1 Temmuz 2008 Salı

Bugün ne giydim?



Yeşillikler içinde, yeşil bir ben. Selam sana ey blog :) :


  • Elbise Forever 21

  • Ayakkabı 2007 Barcelona ziyaretinden sevgilinin hediyesi

  • Zincir Accessorize
  • Yüzük 3C

14 yorum:

Öykücü dedi ki...

Yine çok şıksın.

Unknown dedi ki...

Merci efeniim :))

eLzaLiaDe dedi ki...

Elbisene bayildiiiiim. Cok hos gercekten!!

Unknown dedi ki...

Ebay sağolsun ama sen de sağol ;)

eLzaLiaDe dedi ki...

Ebay'den bi cok ayakkabi aldim ozellikle de Fly London ayakkabilari stili ve rahatligini hep sevmisimdir bir-iki kez giysi aldim ama hayalkirikligina ugradim diyebilirim. Seninde hayalkirikligina ugradigin oldu mu? yoksa hep sanslimiyidin?

Unknown dedi ki...

103 feedbackim olduğunu düşünürsen, deneyimimime göre hayal kırıklıklarım az diyebilirim. Ayakkabılarda büyük olunca tabanla falan, küçük olunca arkadaşlarıma vererek durumu hallettim ama bazılarını satmak zorunda kaldım. Giysi de 1-2 tane düşündüğüm gibi durmayan parça oldu ama genelde yaptığım alışverişlerden mutluyum. Ebay alışverişini seviyorum çünkü uğraşman gerekiyor, arayıp bulman, eğer açık arttırma ile satılıyorsa, o bid heyecanı hoş oluyor. Ben zaten genelde "brand hunting" seklinde, olmayacak yerlerden olmayacak şeyler bulmayı, yada marka seyleri ucuza arayıp bulmayı daha çok seviyorum :)

Adsız dedi ki...

hep böyle bir elbisem olsun istemiştim.sende çok güzel durmuş.içim gitti gerçekten.keşke senin kadar spor yapabilsemde giyeblsem :(

Unknown dedi ki...

Böyle bir elbise giymek için zayıf olmak gerekmiyor, yapısı her kiloda güzel durmak için uygun :)

Adsız dedi ki...

ama sende çok güzel durmuşşşş

eLzaLiaDe dedi ki...

Eger sen de "brand hunter" isen ve birgun Ingiltere'ye yolun duserse orada TK-MAX diye bir magaza var. Belki biliyorsundurGenelde designer urunleri yarisindan daha dusuk fiyata satiyorlar. Cantalar, ayakkabilar da dahil ! Sanirim gecmis sezonlarin elde kalanlari. Ben bir cok sey bulmustm oradan ama uzun suredir Ingiltereye gitmedim. Ama gidersem alisveris anlaminda ilk ugrayacagim yerlerden birisi.

Unknown dedi ki...

Londra'da mı? Aralıkta gittim, ama o zaman sen bana yorum bırakmıyordun :))

eLzaLiaDe dedi ki...

Londra ve diger buyuk sehirlerde de var! Ama Londra'dakinde inanilmaz kuyruk var hem denemek icin hem de odeme yapmak icin! Ama daha kucuk sehirlerde daha rahat bakabilme, odeme ve deneme olanagi var!
Uzgunum blog'unu araliktan once kesfetmedigim icin cidden cok zevkli ve takip edilesi (belli oluyordur yorumlarimdan heralde) bir blog!
TEBRIKLER yine!!

serrose dedi ki...

yaw bi baslasam her postta yorumum var ve ayni
cok guzelllll
ama bu elbiseye asik oldum ben :(

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim ve hoşgeldin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...