10 Temmuz 2008 Perşembe

Bugün ne giydim?




Bugünkü kıyafetim için gelen benzetmeler çeşitli; öğrenci, rahibe ve french maid gelen yorumlar arasında ama benim hedeflediğim görünüm ilkiydi. İnsanların algılayışı farklı, bir şey diyemem :) Saçları at kuyruğu yapıp, fiyonklu bir tac ve doğal makyajla tamamladığım görünümüm şu elementlerden oluşuyor:


  • H&M elbise ( Barcelona ganimeti)

  • Nine West oxford ayakkabı

  • Marc by Marc Jacobs çanta

  • Claire's bilezik( Renkli kalp desenleriyle,hafif çocuksu ama görünümü tamamlayacağını düşündüm ), Accessorize siyah fiyonklu tac

  • Chanel gözlük

Ofis fotoğraflarını çok beğenmediğim için, BCBG Max Azria mağazasının kabinini de mekan olarak kullandım, sanki ışık daha bir iyi.


8 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence çok cici. Çocuksu ve masum görünüyor. Tabii arada üniforma-severler çıkıp kendilerine göre yorum yapabiliyorlar, o ayrı :))

Simge

eLzaLiaDe dedi ki...

Cok cici olmus amailk resimde ayakkabilar pek bi "loose" durmus. Fotograf kurbani diyelim. Dogrusu elbisenin yakasini gormek isterdim. Ama pek sevdim ben bu elbiseyi, Canta da tamamlamis.

Unknown dedi ki...

@ Elza:Bir varmış, bir yokmuş cadının biri Barcelona'ya gitmiş başlıklı yazıya bir bakabilirsen, aldıklarımı fotografladığım toplu resimde tam ortada daha iyi görebilirsin.

assortiek dedi ki...

:) beğendim,bilezik de gayet hoş duruo.
ben o çantaya pek ısınamadım yaa,yada başka cicilerle ısınabilirim ama garantisi yok :)

Unknown dedi ki...

Aaa aslında çok şeker, içi renkli falan, zamanla alışırsın belki, ya da sen çapraz çanta olayına mı karşısın?

Anna S. dedi ki...

elbiseye bayıldım ben çok cici durmuş :)

Adsız dedi ki...

Elbise çok hoş durmuş. Çanta ve ayakkabılar da tamamlamış bence.Merak ettiğim birşey var bu yaz çok moda olan uzun bohem elbise ve etekler hakkında ne düşünüyorsun. Ben dolabıma birkaç tane ekledim ve severek giyiyorum. Seni ne zaman uzun elbise ile göreceğiz...

Unknown dedi ki...

Dolabımda sadece 1 adet uzun elbise var onu da Barcelona'da giymiştim. Uzun elbise seviyorum ama genelde istediğim kesimde veya desende bulamadığım için sadece bir adet var, belki sansım yaver giderse indirimden bulurum bir kaç tane daha. Seninkileri de güle güle giy :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...