15 Temmuz 2008 Salı

Bugün ne giydim?


Püfür püfür bir yaz kıyafeti, herşey bol ve renkli :


  • Pantolon BSA ( Yine Just Leo zamanından kalma bir parça)

  • İçteki bluz Mango, dıştaki Topshop

  • Çanta Gap

  • Sandalet Zara

  • Yüzük Barcelona'dan

**Oje 211 Chanel Deauville, içinde parıltılar olan tatlı bir pembe.

11 yorum:

Flame dedi ki...

Tam yazlık bir pantolon, renginede bittim :)

Adsız dedi ki...

çanta çok cici. şaçlarını da güle güle kullan . hoş görünüyor ucundan azıcık da olsa. ben asıl stam i bekliyorum cadıcım :)

sebnem

assortiek dedi ki...

yine harika olmuşsun,yüzüğe bittimm,saçlarıda gördüüüüüm :)

Unknown dedi ki...

Saçlar gene kısaldı, geçen yazı da böyle geçirip, bu kadar kısa kestirmeyeceğim derken yine kuaförü durduramadım, sizin de başınıza gelmiştir :) Yıka, karıştır ve çık durumundalar su an, evet büyük kolaylık ama bir süre sonra alışıp başka bir şey yapmıyorsunuz ve hep aynı dalgalı model sıkıcı oluyor, en azından benim için. Sebnemcim, Stam için biraz bekliyorum çünkü, indirim sezonu ve tesadüflerin arka arkaya gelmesiyle bir kaç marka şeyi post edince, ne iş yapıyorsunuz falan gibi sorulara maruz kalmak hoşuma gitmedi, tabiki sizinle onu paylaşacağım ne de olsa benim çok çok istediğim bir çantaydı ve paylaşılması gereken bir güzellikte :))

Nihan dedi ki...

Gercekten ne is yapiyorsunuz diye soran mi oldu. Ben bu manteliteyi hicbir zaman anlayamayacagim. Ne hakla? Belki aileden zenginim, belki sadece kiyafet alip ac yasiyorum, ve belki de gercekten de cok para kazandigim bir iste calisiyorum. Olamaz mi, "hmm ne kadar cok para harciyor, dur bakayim ne is yapiyor" diye sorma hakkini nereden buluyor insanlar kendilerinde. Ne curret... Kiyafet icin yorum yazacaktim, yorumlari okuyunca bunlari yazmadan edemedim. Cantaya bayildim cok cici demek istemistim aslinda.

lale kunt dedi ki...

belki onlar da o sektöre girmek istemişlerdir, ondan soruyolardır :P
kıyafetin çok ciciymiş.. çantada yüzükte çok tatlı.. güle güle giy..

eLzaLiaDe dedi ki...

Butunuyle cok hos olmussun. Tonlamalar cok hos. Canta ve yuzuk kiyafeti canlandirmis.

assortiek dedi ki...

şebnem neyi beklioo,bnm nie haberim yokkk? :))

Unknown dedi ki...

Assortiek,daha alalı 2 gun oluyorda, heyecanımı mordolap'ta bugün ne aldınız bölümüne yazarak gidermeye çalıştım. Ne aldığıma gelince Marc Jacobs Collection quilted Stam bag, hani adını ünlü model Jessica Stam'den alan, benim yıllardır ah benim de olsa dediğim bir çanta, kendisi koyu gri renkte.

Adsız dedi ki...

kuşalrın öyledigine göre cadımız benim de ne zamandır asık oldugum bir cantaya sahip olmus da onun fotosunu bekliyorum hanımlar. sebnem.

assortiek dedi ki...

inanmıooorrmm,çok merak ettim :)
bizim karşımıza çıkmaya hazır olduğunda onu sewgiyle bağrımıza basmaya hazır olduumuzu söle lütfen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...