine kavuşturabilir, bazen ben de burdan sizin için bulup satsam mı olmuyor değilim, bunu daha önce de yazmıştım, yani maksat herkes ulaşabilsin, giysin, mutlu olsun, benden nefret etmesin, en çok beni sevsin :))))))

Adsız dedi ki...

cadıcıgım cok begendim bugünün kıyafetini. çok yakısmıs sana. h&m üretim yaptırdıgı ülkelerde magaza acmıyor maalesef.türkiye de buna dahil. ben de bir yıl öncesine kadar h&m den hiçbir parcaya sahip degildim ama bir yıldır yurt dısında yasıyorum ve neredeyse günlük giyimimin hepsini oradan alıyorum. tamam cok cok kaliteli degil ama gündelik giyim için çok uygun. ama bence cadıcıgım sen daha sanslısın en azından aldıklarını türkiyede kimsede görmüyorsun maalesef ben yasadıım yerde görüyorum :)

Unknown dedi ki...

Evet TR de mağazaları olsaydı, daha zor olurdu benim için :)) O zaman da başka fikirler, kombinasyonlar bulmak gerekirdi.Üzgünüm kızlar gerçeği öğrendiniz, gerçi üretimleri daha çok doğuya kaydı son zamanlarda, Çin,Fas, Hindistan üretimi pek çok şey var, belki hala şansımız olabilir :)

SHOPKOLIK dedi ki...

kizlar ben istanbulda bostanci pazarinda cok gormustum ve almistim bir kac parca. hafif defolu oluyorlar ama giyilmeyecek yada onarilmayacak gibi degil..gerci bostanci pazari (carsamba gunu olan) hala varmi bilmiyorum...

lale kunt dedi ki...

cadıcım ben senden nefret etmem ki hiç, bilmediğim bi markayı tanımış oldum sayende :) ama içten içe keşke ben de bi h&m mağazasında olsam diye deliriyorum o da ayrı :D
bi arkadaşım var ingiltere'de o bana yollicak bişeyler bakalım...
bu arada gittigidiyor'da da bazı ürünler var. Bakmak isteyen olur belki...
bide çok ucuz fiyatlar galiba, gerçekten burda olsa herkesin üstünde olurdu o da ayrı...

eLzaLiaDe dedi ki...

bir kac onceki postunda (simdi hatirlamiyorum hangisi o yuzden alakasiz geleck ama buraya yaziyorum eger yurtdisindan alisveris yapiyorsan ve o urun TR'de yapildiysa almadigini soylemistin. bu acikcasi bana garip geldi cunku bana gore design onemli nerede yapildigi degil. Mesela taaa New York'tan aldigim ve cook da begendigim DKNY jean'imimin Tr'de uretildiginin farkina vardim ve cok da umursamadim dogrusu!
Hem Amerika'nin denim kumas ihtiyacinin bircogunu Tr'nin karsiladigini biliyor muydunuz?

eLzaLiaDe dedi ki...

Bu arada kiyafetin cok hos olmus Blazerine bayildim.

Unknown dedi ki...

Evet jeanlerin çoğu veya kumaşı Tr'de üretiliyor, hatta DKNY'ın hemen hemen hepsi.Bu son seyahatimde aldığım jean şortta TR'de üretilmiş,neden aldım cunku yıllardır arıyorum böyle bir şorta bir türlü denk gelemedim, burda bulacağımı sanmadığım için aldım, keza o H&M gri yakası fiyonklu üst hani yurtdışında başka bir kızla karşılaştırdığım, TR üretimi onu da aldım, genelde bulamayacağımı düşündüğüm şeyleri alıyorum, ama bazı şeyler varki mesela burda görmüştüm, H&M mağazasında da gördüm öyle olanları almamaya çalışıyorum,burda olan parçalar çoğunlukla etiketleri falan kesik olduğu için mağazadan daha ucuz da olabiliyor ayrıca. Bir de üretim Türkiye'de derken H&M için konuşuyorum, diğer markalar için öyle bir kısıtlama yaptığım söylenemez. Doğrusunu söylemek gerekirse bu konuda, kesin sınırlar yok durumlar değişebiliyor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...